NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 540
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a műsor a manipuláció felsőfoka! Ebben jelenleg Oli a legjobb, de valóban nem fogja megnyerni, hanem valamelyik csatlósa, úgy mint anno Majka esetében Szabolcs!
több mint 13 éve
Persze, valószínűleg női mivoltom miatt is nézem másképp, vagy reagálom le ezt az egészet. De ez azért nem egy film (vagy ha megrendezték akkor igen), ahol nyilván úgy nézi az ember h megírt szöveg és nem fogok azért utálni egy színészt, mert eljátsza. 😊Természetesen mint minden ilyen, és ehhez hasonló műsornak, ennek is van forgatókönyve. (Győzike, Benkő, stb.) Túl sok pénzről van szó, nem engedheti meg magának a tv, hogy kontrolálatlanul történjenek a dolgok. Pont ezért van bent Olivér, aki tévés berkekben ismert (dolgozott is tévében), és képes moderálni az eseményeket. Valamint még legalább 4 szereplő, aki alkalmi utasításokat hajt végre, amire a videószobában "kérik", hogy ezzel is tudják alakítani magukat az eseményeket. (Éva, Béci, Gigi, Laci)
Ahogy írod, ez egy játék, de azért szerintem a játéknak is megvannak a határai. És simán kinézem belőle egyébként, h ha Zsuzsi ugyanolyan higgadtan fogadta volna a dolgot, ahogy Éva, akkor ugyanaz lett volna belőle, mert ott is azzal hergelte fel magát, h Éva szemberöhögte...Danna
(Az már persze más dolog, hogy maga a műsor, ami adásba kerül természetesen mennyire vágott, szerkesztett, de vágni, szerkeszteni csak alapanyag birtokában lehet.)
Az RTL-nek csak egy célja van, hogy legyen elfogadható nézettség, pöröghessenek a reklámok.
A szereplők míg bent vannak fizetést kapnak (mind), és nagyon komoly szerződésük van, ami szabályoz szinte mindent, ami bent történik, és ami a műsor utóélete, vagyis nyilatkozatok, interjúk, fellépések, stb stb.
Zsuzsa kicsit elvetette a sulykot, amikor egy éjszaka nekiállt erről beszélni, a streamet azonnal levették (egyébként is csúsztatva megy), Zsuzsit meg ezzel a természetesen megrendezett, kiprovokált, (Zsuzsi által is bevállalt) "botránnyal" szépen kiszedték a műsorból.
És ez nem egy játék. Ez egy tv-műsor. Aminek a tulajdonosa az RTL, amiben az történik, és úgy, ahogy az az RTL-nek jó, vagy legalábbis ők azt hiszik, úgy vélik, hogy nekik jó.
Kb a pankrációhoz lehet hasonlítani a VV-t. Ott is megcsinálják a dolgokat élesben, de ugye midnenki tudja előre, hogy megrendezett showműsorról van szó. Az, hogy pl. sok ember ezt átlátja, ez csak nekünk tűnik így, valójában 2 millió tv-nézőből átlátja 50-100ezer. az még mindig csak 2-5%, tehát vállalható a tévének.
több mint 13 éve
Nálam a játék határaiban a verbális harc még simán benne van, sőt kb erről szól az egész dolog. A múltkori valóban nem volt szép, de ez most teljesen más eset volt.Tudod mi a bajom ezzel... h miért csak a nőkkel szemben ilyen Olivér?! Érdekes, h a pasikkal nem áll le veszekedni, hanem mindenkivel jópofizik. És a nők közül is megtalálta a két ideggyengét... akkor lenne számomra is nagy játékos, ha nem a gyengékkel kezdene. Lacival is egyből elkezdett pattogni, 20 percen belül csendben maradt ahogy látta h a többiek beálltak Laci mellé. Vagy éppen most Gombinak miért nem beszélt vissza, amikor az közölte vele h ez sok volt?! Ijedt kis nyuszivá változott, majd bement tovább provokálni Zsuzsit, h ő legyen a szerencsétlen áldozat. Ő maga mondta.
