TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mennyi esélyt látsz rá, hogy a dolgok alakulásával később változik a véleményed a PR-t illetően?

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Na írok egy igazi pr-t, vagyis egy listát, hogy kinek van a legnagyobb (második legnagyobb, stb.) esélye megnyeri a VV4-et.
Fontos szempontok, hogy csaj nem nyert még soha, és, hogy aki "beépített ember", abban szintén nem látok potenciált.

1. Gombi - sima top3-as favorit, ha elhiszed, hogy a nézők döntenek, akkor neki 2-3 helyről jön annyi szavazat, mint másnak 1000től, ha nem hiszed el, akkor meg pláne simán VV-győztes karakter (mint Szabolcs vagy Milo)
2, Jerzy - ő is top3, csak a nyűglődése Gigivel lehúzhatja, de döntőbe várom, mégiscsak szépfiú
3, Laci - top5, semmi extra, ezzel sokáig lehet menetelni, főleg ha jelet se kap, ki se hívják, úgy nem lehet kiesni
4, Alekosz - mindenki kedvence, tehát logikus, hogy nem ő fog nyerni, de sokáig bent lesz
5, Béci - szintén sokáig bent lesz, de nyerni nem fog, cigány Magyarországon? nem tartunk még itt
6, Olivér - az utolsó hónapig bent hagyják, de az első helyet szerintem nem viheti el. bár 2011-ben ki tudja?
7, Gina - a legérdekesebb női karakter, be fogja vállalni Alekoszt tavasszal, mikor már a férje 2-3 hónapos távolságban lesz
8, Szandika - ha BB Évi tudott nyerni valóságsót, akkor tán ő is (erre ezen a helyen csak ezrelékes valószínűségek vannak. abból is csak 1-2)
9, Gigi - még 2-3 hétig érdekes Jerzyvel a töketlenkedés, aztán alkotni kell valamit
10 Éva - nagy balhék, kurvaanyázás, ennyi volt benne, ellőtte a puskaporát
11, Anikó - mint az "igazi" Anikó, teljes agyhalál, közvélekedés szerint jó külsővel
12, Zsófi - életképtelen, használhatatlan, unalmas, hamar potty
13, Ildi - sekép sehang, nem éri meg a top12-t
14, Kristóf - Oli viszi párbajra, és kint is hagyja szerdán

több mint 13 éve
Eddig amúgy mindenki picsogott, rinyált, na ki az egyetlen, aki nem? Hát persze, hogy Alekosz! 😊Sobri Jóska
Alekosz mester hajlamos lelombozódni 1-1 újabb és újabb elutasítás után, csak annyi a különbség a többiekkel szemben, hogy a hosszan tartó önsajnálat helyett megrázza magát és másnap újult erővel kezdi kergetni a nőket, mint a prérifarkas a kakukkot.Höri
És jöjjön kudarc, visszautasítás, karácsony, videóüzenet, delhusadzson, szandika, bármi, ő sosem sír. Míg a többiek egyik érzelmi szakadéktól a másikig tántorognak könnyes szebkendőket morzsolgatva, Alekosz soha.
Se nem sír, se nem ordibál. Csak mint egy üzemhibás lépegető, megy előre rendületlen.
Most mondom, hogy Gina meglesz neki. Nem könnyen, de meglesz. A kitartás jutalma a taszári call girl képében fog ráköszönteni.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Én se értem miért ő az álomnő ott benn szinte mindegyiknek, alapból unszimpi a feje, ahogy a bátyjának is. Sokkal aranyosabb csajok is vannak ott nekem.zavi27
Pedig a két legnormálisabb arc bent a testvérpár, rajtuk érzem egyedül azt hogy benntvannak és valamennyire jól is érzik magukat nem pedig rinyálnak meg kiakadnak mindenen. Nem balhéznak senkivel, nincsenek ellenségeik, viccesek, jófejek stb. A képzeletbeli power rankingom élén ők állnak.JayB
A pr-ben az áll elöl, akinek a legtöbb esélye van SB-t nyerni, nem? Na nekik nincs. Gombi, Laci, Jerzy, ők az esélyesek.
Eddig amúgy mindenki picsogott, rinyált, na ki az egyetlen, aki nem? Hát persze, hogy Alekosz! 😊Sobri Jóska
hát jó 😀

