TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szerintem is egy Zsófika szintű kis naíva jobban hiányozna bent mint Kristóf a minta férj. Ő az egyik legnormálisabb ember bent de ez nem erről szól.Mindenképp ha közülük választ akkor is Olivér marad benn, nem tudom elképzelni, hogy kiesik hacsak Sobritól nem tudjuk meg, hogy mi lesz, mert mint tudjuk a szavazás semmit nem számít 😀Bruschi85Bárkit viszi Olivér marad. De azt kötve hiszem, hogy ő nyerne a végén.
Azt fogja vinni, akit mondanak neki -ahogy Éva is azt vitte, vissza is ment- és az szerintem Kristóf lesz.
Abban van logika, Kristófot kivenni. Zsófika csak full unalmas, és mégiscsak csaj. Abból így is kevesebb van bent.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Mindenképp ha közülük választ akkor is Olivér marad benn, nem tudom elképzelni, hogy kiesik hacsak Sobritól nem tudjuk meg, hogy mi lesz, mert mint tudjuk a szavazás semmit nem számít 😀Bruschi85Bárkit viszi Olivér marad. De azt kötve hiszem, hogy ő nyerne a végén.
Azt fogja vinni, akit mondanak neki -ahogy Éva is azt vitte, vissza is ment- és az szerintem Kristóf lesz.
Abban van logika, Kristófot kivenni. Zsófika csak full unalmas, és mégiscsak csaj. Abból így is kevesebb van bent.
több mint 13 éve
Olivér lehetőségei:Ha Zsófit viszi löttyedt kuki - viszont totál alázás lenne 90-10%
Ha Lacit az korrekt lenne, viszont akkor trágyadomb lenne benn, meg mi lesz a rend, fegyelem büszke őrével 60-40%
Ha Kristófot akkor pedig szétszakítja a párt, viszont bajtársának Aleknek segítene 75-25%
Ha Ginát választja - na őt nem fogja
Mindenképp ha közülük választ akkor is Olivér marad benn, nem tudom elképzelni, hogy kiesik hacsak Sobritól nem tudjuk meg, hogy mi lesz, mert mint tudjuk a szavazás semmit nem számít 😀
Egyik legjobb Ganxsta számot idézzem: "Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ"
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Köszönöm. És nem magasabb 150 pixelnél? 😊így?-viszont egész jól eltaláltuk Sobrival és Hörivel, hogy ki kap flaget, és még kik jönnek szóba, külön büszke vagyok, hogy éreztem a több Zs zászlótkonquerorPersze, mert mi szakírók vagyunk 😊
OFF: nem tudnád átméretezni az aláírásomat úgy, hogy teljes szélességben töltse ki a rendelkezésére álló részt, mint másoké? Valakiét egyszer átformatáltad már. Előre is köszi 😊Sobri Jóska
konqueror
több mint 13 éve
Igen, amúgy Ildi szegény csórikám, nagyon nem tudta mi van. De sztem neki védettséget kellett volna élveznie, ezt nem értem miért nem hozták meg ezt a szabályt, könnyebben is kibontakozna az új személy, meg minden sokkal jobb lenne neki, de végül is örüljön hogy bekerült!Zsófi meg egy béna kis taknyos csaj, aki még azt sem tudja mit akar, beszél össze vissza. Kb 2 napig bírnám elviselni:
több mint 13 éve
így?-viszont egész jól eltaláltuk Sobrival és Hörivel, hogy ki kap flaget, és még kik jönnek szóba, külön büszke vagyok, hogy éreztem a több Zs zászlótkonquerorPersze, mert mi szakírók vagyunk 😊
OFF: nem tudnád átméretezni az aláírásomat úgy, hogy teljes szélességben töltse ki a rendelkezésére álló részt, mint másoké? Valakiét egyszer átformatáltad már. Előre is köszi 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
-Zs, hogy szeretheted a rosszfiúkat, ha tündérkirálylány éned kifacsarodik a sok káromkodástól? egyszer kéne összezárni egy Höri, Tibi, Döme, TheMileHigCity, jómagam ötössel, és sírva futna haza LiliomföldérekonquerorKonq finoman kiemelte, hogy rosszfiú 😀
Egyébként várható volt Olivér választása, Ildin meglepődtem volna, ha ő megy, az tényleg elég gerinctelen lett volna a többiektől így egy hét után.
