TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem a szavazótábor a dupla, hanem a benti kiválasztásnál duplán tudnak szavazni, ami kevesebb ember esetén egyre nagyobb arányban számít!a házaspár nem dupla szavazótábor, hanem egy FÉL (0.5).Olivér most rakta össze, hogy egy házaspár/testvérpár dupla esély. Na persze, most esett le.De milyen már, hogy utána ezt a felismerését a Gigivel osztja meg, aki duplán egy pár tagja 😀 😀Bruce
Megkapta az instrukciókat, Kristófot kell kivinnie, abban van a rákenroll.Sobri Jóska
kettejüknek van egy közös, és nincs külön Gina fan meg Kristóf van.
Ha a villában 2 idegen összeházasodott volna, akkor lenne dupla esetleg, de ez nem az.Höri
Amit Te mondasz azt Gina mondta, hogy nekik sokkal több szavazójuk van, ami viszont tényleg nem igaz, mert pont hogy nem!
több mint 13 éve
"az univerzum legszürkébb élőlénye"nem őt nem akarom 😕
Zsófi pick? 😮Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
az mondjuk elég szánalmas, ha Gina kimegy a Villából, ha Kristófot kiszavazzák
több mint 13 éve
"az univerzum legszürkébb élőlénye"bárki lehet, mindben van ráció (vagy csak belemagyaráztam) az írásomban
Zsófi pick? 😮Höri
több mint 13 éve
a házaspár nem dupla szavazótábor, hanem egy FÉL (0.5).Olivér most rakta össze, hogy egy házaspár/testvérpár dupla esély. Na persze, most esett le.De milyen már, hogy utána ezt a felismerését a Gigivel osztja meg, aki duplán egy pár tagja 😀 😀Bruce
Megkapta az instrukciókat, Kristófot kell kivinnie, abban van a rákenroll.Sobri Jóska
kettejüknek van egy közös, és nincs külön Gina fan meg Kristóf van.
Ha a villában 2 idegen összeházasodott volna, akkor lenne dupla esetleg, de ez nem az.
több mint 13 éve
Most a Gombi ezen megsértődött?FarkyMi már az összes barátommal rég lemészároltuk volna egymást amennyi fürdetésben részem volt nekem is... igaza volt elején olinak hogy az egy csávó bőrébe bújtatott lány 😂 nyomorék...
Amúgy tetszik ez a mai rész, rég nevettem ennyit VVn 😀
Dzsörzi seggre csapós jelenete milyen epic volt 😂
több mint 13 éve
Olivér most rakta össze, hogy egy házaspár/testvérpár dupla esély. Na persze, most esett le.De milyen már, hogy utána ezt a felismerését a Gigivel osztja meg, aki duplán egy pár tagja 😀 😀
több mint 13 éve
2.-án lesz a párbaj.
több mint 13 éve
Olivér most rakta össze, hogy egy házaspár/testvérpár dupla esély. Na persze, most esett le.Megkapta az instrukciókat, Kristófot kell kivinnie, abban van a rákenroll.
több mint 13 éve
sirályzsír überbrutál rész volt eddig ez a mai 😀Alekosz! 😀 "Kristóf, én átveszem a helyed!" "ne vidd ki a kaját!" bazmeg odaokádott a vécébe 😀 meg Oli is 😀 jönnek haza, "Béci, hányszor emlegettem a Zsófit!" "szerintem egyszer se, de mind1" Bécinak, Alekosznak, Olivérnek milyen fejei voltak bazmeg 😀 totál kóma
ha meg megrendezett a Gombi-Oli vita, akkor még jó, hogy nem gokart volt, akkor leszorította volna a picsába, vagy mi? 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Távolságot távolságot!!!Tudod mit akkor kapd be a faszmat
ez kva nagy
több mint 13 éve
Most a Gombi ezen megsértődött?FarkyHát elég hülye, jóvan meg lehet sértődni, de aztán nem kéne már ennyire felfújni, mert csak magából csinál pojácát!
több mint 13 éve
Most a Gombi ezen megsértődött?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ez az egymással ivás már durva volt, alig állnak a lábukon 😀 😀
több mint 13 éve
Nagyon jó hangulatuk van az biztos. 😀
több mint 13 éve
Már most hogy be van baszva Alekosz 😀Reisz Máté 😀
több mint 13 éve
Gigi: "Nem vagyok rossz kislány eléggé."Persze, mert csak pénzért tette amit tett, nem őszinte belső késztetésből 😊
Szegény Erzsi meg el is hiszi neki 😀Farky
több mint 13 éve
Gigi: "Nem vagyok rossz kislány eléggé."Szegény Erzsi meg el is hiszi neki 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
bár kitudja, lehet ez lesz a meglepetés h valaki még idén hazamehet.FarkyLehet a párbaj pont 31én lesz azt a vesztes rögtön mehet bánat partyra 😀
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Anyáááááád Alekosz!http://www.valovilag.hu/video/112339
Legendás vagy.
"valóra váltsam az álmát"
Jihááááááááá.
😀Bazzani
ez felejthetetlen. 2:15től van az igazán érdekes rész.
több mint 13 éve
bár kitudja, lehet ez lesz a meglepetés h valaki még idén hazamehet.
több mint 13 éve
Epic fail, persze kihívás lesz ma 😕Ma kihívás lesz nem? 😊FarkyA párbaj mikor lesz?FarkyMa este.tenorx
Nem tudom, szerintem párbajra a hétfő esélyes.
több mint 13 éve
Ma kihívás lesz nem? 😊A párbaj mikor lesz?FarkyMa este.tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kihivas utan mar tepnek is kifele parbajozni ?A párbaj mikor lesz?FarkyMa este.tenorx