TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Most fogják majd levetiteni az Anikó-Alekosz "lökést"? Kíváncsi vagyok a bent lévők reakciójára.
több mint 13 éve
Remélem Zsuzsit nem basszák ki, szenvedjen csak.JayBKell a sónak h maradjon 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Remélem Zsuzsit nem basszák ki, szenvedjen csak.
több mint 13 éve
Magyarország... http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/20/vastag_csaba_bukja_a_thaifoldi_utat_csodben_az_utazasi_iroda/ 😀 😀
több mint 13 éve
"Tejszaga van" 😂 😂
több mint 13 éve
Huhhúú micsoda harc volt tegnap. Zsuzsi nem bír a hormonjaival.Tejszaga van az embernek... 😂
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
kész.... K.O. jól szóltál bátyja... 😂 😂 😂Így van, legalább 3-4x aztán a következő kiváalsztáson pedig rárakná a jelet mondván "ribanc vagy ennyit érsz". 😊JayBnem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurkaEgy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...Hanni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Az jogilag nem ugyanaz 😀Majka speciel nem dugott meg senkit, de az állítás amúgy igaz.Hörinem dugott meg senkit, de Maya Gold leszopta őt 😀Hurka
Másrészt meg ha Leo levarrná Zsuzsit, akkor már tényleg érdektelen lenne. Ez az egy aduja van. Talán így még bent hagyják kicsit.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem dugott meg senkit, de Maya Gold leszopta őt 😀Valamint még egyszer: aki kufircolt a VV-ben (Majka, Oki, Frenky, stb) az még sosem nyert. RTL-nél nem díjazzák. Jobb ez a nyűglődés a nézőknek. Ha simán levarrná, az túl hétköznapi, túl életszerű lenne.Sobri JóskaMajka speciel nem dugott meg senkit, de az állítás amúgy igaz.Höri
több mint 13 éve
Valamint még egyszer: aki kufircolt a VV-ben (Majka, Oki, Frenky, stb) az még sosem nyert. RTL-nél nem díjazzák. Jobb ez a nyűglődés a nézőknek. Ha simán levarrná, az túl hétköznapi, túl életszerű lenne.Sobri JóskaMajka speciel nem dugott meg senkit, de az állítás amúgy igaz.
több mint 13 éve
Hallgasd meg, azután nem lesznek kétségeid.BRÉKING NYÚZ: Itt szólja el magát Béci csaja, Adrienn: http://www.valovilag.hu/video/111373Ez egyébként biztos hogy elszólás? A villalakó-jelöltek már a beköltözés előtt ismertek voltak... Nem lehet hogy csak annyit mondott a csaj, hogy "Ha Zsuzsi és Te is bekerültek akkor ez és ez lesz..."?Rataccess
a sztori 10:00-tól, a baki 10:59-nél.Sobri Jóska
És mivel előre megvolt a crew, így baki.
Bár már írtam, hogy minden VV-be úgy rakják össze a bentlévő 10-12-15 embert, ebben nem reszkíroz egy tévé sem. Ezért kellemetlen ez az elszólás. Buta szegény lány, nem tud gondolkodni.
Hát én megértem Leonidaszt. Én sem tölteném szívesen az elkövetkező heteket a Mária utcában.
Valamint még egyszer: aki kufircolt a VV-ben (Majka, Oki, Frenky, stb) az még sosem nyert. RTL-nél nem díjazzák. Jobb ez a nyűglődés a nézőknek. Ha simán levarrná, az túl hétköznapi, túl életszerű lenne.
több mint 13 éve
én is ezt írtam lényegében, csak te jobban fogalmaztad meg 😊 szégyen egy embernem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurkaEgy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...Hanni
több mint 13 éve
úgyish kint meg bnője van?nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurkaEgy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...Hanni
amúgy így helyes: "egy valamire való férfi már rég fizetett volna zsuzsikáért" 😊
|
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Így van, legalább 3-4x aztán a következő kiváalsztáson pedig rárakná a jelet mondván "ribanc vagy ennyit érsz". 😊nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurkaEgy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...Hanni
több mint 13 éve
nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurkaEgy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...