Szerintem is kiviszi Oli Zsófikát, és Zsófika kint is marad.
több mint 13 éve
Ez bizony a saját pisztolytatyója volt. Ő maga izzadta a helyére 😊tesóé, előszeretettel hordják egymás gúnyáitkonqueror-pisztolytáskát nem láttam, kinél volt?Gigishawnka
konqueror
több mint 13 éve
akkor is hatalmas öngól lenne nekik, ha nem teszik megÖt tuti nem zárják ki, ha vétett, ha nem. Oda a nézettség.roniadiLOL, bekapcsoltak a villába, és Oli éppen megmondta Alekinhonak, hogy Zsófit viszi 😀shawnkaha így volt, akkor viszont Olivért ki fogják zárniHurka
szívesen konq 😛
több mint 13 éve
-viszont egész jól eltaláltuk Sobrival és Hörivel, hogy ki kap flaget, és még kik jönnek szóba, külön büszke vagyok, hogy éreztem a több Zs zászlótkonquerorPersze, mert mi szakírók vagyunk 😊
OFF: nem tudnád átméretezni az aláírásomat úgy, hogy teljes szélességben töltse ki a rendelkezésére álló részt, mint másoké? Valakiét egyszer átformatáltad már. Előre is köszi 😊
több mint 13 éve
Én is Gombira teszem a tippem, hogy ott lesz a végelszámolásnál! De ugyanígy érzem, hogy a TOP 5-ben ott lesz valamelyik szarkavaró is (Éva vagy Olivér)Laciból pl kinézném h kivinné Olivért fordítva...DannaÉn belőle nem nézem ki.
Olivérnek meg szépen megmondják a videószobában, hogy kit vigyen ki, és akkor visszajön, tutira. Akit mondanak neki, azt fogja kivinni. Ezért gondolok Kristófra. Ő úgyse tesz hozzá érdemben az eseményekhez, és ha kint lenne akkor kialakulhatna egy Alekosz - Gina románc/konfliktus, ahogy sikerül 😊
Laci egyébként nálam sima top3-as karakter (Gombival együtt), mindig az ilyen "mellékszereplők" nyerik a VV-t.Sobri Jóska
több mint 13 éve
tesóé, előszeretettel hordják egymás gúnyáit-pisztolytáskát nem láttam, kinél volt?Gigishawnka
konqueror
több mint 13 éve
Egyébként érdekes játékelméleti szempont, de ha pl Gigi és Béci, valamint Gina és Kristóf megy még pár kört, és mindig együtt szavaznak (mármint a testvérek, és a házaspár), akkor ezzel szépen tudják irányítani az eseményeket, legalábbis, ami a kiválasztottságot illeti. Ezért annak, aki valóban taktikázik, és valóban elhiszi, hogy a nézők döntenek, annak minél hamarabb közülük kell választania párbajtársat, mert ahogy csökken a létszám, úgy erősödik fel az együttszavazás. (most mondjuk a házaspár a szavazatok 14%-át jelenti, 10 embernél 20%-át, 8 embernél 25%-át, 6 embernél 33%-át, vagyis szinte ők döntenek.)Sobri JóskaA kiválasztás csak egy dolog. Ha jól hív a kiválasztott tuti nyer.
több mint 13 éve
Egyébként érdekes játékelméleti szempont, de ha pl Gigi és Béci, valamint Gina és Kristóf megy még pár kört, és mindig együtt szavaznak (mármint a testvérek, és a házaspár), akkor ezzel szépen tudják irányítani az eseményeket, legalábbis, ami a kiválasztottságot illeti. Ezért annak, aki valóban taktikázik, és valóban elhiszi, hogy a nézők döntenek, annak minél hamarabb közülük kell választania párbajtársat, mert ahogy csökken a létszám, úgy erősödik fel az együttszavazás. (most mondjuk a házaspár a szavazatok 14%-át jelenti, 10 embernél 20%-át, 8 embernél 25%-át, 6 embernél 33%-át, vagyis szinte ők döntenek.)Sobri JóskaÉn tuti, hogy most Olivér helyében Kristófot vinném, már ezt mondtam Évánál is! A párok nem jók egy játékban és mivel van egy csomó ellenérdek, hogy miért ne menjen vissza a Kristóf (Alekosz 😊 ), így szinte kockázat nélkül lehet őket kivinni! Már csak azért se szavaznak Kristófra az emberek, hogy meglessék mi lesz a feleségével nélküle 😀
több mint 13 éve
Höri: 6ezt muszáj volt kiemelni? :/ cserébe nyerünk vasárnap
konq: 4Hurka
több mint 13 éve
Laciból pl kinézném h kivinné Olivért fordítva...DannaÉn belőle nem nézem ki.