Egy sportoldalon pedig nem kell mondanom, hogy olyan, hogy "ha" nem létezik. 😊F.Schleck
Ez nálam nem jó játékos, hanem egy szánalmas, magát k.-ra sokra tartó pasi képe...
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Én nem nézem a műsort, csak a botrányvideókat nézem meg a honlapon, meg ezt a topicot követem, de ennyi alapján is teljesen képben vagyok.
több mint 13 éve
És?A szavazás is meg van rendezve! 😀Sebiinaná, érdekes hogy mindig a "legjobb" párosítás jön ki 😀 Ez olyan szinten van megkoreografálva mint egy sorozat. Szerintetek az is véletlen hogy a szereplők 90%ról van valami a neten? Ez is megy a hírverésnek... Akkora kamu hogy hihetetlen 😀Hanni
Mégis tök jó beszélgetéseket kreál itt.
Alekosz meg példakép. 😀
több mint 13 éve
A szavazás is meg van rendezve! 😀Sebiinaná, érdekes hogy mindig a "legjobb" párosítás jön ki 😀 Ez olyan szinten van megkoreografálva mint egy sorozat. Szerintetek az is véletlen hogy a szereplők 90%ról van valami a neten? Ez is megy a hírverésnek... Akkora kamu hogy hihetetlen 😀
több mint 13 éve
De legalább ingyen van. 😀Ki volt a hibás abban, hogy idáig fajultak az események?A szavazás is meg van rendezve! 😀Sebii
Zsuzsi 53,4%
Olivér 46,6%Bazzani
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Ki volt a hibás abban, hogy idáig fajultak az események?A szavazás is meg van rendezve! 😀
Zsuzsi 53,4%
Olivér 46,6%Bazzani
több mint 13 éve
Ki volt a hibás abban, hogy idáig fajultak az események?Zsuzsi 53,4%
Olivér 46,6%
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Anikó az Alekoszos hisztit leszámítva rendes csajnak látszik, mondjuk a rosszlány imidzsnek szikrája sincs benne.
több mint 13 éve
Sztem most,hogy Alekosz leállt a csajok zaklatásával és átment mozizós állapotba,így kevesebben utálják mint előtte.Főleg ha bemutatják,hogy Alekosz arrébhajította Anikót,akkor ő is esélyes a kiesésre.én nem hiszem, hogy komoly változást hozna ez Anikó státuszában. végig mondta, hogy nem a lökés erőssége volt a lényeg, sztem most is ezt fogja hangsúlyozni. többen vannak bent akik őt bírják, alekoszt meg kevésbé.gabtsi
Pedig mocsok jó nő.Bazzani
Főleg,hogy senkit sem bántott,csak túlzásba vitte a kedvességet.
Az ő szerepe akor jön,amikor a pár hímtagja kimegy.
Nem mellesleg most vigyorgó győztesként jön ki a sztoriból,ami kicsit szimpatikusabbá teheti a többiek számára és jobban elhiszik amit mond.
több mint 13 éve
Főleg ha bemutatják,hogy Alekosz arrébhajította Anikót,akkor ő is esélyes a kiesésre.én nem hiszem, hogy komoly változást hozna ez Anikó státuszában. végig mondta, hogy nem a lökés erőssége volt a lényeg, sztem most is ezt fogja hangsúlyozni. többen vannak bent akik őt bírják, alekoszt meg kevésbé.
Pedig mocsok jó nő.Bazzani
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
14 emberről volt szó, kis hírveréssel lett 15, majd mennyi ? két nap után lettek egy még nagyobb hírveréssel újra 14-en ?Az a baj,hogy sok a férfi és a férfiszerű benn és Éva kiesésével alig maradna lány.
én el tudom képzelni, hogy tervezték.
na de Éva kit visz ki ?
Gombi ? Sztem Kristóf már messze nem olyan egyértelmű, Ginát előbb ejtené ki, bár nem tudom ki az akinek egyáltalán szimpatikus Éva.gabtsi
Főleg ha bemutatják,hogy Alekosz arrébhajította Anikót,akkor ő is esélyes a kiesésre.
