NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Nem küldenek már be senkit. Szerintem gyorsan leredukálják a létszámot 8-10-re, akkor még rágyúrnak kicsit, aztán tavasz végén a műsor is bevégzi.
Egyébként egy csajt kizártak, egy kimenekült, ezek mind jó reklámok, így még olyan is belenéz, hogy "mi a gyík van itt?!?", akit egyáltalán nem érdekel egy iyen műsor.

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Adriennt kellene már beküldeni, legyen valami izgalom, Alekinhot nem is lehetne leállítani hetekig.tenorx
we want boobies

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=133003
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Adriennt kellene már beküldeni, legyen valami izgalom, Alekinhot nem is lehetne leállítani hetekig.
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Gina OUTkonqueror
ja, már tegnap be volt csomagolva, csak még nem engedték ki. gondolom azon agyaltak, hogy szedhetik ki a leghatékonyabban.
tiszta gáz ez a VV4, mint egy kupleráj. mindenki jön megy összevissza 😊Sobri Jóska
megérte mockot írni 😀 -1 szavazat

na és most akkor tartani kell a létszámot? ki megy be? Niki? valami bombanő? Király L Norbi? Pongó? Majka? Buci? Drazsé? micsoda izgalmak

kiskutyákban több életkedv volt mint a lakók 60%ábankonqueror
Lévai Adrienn ÉJJÓÓÓÓ
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Gina OUTkonqueror
ja, már tegnap be volt csomagolva, csak még nem engedték ki. gondolom azon agyaltak, hogy szedhetik ki a leghatékonyabban.
tiszta gáz ez a VV4, mint egy kupleráj. mindenki jön megy összevissza 😊Sobri Jóska
megérte mockot írni 😀 -1 szavazat

na és most akkor tartani kell a létszámot? ki megy be? Niki? valami bombanő? Király L Norbi? Pongó? Majka? Buci? Drazsé? micsoda izgalmak

kiskutyákban több életkedv volt mint a lakók 60%ában
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
fuj ez nagyon felkúrt. ne olts már nem hiszem el h egy embert meg lehet szeretni annyira 1 hónap alatt, h sirni kell ha kimegy a villából, vagyis még ca. 2 hónapig nem láthatom....
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egy depissel kevesebb!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Gina OUTkonqueror
tiszta gáz ez a VV4, mint egy kupleráj. mindenki jön megy összevissza 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hülye picsa
több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
ez a gina mekkora buta kurva 😀
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Vicces szál lesz még ha Jerzy esetleg átbassza Gigit 😀 Béci megöli
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Gina OUT
több mint 13 éve
Sobri én Bécit előrébb tenném, neki van az egyik legnagyobb rajongótábora kint, több picsának bejön mint Jerzy.JayB
Igen, de a pr-t nem a rajongótáborok alapján készítem, hanem az alapján, hogy kinek van az esélye megnyeri a VV-t. 😊
2 eset lehetséges: a végén vagy belenyúl az RTL, hogy ki nyerjen, vagy nem.
Ha belenyúl, akkor tök mindegy, hogy mekkora rajongótábora van.
Ha nem nyúl bele, akkor meg nyer a jó középszer (mint eddig mindig, Szabolcs, Laci, Milo), mert nem a kis tinipicsák szavaznak érdemben (miből??), hanem főleg a 30-60 közötti nők. Valamint ha engedik, hogy valóban a szavazatok döntsenek, akkor sokat számít egy pénzes hátterű brigád (mint pl. Gombinál ugye).
Ezért nálam, amíg érdemi dolgok nem történnek, a top3, akikből legnagyobb valószínűséggel kikerül a győztes (és nem az utolsó 3 lesz ez): Gombi, Jerzy, Laci.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Sobri én Bécit előrébb tenném, neki van az egyik legnagyobb rajongótábora kint, több picsának bejön mint Jerzy.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Toca: rakhatna, ha lehetne 😊

Schleck: hát most mondd meg 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én tegnap óta azon gondolkozok hogy mikor a műsor végén valaki kexelt egy irtózatosat és rákenték arra a szerencsétlenre(ildi) akkor sírni ment ki vagy a szag elől menekült? :rolleyes:Hanni
sírni. nagy jelenet volt 😀

Cukor kupa javítva. OSU mez piros - rózsa is piros. csak ez lehetett. jellemző, hogy mennyi embernek tűnt fel, vagy értette egyáltalán miről van szó 😛

mostanában csak azt gépelem el, amit lehet. mellettem szól, hogy szar a billentyűzetemkonqueror
Ha a "Sugar" szó beírására "Rose"-t ír ki, akkor valóban nagyok a problémák. 😉