Olivérnek meg szépen megmondják a videószobában, hogy kit vigyen ki, és akkor visszajön, tutira. Akit mondanak neki, azt fogja kivinni. Ezért gondolok Kristófra. Ő úgyse tesz hozzá érdemben az eseményekhez, és ha kint lenne akkor kialakulhatna egy Alekosz - Gina románc/konfliktus, ahogy sikerül 😊
Laci egyébként nálam sima top3-as karakter (Gombival együtt), mindig az ilyen "mellékszereplők" nyerik a VV-t.
több mint 13 éve
-pisztolytáskát nem láttam, kinél volt?Gigi
konqueror
több mint 13 éve
de ez nem streamen volt, hanem a TV-ben is, szal ez nem fog elvesznidehogy zárják, majd ez a felvétel is elveszik mint szürke szamár a ködben 😀BruceLOL, bekapcsoltak a villába, és Oli éppen megmondta Alekinhonak, hogy Zsófit viszi 😀shawnkaha így volt, akkor viszont Olivért ki fogják zárniHurka
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Egyébként érdekes játékelméleti szempont, de ha pl Gigi és Béci, valamint Gina és Kristóf megy még pár kört, és mindig együtt szavaznak (mármint a testvérek, és a házaspár), akkor ezzel szépen tudják irányítani az eseményeket, legalábbis, ami a kiválasztottságot illeti. Ezért annak, aki valóban taktikázik, és valóban elhiszi, hogy a nézők döntenek, annak minél hamarabb közülük kell választania párbajtársat, mert ahogy csökken a létszám, úgy erősödik fel az együttszavazás. (most mondjuk a házaspár a szavazatok 14%-át jelenti, 10 embernél 20%-át, 8 embernél 25%-át, 6 embernél 33%-át, vagyis szinte ők döntenek.)Sobri JóskaSőt velük még összeveszni sem éri meg, pláne nem Gigivel, az kapásból három jel az illetőre 😊
több mint 13 éve
Öt tuti nem zárják ki, ha vétett, ha nem. Oda a nézettség.LOL, bekapcsoltak a villába, és Oli éppen megmondta Alekinhonak, hogy Zsófit viszi 😀shawnkaha így volt, akkor viszont Olivért ki fogják zárniHurka
több mint 13 éve
néhány gondolat:-Éva bazd meg, pont Lászlóra rakni olyan indokkal, hogy elkúrta a karácsonyt...haggyálmár...egyedül ő próbálta a retardált bandát egybetartani...nagy mínusz ez Évike
-pisztolytáskát nem láttam, kinél volt?
-Zs, hogy szeretheted a rosszfiúkat, ha tündérkirálylány éned kifacsarodik a sok káromkodástól? egyszer kéne összezárni egy Höri, Tibi, Döme, TheMileHigCity, jómagam ötössel, és sírva futna haza Liliomföldére
-viszont egész jól eltaláltuk Sobrival és Hörivel, hogy ki kap flaget, és még kik jönnek szóba, külön büszke vagyok, hogy éreztem a több Zs zászlót
-RTL csessze meg most is volt olyan jel, amit azért nem tudtam bemockolni, mert egy nap késéssel vagyunk
több mint 13 éve
dehogy zárják, majd ez a felvétel is elveszik mint szürke szamár a ködben 😀LOL, bekapcsoltak a villába, és Oli éppen megmondta Alekinhonak, hogy Zsófit viszi 😀shawnkaha így volt, akkor viszont Olivért ki fogják zárniHurka
több mint 13 éve
Egyébként érdekes játékelméleti szempont, de ha pl Gigi és Béci, valamint Gina és Kristóf megy még pár kört, és mindig együtt szavaznak (mármint a testvérek, és a házaspár), akkor ezzel szépen tudják irányítani az eseményeket, legalábbis, ami a kiválasztottságot illeti. Ezért annak, aki valóban taktikázik, és valóban elhiszi, hogy a nézők döntenek, annak minél hamarabb közülük kell választania párbajtársat, mert ahogy csökken a létszám, úgy erősödik fel az együttszavazás. (most mondjuk a házaspár a szavazatok 14%-át jelenti, 10 embernél 20%-át, 8 embernél 25%-át, 6 embernél 33%-át, vagyis szinte ők döntenek.)
több mint 13 éve
LOL, bekapcsoltak a villába, és Oli éppen megmondta Alekinhonak, hogy Zsófit viszi 😀shawnkaha így volt, akkor viszont Olivért ki fogják zárni
több mint 13 éve
már meg is van a következő kieső Zsófi személyébenHöri: 6
konq: 4