TV, rádió

18 feliratkozó

több mint 15 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 602 — Amerikai sportok rajongója
De röhögnék, ha ez az önelégült, beképzelt olivér megszívná, és kinn maradna Annyira idegesít ez a mindenit leosztok, kicsinálik, ekkora taktikus keménycsávó vagyok stílusa. Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Pacifista ne nézzen VV-t.Höri
Pacifista Raiders-fan. Ez is szép paradoxon 😊Sobri Jóska
Összetett vagyok, mint Szandika! 😀
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 343 — #NoStress
Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Biztos. 😉Hanni
Mivel évekig a Viván volt műsorvezető, ami köztudottan jó viszonyban van az RTL-el, simán el tudom képzelni, mondjuk én is csak olvastam itt asszem nem én találtam ki. Bőven nem ismeretlen emberként került oda, hanem mint egy évek óta a kamerák előtt dolgozó tv-s fazon, ez is fura mondjuk.zavi27
Persze, és a Kovács Dani féle "brigádnak" a tagja már jóval a a Viva elöttről, mikor még azt hitte Oli, hogy ő lesz a magyar Jackass, és bevállalt egy rakás műsorban mindenféle leugrálós/leesős, összetörömamagam baromságot.
(Kovács Dani a Viván volt vezető szerkesztő, most az RTL-nél kisfőnök)

több mint 15 éve
De röhögnék, ha ez az önelégült, beképzelt olivér megszívná, és kinn maradna Annyira idegesít ez a mindenit leosztok, kicsinálik, ekkora taktikus keménycsávó vagyok stílusa. Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Pacifista Raiders-fan. Ez is szép paradoxon 😊

több mint 15 éve
Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!zavi27
Biztos. 😉Hanni
Mivel évekig a Viván volt műsorvezető, ami köztudottan jó viszonyban van az RTL-el, simán el tudom képzelni, mondjuk én is csak olvastam itt asszem nem én találtam ki. Bőven nem ismeretlen emberként került oda, hanem mint egy évek óta a kamerák előtt dolgozó tv-s fazon, ez is fura mondjuk.
több mint 15 éve
Nekem nem szimpi és kész. Annyira rafinált, és összegyeztethetetlen a viselkedése a stílusával, kinézetével. Egyszer zokogook hogy így szeretema a csajom, jaj, amúgy szétvagyok tetoválva, meg én vagyok itt afőnők, de viccelődni persze velem nem lehet, mert akkor bunkó állat leszek, nem a lelkizős megfontolt Olivérke.
több mint 15 éve
nem lesz senki, mert kizárják idő előtt a Villából

ha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkülHurka
Ez utóbbi kijelentés erősen igaz volt a Zsuzsi, Szandika, Évi trióra is 😀

Évi állítólag Havas titkárnője is volt, mint annó Edó (akinek nem rémlene hatalmas kannák birtokosa 😀)az Aktmodell sorozatból...

Giginek van a legjobb teste csak, ő meg ragaszkodik ahhoz a fránya bikinihez egyenlőre..Bruschi85
Azért ekkora bendőre a "jó test" kitétel erősen baráti gesztus 😊
Valamint erősen puhos, és vesszőparipám, hogy mellben vele se bánt az anyatermészet bőkezűen.

Sobri Jóska
Én se értem miért ő az álomnő ott benn szinte mindegyiknek, alapból unszimpi a feje, ahogy a bátyjának is. Sokkal aranyosabb csajok is vannak ott nekem.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pacifista ne nézzen VV-t.

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
Biztos. 😉
több mint 15 éve
De röhögnék, ha ez az önelégült, beképzelt olivér megszívná, és kinn maradna Annyira idegesít ez a mindenit leosztok, kicsinálik, ekkora taktikus keménycsávó vagyok stílusa. Vagy lehet tényleg az RTL-nek valami beépített embere, akinek ki van adva milyen feszkókat csináljon, aztán ezért ennyire magabiztos?!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lacit nem értem miért hoztátok fel. Szvsz semmi értelme nem lenne ha őt vinné. Nincs konfliktusban vele. És nem hülye, hogy egy erős embert vigyen..FViktor93
Laci erős LOLOLOLOL
Messze a leggyengébb támogatottságú, ez hogy nem lehet egyértelmű?

Jövő heti párbaj: Éva vs Ildi. Évike megint bent marad 😕 mark my words

több mint 15 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Zsófi

több mint 15 éve
A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:

9 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99, Hanni, Little Jarry

6 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd, FViktor93, Farky, kristof

0 tipp Laci, Gina :

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Zsófi
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én Kristófra tippelek 😛 (nem magamra hanem a VVsre)
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 658 — Poloska confirmed
És akkor mi van ha csak trükkből vágta be azt a rám szavazottakból viszek ki valakit Olivér? 😀

Amúgy Zsófit viszi.
több mint 15 éve
Anikó fej+Szandika mell+Gigi segg+Zsófi természet=tökéletes vilanőJayB
Ha már variálod, akkor miért Zsófi természet? Miért nem a kutyáké, vagy a plüssmacié, esetleg Bucié? 😊
Én Buci természetét kérném erre a kombóra, tuti a buli mindennap. 😊

A "Kit visz ki Olivér párbajra" tippek állása:

7 tipp Zsófi : tenorx, Danna, shawnka, Bruschi85, Hurka, zinedine5, Matthew99

5 tipp Kristóf : Sobri Jóska, Bruce, Zorddd, FViktor93, Farky

0 tipp Laci, Gina :

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Anikó fej+Szandika mell+Gigi segg+Zsófi természet=tökéletes vilanőJayB
+ Alekosz mentalitás 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 937
Anikó fej+Szandika mell+Gigi segg+Zsófi természet=tökéletes vilanő
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
Szerintem Kristófot viszi és akkor eljő' Alekosz mester ideje 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve

ha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkülHurka

Évi állítólag Havas titkárnője is volt, mint annó Edó (akinek nem rémlene hatalmas kannák birtokosa 😀)az Aktmodell sorozatból...

Giginek van a legjobb teste csak, ő meg ragaszkodik ahhoz a fránya bikinihez egyenlőre..Bruschi85
Azért ekkora bendőre a "jó test" kitétel erősen baráti gesztus 😊
Valamint erősen puhos, és vesszőparipám, hogy mellben vele se bánt az anyatermészet bőkezűen.

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 302 — Invisible man
Zsófi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 855 — Patriots és Kaposvári KK fan

Giginek van a legjobb teste csak, ő meg ragaszkodik ahhoz a fránya bikinihez egyenlőre..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 457 — Ajmo Vatreni
zsófi
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107

ha mégsem, akkor Zsófi, aki tipikusan az a csaj, aki jobban néz ki ruhában, mint anélkül
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 855 — Patriots és Kaposvári KK fan
Zsófi lesz az, mert addigra bevágják a gyónásos részt és kiderül, hogy Leoval örök barátok és kint találkozniuk kell 😂

Tipp: Zsófi

VV Zsuzsi
http://erotika.indavideo.hu/video/VV4_Zsuzsi_eredeti_foglalkozasa

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!