TV, rádió

19 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Most fogják majd levetiteni az Anikó-Alekosz "lökést"? Kíváncsi vagyok a bent lévők reakciójára.
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Remélem Zsuzsit nem basszák ki, szenvedjen csak.JayB
Kell a sónak h maradjon 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Remélem Zsuzsit nem basszák ki, szenvedjen csak.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 364 — Vikings fan
Magyarország... http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/12/20/vastag_csaba_bukja_a_thaifoldi_utat_csodben_az_utazasi_iroda/ 😀 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
"Tejszaga van" 😂 😂
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Huhhúú micsoda harc volt tegnap. Zsuzsi nem bír a hormonjaival.

Tejszaga van az embernek... 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurka
Egy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...Hanni
Így van, legalább 3-4x aztán a következő kiváalsztáson pedig rárakná a jelet mondván "ribanc vagy ennyit érsz". 😊JayB
kész.... K.O. jól szóltál bátyja... 😂 😂 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Majka speciel nem dugott meg senkit, de az állítás amúgy igaz.Höri
nem dugott meg senkit, de Maya Gold leszopta őt 😀Hurka
Az jogilag nem ugyanaz 😀

Másrészt meg ha Leo levarrná Zsuzsit, akkor már tényleg érdektelen lenne. Ez az egy aduja van. Talán így még bent hagyják kicsit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Valamint még egyszer: aki kufircolt a VV-ben (Majka, Oki, Frenky, stb) az még sosem nyert. RTL-nél nem díjazzák. Jobb ez a nyűglődés a nézőknek. Ha simán levarrná, az túl hétköznapi, túl életszerű lenne.Sobri Jóska
Majka speciel nem dugott meg senkit, de az állítás amúgy igaz.Höri
nem dugott meg senkit, de Maya Gold leszopta őt 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Valamint még egyszer: aki kufircolt a VV-ben (Majka, Oki, Frenky, stb) az még sosem nyert. RTL-nél nem díjazzák. Jobb ez a nyűglődés a nézőknek. Ha simán levarrná, az túl hétköznapi, túl életszerű lenne.Sobri Jóska
Majka speciel nem dugott meg senkit, de az állítás amúgy igaz.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
BRÉKING NYÚZ: Itt szólja el magát Béci csaja, Adrienn: http://www.valovilag.hu/video/111373
a sztori 10:00-tól, a baki 10:59-nél.Sobri Jóska
Ez egyébként biztos hogy elszólás? A villalakó-jelöltek már a beköltözés előtt ismertek voltak... Nem lehet hogy csak annyit mondott a csaj, hogy "Ha Zsuzsi és Te is bekerültek akkor ez és ez lesz..."?Rataccess
Hallgasd meg, azután nem lesznek kétségeid.
És mivel előre megvolt a crew, így baki.
Bár már írtam, hogy minden VV-be úgy rakják össze a bentlévő 10-12-15 embert, ebben nem reszkíroz egy tévé sem. Ezért kellemetlen ez az elszólás. Buta szegény lány, nem tud gondolkodni.

Hát én megértem Leonidaszt. Én sem tölteném szívesen az elkövetkező heteket a Mária utcában.
Valamint még egyszer: aki kufircolt a VV-ben (Majka, Oki, Frenky, stb) az még sosem nyert. RTL-nél nem díjazzák. Jobb ez a nyűglődés a nézőknek. Ha simán levarrná, az túl hétköznapi, túl életszerű lenne.

több mint 13 éve
nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítőHurka
Egy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...Hanni
én is ezt írtam lényegében, csak te jobban fogalmaztad meg 😊 szégyen egy ember
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
úgyish kint meg bnője van?