több mint 13 éve
nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőkönyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...HurkaMiért, mert játsza az erkölcsöst, az elérhetetlent? Látod mégis ez jön be a bukszának.Matthew99
több mint 13 éve
könyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...HurkaAlekosszal össze kéne zárni egy kis időre, aztán lehet meggondolná magát 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
könyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...HurkaMiért, mert játsza az erkölcsöst, az elérhetetlent? Látod mégis ez jön be a bukszának.
több mint 13 éve
könyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...
több mint 13 éve
BRÉKING NYÚZ: Itt szólja el magát Béci csaja, Adrienn: http://www.valovilag.hu/video/111373Ez egyébként biztos hogy elszólás? A villalakó-jelöltek már a beköltözés előtt ismertek voltak... Nem lehet hogy csak annyit mondott a csaj, hogy "Ha Zsuzsi és Te is bekerültek akkor ez és ez lesz..."?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
JéBé
7 035
BRÉKING NYÚZ: Itt szólja el magát Béci csaja, Adrienn: http://www.valovilag.hu/video/111373Így látatlanba is 10x többet ér ez a csaj mint egy Zsuzsika.
több mint 13 éve
Igazából 2010/2011-ben nem is a dugás az igazán nézőcsalogató történés, hanem a konfliktusok, beteg szituációk, hisztik, ordibálások, alekoszok, stb.Egy dugás az egy dugás, egyszer pár perc egy adott részben, viszont egy konfliktust több részen keresztül is lehet nyálazni, promózni, stb.
Ilyenre még jó Éva, valamint abban is, hogy ő simán a 15 szereplő azon harmadába tartozik, akik képesek utasításra bármit megtenni a Villában, ha maradhatnak, tehát tökéletesen együttműködő ember az RTL szempontjából, végső győzelmet meg elég lebegtetni, sejtetni, nem kell azt konkrétan meg is adni ugyebár 😊
Azért bennem Sobri ezekkel az írásokkal mindig egy kicsit rombolja a világot 😀 Én kajak hittem abban, hogy nem megrendezett. Bár lehet azért mert fiatal vagyok.FViktor93Biztos azért 😊
És elnézést érte. Majd teszek ki spoiler tag-et 😊
Egyébként érdekesség: VV-t eddig soha nem nyert olyan, aki bent hegesztett, csajozott, pasizott, bármit csinált, sosem nyert csaj, sosem nyert olyan, aki a műsor első felében esélyesnek, különlegesnek tűnt.
Ezek alapján toronymagas favoritok: Gombi, Laci. 😊
Valamint az egyik brazil Big Brother-ben voltak hasonló karakterek, azok egy hónap után orrba-szájba keféltek, nem konspiráltak, nem veszekedtek, csak kúrtak ezerrel. Nem volt sikeres széria, be is dőlt asszem.
BRÉKING NYÚZ: Itt szólja el magát Béci csaja, Adrienn: http://www.valovilag.hu/video/111373
a sztori 10:00-tól, a baki 10:59-nél.
több mint 13 éve
EaRl még éjfél előtt írta, szóval gondolom ez volt a gond.Csak nekem irja ki mindig a VV oldalán a stream-nél, h "Jelenleg nincs közvetítés" ?EaRlnekem csak teljes képernyőre nem engedi kiraknikonqueror
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Azért bennem Sobri ezekkel az írásokkal mindig egy kicsit rombolja a világot 😀 Én kajak hittem abban, hogy nem megrendezett. Bár lehet azért mert fiatal vagyok.
több mint 13 éve
Csak nekem irja ki mindig a VV oldalán a stream-nél, h "Jelenleg nincs közvetítés" ?EaRlnekem csak teljes képernyőre nem engedi kirakni