TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
Most a Gombi ezen megsértődött?FarkyMi már az összes barátommal rég lemészároltuk volna egymást amennyi fürdetésben részem volt nekem is... igaza volt elején olinak hogy az egy csávó bőrébe bújtatott lány 😂 nyomorék...
Amúgy tetszik ez a mai rész, rég nevettem ennyit VVn 😀
Dzsörzi seggre csapós jelenete milyen epic volt 😂
több mint 15 éve
Olivér most rakta össze, hogy egy házaspár/testvérpár dupla esély. Na persze, most esett le.De milyen már, hogy utána ezt a felismerését a Gigivel osztja meg, aki duplán egy pár tagja 😀 😀
Megkapta az instrukciókat, Kristófot kell kivinnie, abban van a rákenroll.Sobri Jóska
több mint 15 éve
2.-án lesz a párbaj.
több mint 15 éve
Olivér most rakta össze, hogy egy házaspár/testvérpár dupla esély. Na persze, most esett le.Megkapta az instrukciókat, Kristófot kell kivinnie, abban van a rákenroll.
több mint 15 éve
sirályzsír überbrutál rész volt eddig ez a mai 😀Alekosz! 😀 "Kristóf, én átveszem a helyed!" "ne vidd ki a kaját!" bazmeg odaokádott a vécébe 😀 meg Oli is 😀 jönnek haza, "Béci, hányszor emlegettem a Zsófit!" "szerintem egyszer se, de mind1" Bécinak, Alekosznak, Olivérnek milyen fejei voltak bazmeg 😀 totál kóma
ha meg megrendezett a Gombi-Oli vita, akkor még jó, hogy nem gokart volt, akkor leszorította volna a picsába, vagy mi? 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Távolságot távolságot!!!Tudod mit akkor kapd be a faszmat
ez kva nagy
több mint 15 éve
Most a Gombi ezen megsértődött?FarkyHát elég hülye, jóvan meg lehet sértődni, de aztán nem kéne már ennyire felfújni, mert csak magából csinál pojácát!
több mint 15 éve
Most a Gombi ezen megsértődött?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Ez az egymással ivás már durva volt, alig állnak a lábukon 😀 😀
több mint 15 éve
Nagyon jó hangulatuk van az biztos. 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Már most hogy be van baszva Alekosz 😀Reisz Máté 😀
több mint 15 éve
Gigi: "Nem vagyok rossz kislány eléggé."Persze, mert csak pénzért tette amit tett, nem őszinte belső késztetésből 😊
Szegény Erzsi meg el is hiszi neki 😀Farky
több mint 15 éve
Gigi: "Nem vagyok rossz kislány eléggé."Szegény Erzsi meg el is hiszi neki 😀
több mint 15 éve
bár kitudja, lehet ez lesz a meglepetés h valaki még idén hazamehet.FarkyLehet a párbaj pont 31én lesz azt a vesztes rögtön mehet bánat partyra 😀
több mint 15 éve
Anyáááááád Alekosz!http://www.valovilag.hu/video/112339
Legendás vagy.
"valóra váltsam az álmát"
Jihááááááááá.
😀Bazzani
ez felejthetetlen. 2:15től van az igazán érdekes rész.
több mint 15 éve
bár kitudja, lehet ez lesz a meglepetés h valaki még idén hazamehet.
több mint 15 éve
Epic fail, persze kihívás lesz ma 😕Ma kihívás lesz nem? 😊FarkyA párbaj mikor lesz?FarkyMa este.tenorx
Nem tudom, szerintem párbajra a hétfő esélyes.
több mint 15 éve
Ma kihívás lesz nem? 😊A párbaj mikor lesz?FarkyMa este.tenorx
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kihivas utan mar tepnek is kifele parbajozni ?A párbaj mikor lesz?FarkyMa este.tenorx
több mint 15 éve
A párbaj mikor lesz?
több mint 15 éve
második lehet, de a kurvaanyázás az reggel volt, nem vmelyik buliban éjjel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
azt gondoltam heavy user vagyok, de két dolog nincs meg:Szerintem a "kurva anyátokat" kijelentésen akadtak ki a többiek (Gombi biztosan)
- mit mondott a többieknek Éva amikor részeg volt és a többiek kiakadtak (azóta nem iszik _úgy_) ?
- miért volt gusztustalan a párbajon ?gabtsi
A párbajon meg a Jerzy-Gigi beszólás csapta ki sokaknál a bíztositékot.
több mint 15 éve
azt gondoltam heavy user vagyok, de két dolog nincs meg:- mit mondott a többieknek Éva amikor részeg volt és a többiek kiakadtak (azóta nem iszik _úgy_) ?
- miért volt gusztustalan a párbajon ?
ami nem hajlik, az törik!