TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
sztem Évát hamarost homlokon basznám egy szívlapáttal.gabtsiTeljesen egyetértek.
Az egyik legidegesítőbb nő akit valaha láttam.
több mint 13 éve
sztem Évát hamarost homlokon basznám egy szívlapáttal.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nincs náluk pénz,maximum tartozok cetliket tud íratni.gonosz vagy. Ezt a Villában is eltudná intézni. Mondjuk Szilveszterkor nyílván jól lehet keresni. 😀tüsi91Ha ennyire ki akar menni, akkor valóban megérte eladni a kis butikjukat 😀shawnkaLehet,hogy vissza kell térnie ahhoz a hivatáshoz,amihez igazán ért.
Augusztusban Forma1,ott jól tud keresni, meg Taszáron is vannak még katonák biztos.Bazzani
Vajon ez a Kristóf is egy elégedett kuncsaft?
több mint 13 éve
nincsenek már, csak nyugdíjas biztonsági őrök felügyelnek a főkapunál.Ha ennyire ki akar menni, akkor valóban megérte eladni a kis butikjukat 😀shawnkaLehet,hogy vissza kell térnie ahhoz a hivatáshoz,amihez igazán ért.
Augusztusban Forma1,ott jól tud keresni, meg Taszáron is vannak még katonák biztos.Bazzani
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
gonosz vagy. Ezt a Villában is eltudná intézni. Mondjuk Szilveszterkor nyílván jól lehet keresni. 😀Ha ennyire ki akar menni, akkor valóban megérte eladni a kis butikjukat 😀shawnkaLehet,hogy vissza kell térnie ahhoz a hivatáshoz,amihez igazán ért.
több mint 13 éve
Ha ennyire ki akar menni, akkor valóban megérte eladni a kis butikjukat 😀shawnkaLehet,hogy vissza kell térnie ahhoz a hivatáshoz,amihez igazán ért.
Augusztusban Forma1,ott jól tud keresni, meg Taszáron is vannak még katonák biztos.
több mint 13 éve
Ha ennyire ki akar menni, akkor valóban megérte eladni a kis butikjukat 😀
több mint 13 éve
Alekoszt ilyen betelefonálós műsorok vezetőjeként eltudnám képzelni a VV után.tüsi91Alekoszról külön valóságshow kell
imént nyomott egy "you can't see me"-t, WWE-sek értik
több mint 13 éve
Taszáron csak dolgozott, kaposvári a hölgy 😀Kristóf próbál badasskedni, de Alekosz azért még kihívás 😀shawnkaÖssze vannak zárva egy kétszobás házban,erre féltékenykedik.
Mikor és hol történt volna valami Alekosz király és taszári prosti között?Bazzani
több mint 13 éve
Kristóf próbál badasskedni, de Alekosz azért még kihívás 😀shawnkaAlekoszt nehéz lenyomni 😀
Leheggesztené... LOL
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Alekoszt ilyen betelefonálós műsorok vezetőjeként eltudnám képzelni a VV után.
több mint 13 éve
Kristóf próbál badasskedni, de Alekosz azért még kihívás 😀shawnkaÖssze vannak zárva egy kétszobás házban,erre féltékenykedik.
Mikor és hol történt volna valami Alekosz király és taszári prosti között?
több mint 13 éve
Kristóf próbál badasskedni, de Alekosz azért még kihívás 😀
több mint 13 éve
Nem is értem minek örült mikor kimentek, még be sem jött szinte
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Jajj de utálom,hogy az exprosti papol az erkölcsről.Miért nem akkor ugatott amikor végigszopta a taszári USA különítményt?
több mint 13 éve
Na megvan Ildikó szerepe is! Ő a csapat segghülyéje 😀
több mint 13 éve
Keményen tolja 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Legnagyobb tanár ez az Alekosz! 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=e4vWzP1OYMI 😀
több mint 13 éve
Én is írok egy pluszminusz latolgatást a párbajról:Szerintem most szorosabb lesz a verseny mint az Éva - Görögköcsög párbajon, sztem olyan 60-65% - 35-40%
Olivér
+ ő fog nyerni, ez a csatorna érdeke
Kristóf
- nem fog nyerni, kiesik, ez a csatorna érdeke
Összegezve a + és - jeleket, nálam Olivér az egyértelmű favorit 😊
Ami érdekes lehet, hogy milyen arányt írnak a nevéhez. Szerintem 80%-20% lesz, hogy mindenki tudja bent, hol a helye 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Én is írok egy pluszminusz latolgatást a párbajról:Olivér
+ ő fog nyerni, ez a csatorna érdeke
Kristóf
- nem fog nyerni, kiesik, ez a csatorna érdeke
Összegezve a + és - jeleket, nálam Olivér az egyértelmű favorit 😊
Ami érdekes lehet, hogy milyen arányt írnak a nevéhez. Szerintem 80%-20% lesz, hogy mindenki tudja bent, hol a helye 😊
több mint 13 éve
ez a belevaló nekem már túl művi, nem bírom nézni.inkább akkor már a viasaton a krokodil dundee 😀
több mint 13 éve
Gombi Alex Rileyja 😀minnyá bunyó a nekedvalóban 😀 Zsuzska VS Olivér tábornoka & Gina nővére+megjött Gombi Sr. és a testőre is 😀shawnka
TAG Team címmeccs 😀konqueror
Alekosz anyja in da house