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 376 — Vikings fan
Anikó: A lány, aki biztos (végre!) nedves lett odalent, mikor Király L. (neki (L) ) lekapta őt, mint csintalan kölyök a cukrot a polcról. Előzőre Kristóf, Ildi, Olivér tippem volt. Kristóf left da building, Olivér immunitást élvez, Ildi meg kiment. Mi? Nem ment ki? Még bennvan? Tényleg? Basszus, nem tűnt fel, bocsánat...Szóval akkor legyen Ildi, jobb híján, bár Olivérra is rakhatna (Höri, ne zajongj), hiszen a hétfői összefoglaló végén már vitát láttunk köztük. (csak azért, hogy igazam legyen, köszi RTL KLub)
konqueror
Anikó 1 vita alapján olyan kemény lesz hogy még az immunitást is átüti a jelével akár ? 😀

Amúgy jó a mock gecijót röhögtem rajta 😀
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Én tegnap óta azon gondolkozok hogy mikor a műsor végén valaki kexelt egy irtózatosat és rákenték arra a szerencsétlenre(ildi) akkor sírni ment ki vagy a szag elől menekült? :rolleyes:Hanni
sírni. nagy jelenet volt 😀

Cukor kupa javítva. OSU mez piros - rózsa is piros. csak ez lehetett. jellemző, hogy mennyi embernek tűnt fel, vagy értette egyáltalán miről van szó 😛

mostanában csak azt gépelem el, amit lehet. mellettem szól, hogy szar a billentyűzetem
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
v mind2 😊

|
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 306 — Je suis kobranadrág
Én tegnap óta azon gondolkozok hogy mikor a műsor végén valaki kexelt egy irtózatosat és rákenték arra a szerencsétlenre(ildi) akkor sírni ment ki vagy a szag elől menekült? :rolleyes:
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó a Pr és a Mock is csak így tovább 😀
Szerintem ma Éva vagy Ildi közül lesz meg a kiválasztott.

Sobri linkelte a korábbi VV-sek arcokat - kettőt találtam

Anikó

Sugárzik az értelem az arcán, de azért testileg szeressük 😀

Ildi

Nehéz kérdés: Szexeljek-e Alekosszal???

Anikó éjjeli beszólása: Ki volt a rendszerváltás utáni első miniszterelnök? Erre beszól, hogy Árpád 😂

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Bécinek mi köze a Rose Bowlhoz? 😛Höri
Max a tavalyihoz. Gondolom arra utal a mock-mester, hogy vadgesztenyés pólóban mutatkozik Bécike.

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Unalmamban belenéztem az online közvetítésbe. Az RTL Klub ahogy hallom, kínosan ügyel arra, hogy csak lejárt jogdíjú zenéket nyomjanak. Ki a tököm , és főleg honnan szedi ezeket a száz éves zenéket??
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bécinek mi köze a Rose Bowlhoz? 😛

több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
újra zavarkeltés, a VV4 3. mockját lököm elétek. nyilván miután elküldöm átrajzolódnak a viszonyok, szóval leszögezem, hogy a hétfői összefoglaló utáni állapotot mutatom be. Gina még kavarhat a dolgon, lehet megkér embereket, hogy szavazzák ki. Én abból indulok ki, hogy ő játszik, és ezeket a szánalomszavazatokat nem veszem figyelembe, mint lehetőséget.

Alekosz: Lássuk, mi történt kedvencükkel azóta. Kanos, mint minddddíííííg, de ugyanakkor úr is, nem fröcsög, nem veszekszik, sokszor húz nyakkendőt (Barney Stinson who?). Anikó volt az eddigi pickje, most lecsitulni látszódnak a kedélyek, szilveszterkor láthattuk, hogy faggatja őt Norbiról, és még arrébb sem lökte. Szandikával azonban volt egy heves vitája, pontosabban ott egyetlen visszaszólással ríkatta meg Boobiest, aki előtte konstans mód paraszt bunkó volt vele, ezt azért a hardcore Szandika fanok (kik?!) is beláthatják. Valami ezért azt mondatja velem, hogy itt egy Szandika pick fog következni.

Anikó: A lány, aki biztos (végre!) nedves lett odalent, mikor Király L. (neki (L) ) lekapta őt, mint csintalan kölyök a cukrot a polcról. Előzőre Kristóf, Ildi, Olivér tippem volt. Kristóf left da building, Olivér immunitást élvez, Ildi meg kiment. Mi? Nem ment ki? Még bennvan? Tényleg? Basszus, nem tűnt fel, bocsánat...Szóval akkor legyen Ildi, jobb híján, bár Olivérra is rakhatna (Höri, ne zajongj), hiszen a hétfői összefoglaló végén már vitát láttunk köztük. (csak azért, hogy igazam legyen, köszi RTL KLub)

Béci: Young-G volt az egyetlen, aki melózott a disznóvágáson (=kőkemény bebaszáson), és még a macskaevő talján séfeknek is segített. Arany szíve van ennek a drága gyereknek, na. Szegénynek néha viszont olyan pickjei vannak, Al Davis is megirigyelné. Olit várta vissza, szent a béke közöttük. Éva lehet a választás, vagy esetleg Ildi. Inkább Ildi, Évának megmondta, hogy szeretné, ha visszajönne, és az igazi Éva lenne, jelentsen bármit is ez. Szóval Ildi. Bécinek meg sms-ezzük már be a Sugar bazmeg, Sugar Bowl eredményét, tuti örülne. Majd aláírjuk Csöpike néven, és hetekig töpreng rajta. Ja, és 26!