1. Gigi
Rendes lány, nem néz ki rosszul, nincsenek ellenségei, szimpatikusan viselkedik
2. Jerzy
Ugyanaz mint Gigi csak férfiben
3. Gombi
Pozitív csalódás, bárány lelkű őszinte srác, bent kedvelik, egyre hihetőbb ez az "imádok mindenkit" mentalitása ezért kint is egyre népszerűbb.
4. Alekosz
Kint verhetetlen és villában is kezd csitulni a vita körülötte. Talán ő viseli legjobban a villalétet, nem fog bekatanni és őrültségeket csinálni.
5. Béci
Normális, vicces srác, bent mindenki kedveli, kint is igen népszerű főleg a lányok körében.
6. Laci
Az erkölcs és a rend őre bent, voltak már ebből konfliktusai és még csak 1 hónapnál járunk, szerintem egyre nehezebben fogja tudni véghez vinni az akaratát és ezzel ellenségekre fog szert tenni.
7. Szandika
Kint és bent is pozitív csalódás viszont idegileg gyenge, nem fogja bírni, bekattan és a túlzott őszintesége miatt idő előtt távozni kényszerül
8. Olivér
Nagy kérdőjel, sem bent sem kint nem szeretik túlzottan mégis ő csinálja a fesztivált, nélküle nem villa a villa és erről az RTL is "tud".
9. Anikó
Szerethiányos igazi bomba nő akinek fogalma sincs mennyien szeretnék kint szeretni. Idegileg ő sincs csúcson és elég sokat hisztizik, a társak ezt sokáig nem fogják szó (jel) nélkül hagyni.
10. Éva
A szürkeegeret lezúzta a párbajban ezért az ömbizalma határtalan, az biztos hogy mindig párbajközelben lesz, a legnépszerűtlenebb lakó bent és egy idő után elfogynak a gyenge ellenfelek.
11. Gina
Jó feleség módjára viselkedik bent, nem néz ki rosszul de elég észrevétlen, túlságosan a férjére koncentrál, nem kerül túl közel senkihez ami a jelölésnél visszaüthet.
12. Zsófi
Igazi naíva, aranyos, kedves, nincs vele semmi gond csak sajnos unalmas.
13. Kristóf
Ő egyszerűen túl normális, átlagos fickó ebbe a műsorba.
14. Ildi
Who the fuck?
több mint 13 éve
Alekosz mester hajlamos lelombozódni 1-1 újabb és újabb elutasítás után, csak annyi a különbség a többiekkel szemben, hogy a hosszan tartó önsajnálat helyett megrázza magát és másnap újult erővel kezdi kergetni a nőket, mint a prérifarkas a kakukkot.

több mint 13 éve
Én se értem miért ő az álomnő ott benn szinte mindegyiknek, alapból unszimpi a feje, ahogy a bátyjának is. Sokkal aranyosabb csajok is vannak ott nekem.zavi27
Pedig a két legnormálisabb arc bent a testvérpár, rajtuk érzem egyedül azt hogy benntvannak és valamennyire jól is érzik magukat nem pedig rinyálnak meg kiakadnak mindenen. Nem balhéznak senkivel, nincsenek ellenségeik, viccesek, jófejek stb. A képzeletbeli power rankingom élén ők állnak.JayB
A pr-ben az áll elöl, akinek a legtöbb esélye van SB-t nyerni, nem? Na nekik nincs. Gombi, Laci, Jerzy, ők az esélyesek.
Eddig amúgy mindenki picsogott, rinyált, na ki az egyetlen, aki nem? Hát persze, hogy Alekosz! 😊

Amúgy meg Béci ugyanolyan lúzer, mint Leonidasz. Nyomult rá Anikó, ő meg lepattintotta, mint Leo Zsuzsát.
Puhapöcs ez mind, csak egy legény van a szeren, na ki? Alekosz!

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Pedig a két legnormálisabb arc bent a testvérpár, rajtuk érzem egyedül azt hogy benntvannak és valamennyire jól is érzik magukat nem pedig rinyálnak meg kiakadnak mindenen. Nem balhéznak senkivel, nincsenek ellenségeik, viccesek, jófejek stb. A képzeletbeli power rankingom élén ők állnak.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
zavi karácsonyra kapsz tőlem egy szerkeszt gombot, most már használhatod nyugodtan 😀
több mint 13 éve
Amúgy mi a fene lett a sigeimmel, hogy így szétcsúsztak?zavi27
Ez nem a mindenttudó topic 😊

A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:

10 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99, Hanni, Little Jarry, roniadi

6 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd, FViktor93, Farky, kristof

0 tipp Laci, Gina :