Pedig mocsok jó nő.
több mint 13 éve
14 emberről volt szó, kis hírveréssel lett 15, majd mennyi ? két nap után lettek egy még nagyobb hírveréssel újra 14-en ?én el tudom képzelni, hogy tervezték.
na de Éva kit visz ki ?
Gombi ? Sztem Kristóf már messze nem olyan egyértelmű, Ginát előbb ejtené ki, bár nem tudom ki az akinek egyáltalán szimpatikus Éva.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nem én írtam,de 100%ig egyetértek vele:Igen, ott fejtette ki, hogy vannak szép emberek, meg csúnyák, és poén szinten oké, hogy érdeklődik Alekosz irántuk, de egyébként undorító. Örülök, hogy elhúzott...
Amikor alekoszt tamadtak a csajok lenyegeben pont zsuzsi inditotta a lavinat azzal hogy lebecsmerloan valami olyasmit mondott hogy ha hozzam ernel elhanynam magam hat vedd mar eszre hogy senkinek sem kellesz. VAgy hasonlo. Alekosz erre normalisan reagalt nyugodt maradt es nem kezdett el dobalni. Zsuzsi most ugyanezt kapta vissza olitol. A szemebe mondtak hogy mekkora szemet es ez nem tetszett nekiBazzani
több mint 13 éve
Nem én írtam,de 100%ig egyetértek vele:Amikor alekoszt tamadtak a csajok lenyegeben pont zsuzsi inditotta a lavinat azzal hogy lebecsmerloan valami olyasmit mondott hogy ha hozzam ernel elhanynam magam hat vedd mar eszre hogy senkinek sem kellesz. VAgy hasonlo. Alekosz erre normalisan reagalt nyugodt maradt es nem kezdett el dobalni. Zsuzsi most ugyanezt kapta vissza olitol. A szemebe mondtak hogy mekkora szemet es ez nem tetszett neki
több mint 13 éve
Senki nem tudja itt, hogy mennyire megrendezett, de én szerintem ilyen félig-valós a dolog, szóval kapnak utasításokat, de mondjuk ez a dobálózás szerintem már biztos nem volt meg benne. Ez mondjuk csak feltételezés, de ha valósnak tekinteném a dolgokat, akkor lehet, hogy én is máshogy reagálnék.Persze, valószínűleg női mivoltom miatt is nézem másképp, vagy reagálom le ezt az egészet. De ez azért nem egy film (vagy ha megrendezték akkor igen), ahol nyilván úgy nézi az ember h megírt szöveg és nem fogok azért utálni egy színészt, mert eljátssza. 😊látom még mindig nem érted, hagyjuk. 😊DannaSzerintem az a helyzet, hogy máshogy állsz a műsorhoz, mint innen legtöbbünk. Ha beszélhetek a többiek nevében, innen legtöbbünk a show miatt nézi és nem a valóságtartalma miatt. Valóságban sem viselkedik úgy senki, mint a Alekosz mester, mégis ő a legkedveltebb karakter azt hiszem mindenkinél.
Olivérnek is azért szurkolok, mert jól JÁTSSZA a játékot. És egyébként az Évás dolog tényleg durva volt, de most az okos provokáción kívül szerintem nem mondott semmi olyan vállalhatatlant.
szerk: gabtsival nagyjából egyre gondoltunk. 😊F.Schleck
Ahogy írod, ez egy játék, de azért szerintem a játéknak is megvannak a határai. És simán kinézem belőle egyébként, h ha Zsuzsi ugyanolyan higgadtan fogadta volna a dolgot, ahogy Éva, akkor ugyanaz lett volna belőle, mert ott is azzal hergelte fel magát, h Éva szemberöhögte...Danna
Nálam a játék határaiban a verbális harc még simán benne van, sőt kb erről szól az egész dolog. A múltkori valóban nem volt szép, de ez most teljesen más eset volt.