Gigi: Hű maradok érveimhez. Szürke arcra nem fog rakni, Olira nem tud, de nem is akar. Marad Éva. Éva, aki megsértette szívszerelmét. Éva, aki a hivatalos honlap szerint rámoccant Jerzyre. Wait, what? Ez instant kill, de minimum egy jel. Giginél az is szembeötlő, hogy vagy Jerzynek akar tetszeni, vagy nem akar kiesni, más oka nem lehet a figyelemreméltóan rövid nadrágocskájának, majd csekkoljátok.

Gina: Megy, vagy marad? Marad, vagy megy? (képzeljétek ide Stohl Buci hangját). Ha bennmarad a savazásig, akkor borzasztó nehéz lesz döntenie. Sokakkal jóban van, szeretik (Szandika fanok kedvéért: kamázzák), egyetlen, akit el tudok képzelni, az Éva, mint pick.

Gombi: Ne sírj, Gombi. Egy igazi férfi sos...igazad van, sírj. Viccet félretéve, dúlnak az érzelmek a srácban, és legutóbb még be is vert, mint a százas szöget szokás (itt egy alliteráció, hogy lássátok, igényes a mock). Gombi legutóbb Évára tette volna, de nem lehetett, most igen. Nyomás a táblához, dobd a jelet. Éva.

Ildi: ? Ja, megvan. Ő törtető? Hát törtess akkor bmeg. Lövésem sincs, kit mond, mindenki vérig sérti azzal, hogy igazából leszarják. Annyira jellegtelen, hogy ellenségei sincsenek. Alekoszt fogja mondani, mert visszautasította közeledését, és nem engedte a titokszobában aludni. Rongy ember vagy Alekosz, lássuk be. (sarcasm OFF)

Jerzy: A Bámulatosan Jól Ápolt Jerzy (minden epitheton ornansok - nézz utána, ha nem tudod - leggázabbika) elturbékolgat Gigivel, Olival cimbizik, Gombira, a kis faszra se tud haragudni, Ildivel is megmasszíroztatja talpát (az is kockás neki?). Megmondom a frankót, a fene se tudja kit mond. Éva vagy Zsófi, és Éva azért lesz, mert megkérdőjelezte kapcsolatának igaziságát Gigivel. Szégyelld magad Éva, amiért nem hiszel a szerelemben. (off, de ebben a kérdésben veled vagyok)

László: Az ember, akinél igaz a poén. "Milyen szakos vagy? Erőszakos." Igen, neki fizikai fenyítésből ficeg falán (újabb alliteráció, I'm on fiiire) a diploma. Éva, Ildi vagy Zsófi lesz, necces, legyen Ildi, hiszen "fel kellett állítanom egy listát". Mint megtudtuk, Anikó meg a f*szát állítja fel neki lassan, de hát kinek nem. (Sobrinak). Továbbá hit, és becsület! Hustle, loyalty, respect!

Olivér: A bowl.hu népe gratulál a párbajon aratott győzelemhez. A választás? Ő azt mondta, Évára rakná izomból. Lehet. Zsófi is ottvan, mint opció. Ildi is. Mivel nem tudom, hogy azóta hogy alakult a viszonyuk, így Évát mellőzöm, kap úgyis eleget, és Zsófit vagy Ildit választom. Szürke létforma mindkettő, legyen Ildi, Zsófika kapott eleget, és neki legalább vannak benn barátai.

Szandika: A lány, aki át tudja érezni a lovak érzéseit. No komment. Ildi, vagy Alek, hát fene tudja, Ildivel nincs semmi, Alekosz meg egy megjegyzésével lelkébe gázolt. Holott ők elvileg jóban vannak. Hát vagy egyik, vagy másik, legyen mondjuk Ildi.

Zsófi: Olivérre nem rakhat, akkor marad Oli cimborája, Alekosz, mivel "nem kerültek közel egymáshoz". Pedig Alekosz akarna közel kerülni ám. Kétszer is.

Éva: Újra kaphat jelet. Na de adni is fog ám. Hát ezt is tudja a fene. Ildit mondom, talán érzi, hogy a nép vagy rá, vagy Ildire akar majd tenni, és biztosra megy.

ennyi lett volna, remélem továbbra sem hiábavaló a mockolgatás, ha egy embernek mosolyt csal az arcára, már megérte