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 906 — Amerikai sportok rajongója
Amúgy mi a fene lett a sigeimmel, hogy így szétcsúsztak?
több mint 13 éve
De röhögnék, ha ez az önelégült, beképzelt olivér megszívná, és kinn maradna Annyira idegesít ez a mindenit leosztok, kicsinálik, ekkora taktikus keménycsávó vagyok stílusa. Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Pacifista ne nézzen VV-t.Höri
Pacifista Raiders-fan. Ez is szép paradoxon 😊Sobri Jóska
Összetett vagyok, mint Szandika! 😀
több mint 13 éve
Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Biztos. 😉Hanni
Mivel évekig a Viván volt műsorvezető, ami köztudottan jó viszonyban van az RTL-el, simán el tudom képzelni, mondjuk én is csak olvastam itt asszem nem én találtam ki. Bőven nem ismeretlen emberként került oda, hanem mint egy évek óta a kamerák előtt dolgozó tv-s fazon, ez is fura mondjuk.zavi27
Persze, és a Kovács Dani féle "brigádnak" a tagja már jóval a a Viva elöttről, mikor még azt hitte Oli, hogy ő lesz a magyar Jackass, és bevállalt egy rakás műsorban mindenféle leugrálós/leesős, összetörömamagam baromságot.
(Kovács Dani a Viván volt vezető szerkesztő, most az RTL-nél kisfőnök)

több mint 13 éve
De röhögnék, ha ez az önelégült, beképzelt olivér megszívná, és kinn maradna Annyira idegesít ez a mindenit leosztok, kicsinálik, ekkora taktikus keménycsávó vagyok stílusa. Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Pacifista Raiders-fan. Ez is szép paradoxon 😊

több mint 13 éve
Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Biztos. 😉Hanni
Mivel évekig a Viván volt műsorvezető, ami köztudottan jó viszonyban van az RTL-el, simán el tudom képzelni, mondjuk én is csak olvastam itt asszem nem én találtam ki. Bőven nem ismeretlen emberként került oda, hanem mint egy évek óta a kamerák előtt dolgozó tv-s fazon, ez is fura mondjuk.
több mint 13 éve
Nekem nem szimpi és kész. Annyira rafinált, és összegyeztethetetlen a viselkedése a stílusával, kinézetével. Egyszer zokogook hogy így szeretema a csajom, jaj, amúgy szétvagyok tetoválva, meg én vagyok itt afőnők, de viccelődni persze velem nem lehet, mert akkor bunkó állat leszek, nem a lelkizős megfontolt Olivérke.
több mint 13 éve
nem lesz senki, mert kizárják idő előtt a Villából

ha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkülHurka
Ez utóbbi kijelentés erősen igaz volt a Zsuzsi, Szandika, Évi trióra is 😀

Évi állítólag Havas titkárnője is volt, mint annó Edó (akinek nem rémlene hatalmas kannák birtokosa 😀)az Aktmodell sorozatból...

Giginek van a legjobb teste csak, ő meg ragaszkodik ahhoz a fránya bikinihez egyenlőre..Bruschi85
Azért ekkora bendőre a "jó test" kitétel erősen baráti gesztus 😊
Valamint erősen puhos, és vesszőparipám, hogy mellben vele se bánt az anyatermészet bőkezűen.

Sobri Jóska
Én se értem miért ő az álomnő ott benn szinte mindegyiknek, alapból unszimpi a feje, ahogy a bátyjának is. Sokkal aranyosabb csajok is vannak ott nekem.
több mint 13 éve
Pacifista ne nézzen VV-t.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Biztos. 😉
több mint 13 éve
De röhögnék, ha ez az önelégült, beképzelt olivér megszívná, és kinn maradna Annyira idegesít ez a mindenit leosztok, kicsinálik, ekkora taktikus keménycsávó vagyok stílusa. Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!
több mint 13 éve
Lacit nem értem miért hoztátok fel. Szvsz semmi értelme nem lenne ha őt vinné. Nincs konfliktusban vele. És nem hülye, hogy egy erős embert vigyen..FViktor93
Laci erős LOLOLOLOL
Messze a leggyengébb támogatottságú, ez hogy nem lehet egyértelmű?

Jövő heti párbaj: Éva vs Ildi. Évike megint bent marad 😕 mark my words

több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Zsófi

több mint 13 éve
A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:

9 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99, Hanni, Little Jarry

6 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd, FViktor93, Farky, kristof

0 tipp Laci, Gina :

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Zsófi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én Kristófra tippelek 😛 (nem magamra hanem a VVsre)
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
És akkor mi van ha csak trükkből vágta be azt a rám szavazottakból viszek ki valakit Olivér? 😀

Amúgy Zsófit viszi.