Egy sportoldalon pedig nem kell mondanom, hogy olyan, hogy "ha" nem létezik. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ha csak napi 1 percet menne az adás akkor sem engedhetné meg az RTL hogy akárcsak 1% esély is legyen arra hogy valami nem oda való képernyőre kerül mert abból iszonyat botrány lenne.Próbáltad már azt az élő streamet?Sztem kábszer tuti volt nála.Kizárt hogy hozzájuthatnak, mégiscsak van élő netes stream ahol nem engedheti meg magának az RTL az ilyet. Béci már szétszívta az agyát azért ilyen, Zsuzsi meg már kattogott rendesen gondolom.JayB
Merthogy nem volt tiszta amikor a dobálózást csinálta az ezer%.
Béci is állandóan be van szívva.Bazzani
80%ban a most nincs élő adás felirat megy.
Ez a nő be volt lőve,hisztériás rohama volt,egyik pillanatban sírt a másikban röhögött.
Ez véleményem szerint kábítószer hatása.
De beismerem,hogy símán tévedhetek is.Bazzani
több mint 13 éve
lemaradtam vmiről? hol volt Zsófi? ugyancsak félig néztem az adást de még csak a hátterben se láttam 😐kristofaki ma nem folyt bele a vitába (Zsófi, Gigi, New Jersey) azok alig szerepeltek.
Alekinho mester is csak a végén.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lemaradtam vmiről? hol volt Zsófi? ugyancsak félig néztem az adást de még csak a hátterben se láttam 😐
több mint 13 éve
Jelenleg nincs közvetítés.annyira túlterhelt a VV oldala, hogy be se jön most 😀Hurkanálam 1 órája szar :SFarky
Most kapják az utasításokat,meg a kokót. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nemtudom nézted-e rendszeresen, Éva egy művelt, rendes hölgy ehez a riherongyhoz képest. Ezt a lekező stílust én 2 napig nembírtam volna, Olivér jól tette hogy megmondta a frankót. Két verzió lehetett volna, vagy észhez tér egy kicsit és visszavesz a stílusából vagy az amit láttunk.Persze, valószínűleg női mivoltom miatt is nézem másképp, vagy reagálom le ezt az egészet. De ez azért nem egy film (vagy ha megrendezték akkor igen), ahol nyilván úgy nézi az ember h megírt szöveg és nem fogok azért utálni egy színészt, mert eljátsza. 😊látom még mindig nem érted, hagyjuk. 😊DannaSzerintem az a helyzet, hogy máshogy állsz a műsorhoz, mint innen legtöbbünk. Ha beszélhetek a többiek nevében, innen legtöbbünk a show miatt nézi és nem a valóságtartalma miatt. Valóságban sem viselkedik úgy senki, mint a Alekosz mester, mégis ő a legkedveltebb karakter azt hiszem mindenkinél.
Olivérnek is azért szurkolok, mert jól JÁTSSZA a játékot. És egyébként az Évás dolog tényleg durva volt, de most az okos provokáción kívül szerintem nem mondott semmi olyan válalhatatlant.
szerk: gabtsival nagyjából egyre gondoltunk. 😊F.Schleck
több mint 13 éve
Akkor én most kimondom amit gondolok.Vagy inkább kérdezek egyet:
Nektek volt már olyan az életetekben,hogy megmondtátok egy cigánynak a véleményeteket és az elismerte a hibáját? Mert én mindig ezt az agresszív visszatámadó "mostkinyírlakköcsög" dolgot kaptam válaszként,amit itt az arabok nemiszervét pénzért nyalogató úrihölgy csinált.
több mint 13 éve
annyira túlterhelt a VV oldala, hogy be se jön most 😀Hurkanálam 1 órája szar :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
persze, egy határig igen, de ő már most kezdi ezt a határt eléri. nálam pl már túllépte, de én alapjáraton nem szeretem a nyálas pasikat. 😀ennyi erővel őt is le lehetne oltani, h mennyire férfiatlan már az a nyávogás, amit előad a nője miatt...Dannaaz is tudatos szerintem, szimpátiát kelthet sok emberben h milyen jó társ 😊
vérprofin csinálja sztem, megosztó személyiség, viszont nem ezek szoktak nyerni.gabtsi