NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
3-15 milliós pert kap ha megszegi a titoktartási szerződést. Én kussolnék...Most tele lesznek vele az újságok,amint a műsorról pletykál.BazzaniSzerintem ez azért be lesz szabályozva.Matthew99
több mint 13 éve
Kizárták,mert azt hitte,hogy kidobósat játszanak narancsal.de hogyan? 😀 azt értem, hogy balhéztak, de kisétált magától vagy mi?Hurkanem néztem ma, mi történt? 😀HurkaZsuzsi out 😀shawnka
több mint 13 éve
epic win Olivér mester.eleve nem értem, hogy a "bombanők" közül miért nem Lévai Adrienn került be. Még Anikónál is nagyobb eyecandy
távozik a rondanőHöri
több mint 13 éve
Ez egy játék.Igen, ez egy játék, csak azért abból a komolyabbik fajta.
Mást unszimpatikussá tenni,kibeszélni, szemébe röhögni lehet.
Prosztó módon dobálózni nem.
Mellesleg megkapta amit akar, hazamehet.
Most tele lesznek vele az újságok,amint a műsorról pletykál.Bazzani
Olivér maga vallotta be h ez volt a célja vele, h kiakassza, h k.anyázzon, stb. Az h több lett belőle, az látszólag őt is meglepte. Azt hitte h majd ugyanaz lesz mint Évával.
Tök jogosan zárták ki, nem azt mondom h nem.
én csak azon akadtam meg (ki nem, mert annyira nem érdekel h itt kinek milyen élete van), h sokan itt ezt tök jópofának tartották. sztem baromira nem volt az. Már másodjára adja ezt elő Olivér, sajnálom a barátnőjét... csak szólok: ha vmi hasonlót adtok ti is elő egy nőnek, ne lepődjetek meg ha ugyanilyen reakciót kaptok vissza.
szerződése miatt tuti nem beszélhet.
több mint 13 éve
megszegte a fizikai bántalmazással a villaszabályzatot, Balázs megjelent a TV-ben, és közölte élő adásban, hogy 30 perce van elhagyni a villát.de hogyan? 😀 azt értem, hogy balhéztak, de kisétált magától vagy mi?Hurkanem néztem ma, mi történt? 😀HurkaZsuzsi out 😀shawnka
több mint 13 éve
Feltételezés: Szerintem nem a bunyó miatt zárták ki a zsuzsit, hanem azért, mert már nem nagyon tudták kezelni. Egy ilyen bunyó csak nézettséget hoz, de a múltkori éjszakai szövegelése volt szerintem a fő ok. Azt pedig nem jelenthették be élő adásban, hogy amiatt zárják ki.Sőt, még azt is eltudom képzelni, ha az Olivér beszervezett elmélet helyes, hogy direkt mondták neki, hoyg provokálja ki ezt a szitut.
de ettől függetlenül Olivért miniszterelnök-helyettesnek. 😀
több mint 13 éve
Most tele lesznek vele az újságok,amint a műsorról pletykál.BazzaniSzerintem ez azért be lesz szabályozva.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
de hogyan? 😀 azt értem, hogy balhéztak, de kisétált magától vagy mi?nem néztem ma, mi történt? 😀HurkaZsuzsi out 😀shawnka
több mint 13 éve
Ez egy játék.nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.Dannana fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
Mást unszimpatikussá tenni,kibeszélni, szemébe röhögni lehet.
Prosztó módon dobálózni nem.
Mellesleg megkapta amit akar, hazamehet.
Most tele lesznek vele az újságok,amint a műsorról pletykál.
több mint 13 éve
Megkérdezte előtte h bele szólhat-e 😊nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.Dannana fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
nézd, az 1 dolog h milyen tulajdonságai vannak, h h viselkedik vagy mivel foglalkozik. De akkoris egy nő. nekem sem szimpatikus a csaj, tuti nem tudnék vele se "együttélni (villában)", de barátkozni, de nem ő kezdte a balhét, Olivér ment oda és szólt bele megint vmibe, amihez semmi köze nem volt. És direkt provokálta ki.na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.Bazzani
több mint 13 éve
nem néztem ma, mi történt? 😀
több mint 13 éve
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?BazzaniMert ez nem önkéntes, hanem kiválasztásos alapon megy 😀
több mint 13 éve
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?
több mint 13 éve
ne már olyan jó volt röhögni rajta 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.
A feleségem egész élete alatt nem mond ennyi csúnya szót,mint ez a retek.
több mint 13 éve
Végre!Most már csak a másik hülye picsának kell kitakarodnia 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Háh 😀 Csak kiküldték 😛
több mint 13 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Nővel nem is, de ilyen elmebeteg állattal simán 😐
Danna
Na el is takarodik. francba 😕 😂
több mint 13 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok. mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Amúgy kurvára nem értem a házaspár reakcióját. Semmi genyaságot nem csinált az Olivér elmondta a véleményét a csajról. Az már egyéni baj, hogy nem tud magán uralkodni a Zsuzsi.