amúgy így helyes: "egy valamire való férfi már rég fizetett volna zsuzsikáért" 😊

|
több mint 13 éve
Így van, legalább 3-4x aztán a következő kiváalsztáson pedig rárakná a jelet mondván "ribanc vagy ennyit érsz". 😊
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Egy valamire való férfi már rég megcuccolta volna a zsuzsikát a helyében...
több mint 13 éve
könyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...Hurka
Miért, mert játsza az erkölcsöst, az elérhetetlent? Látod mégis ez jön be a bukszának.Matthew99
nem, hanem mert semmit nem csinál, egy fogyatékos (ez a kettő nem ok-okozat akar lenni 😊) és mégis kell a csajnak, + még úgy is viselkedik, mint a nagyon melegek, elképesztően idegesítő
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
könyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...Hurka
Alekosszal össze kéne zárni egy kis időre, aztán lehet meggondolná magát 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Miért, mert játsza az erkölcsöst, az elérhetetlent? Látod mégis ez jön be a bukszának.

több mint 13 éve
könyörgöm Leonidasz menjen már ki onnan a picsába, egyszerűen szánalmas hogy lehet valaki ekkora gyökér...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
BRÉKING NYÚZ: Itt szólja el magát Béci csaja, Adrienn: http://www.valovilag.hu/video/111373
Ez egyébként biztos hogy elszólás? A villalakó-jelöltek már a beköltözés előtt ismertek voltak... Nem lehet hogy csak annyit mondott a csaj, hogy "Ha Zsuzsi és Te is bekerültek akkor ez és ez lesz..."?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Így látatlanba is 10x többet ér ez a csaj mint egy Zsuzsika.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Igazából 2010/2011-ben nem is a dugás az igazán nézőcsalogató történés, hanem a konfliktusok, beteg szituációk, hisztik, ordibálások, alekoszok, stb.
Egy dugás az egy dugás, egyszer pár perc egy adott részben, viszont egy konfliktust több részen keresztül is lehet nyálazni, promózni, stb.
Ilyenre még jó Éva, valamint abban is, hogy ő simán a 15 szereplő azon harmadába tartozik, akik képesek utasításra bármit megtenni a Villában, ha maradhatnak, tehát tökéletesen együttműködő ember az RTL szempontjából, végső győzelmet meg elég lebegtetni, sejtetni, nem kell azt konkrétan meg is adni ugyebár 😊

Azért bennem Sobri ezekkel az írásokkal mindig egy kicsit rombolja a világot 😀 Én kajak hittem abban, hogy nem megrendezett. Bár lehet azért mert fiatal vagyok.FViktor93
Biztos azért 😊
És elnézést érte. Majd teszek ki spoiler tag-et 😊

Egyébként érdekesség: VV-t eddig soha nem nyert olyan, aki bent hegesztett, csajozott, pasizott, bármit csinált, sosem nyert csaj, sosem nyert olyan, aki a műsor első felében esélyesnek, különlegesnek tűnt.
Ezek alapján toronymagas favoritok: Gombi, Laci. 😊
Valamint az egyik brazil Big Brother-ben voltak hasonló karakterek, azok egy hónap után orrba-szájba keféltek, nem konspiráltak, nem veszekedtek, csak kúrtak ezerrel. Nem volt sikeres széria, be is dőlt asszem.

a sztori 10:00-tól, a baki 10:59-nél.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Csak nekem irja ki mindig a VV oldalán a stream-nél, h "Jelenleg nincs közvetítés" ?EaRl
nekem csak teljes képernyőre nem engedi kiraknikonqueror
EaRl még éjfél előtt írta, szóval gondolom ez volt a gond.

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azért bennem Sobri ezekkel az írásokkal mindig egy kicsit rombolja a világot 😀 Én kajak hittem abban, hogy nem megrendezett. Bár lehet azért mert fiatal vagyok.
több mint 13 éve
konqueror 2 491 — ...
Csak nekem irja ki mindig a VV oldalán a stream-nél, h "Jelenleg nincs közvetítés" ?EaRl
nekem csak teljes képernyőre nem engedi kirakni