NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 497
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Az a baj, hogy az értelmesebbje(Laci, Kristóf) most magyarázza a dolgokat a primitíveknek is. És ebből így lehet, hogy nem jön ki jól Olivér.Bár most ez jó lesz, mert Anikót pillanatok alatt megeteti megint. 😀
több mint 13 éve
Jaaaaj isteneeeem Gina meg itt pówerkedik 😂 " A férjem megeszi reggelire" Hát perszeeee 😂
több mint 13 éve
Olivér krva nagy player. 😀F.SchleckJól csinálta.
Ilyen Leonidasz félékkel meg tele a padlás.
Nőnek segget nyalni,uramatyám...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Futkos a futkoso a hátamon a hideg 😀
több mint 13 éve
azt sem érti mit mondanak neki 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Instant-tarkólövést az ilyennek.SebiiModern kori Taigetos: ON ? 😂
több mint 13 éve
Gyah 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Instant-tarkólövést az ilyennek.
több mint 13 éve
Lacinak kéne akcióba lépni, odamenni és valami shaolin fogással hatástalanítani egy hétre 😂 Amúgy nem normális ez a csaj... tuti be van kattanva gecc...
több mint 13 éve
Ezt akartam írni, amúgy Zsuzsikát fejbe baxnám egy székkel 😀Én azért nem félteném Olivért 😀FViktor93Pláne hogy volt már része az "áldásban"...Hanni
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Én azért nem félteném Olivért 😀FViktor93Pláne hogy volt már része az "áldásban"...
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Na vajon ez is meg volt rendezve...? 😊 Zsuzsi egyébként pont az a fajta, aki VV után megkeresteti Olivért a cigány or kopasz haverjaival és szétütteti a fejét 😊RataccessÉn azért nem félteném Olivért 😀
több mint 13 éve
Na vajon ez is meg volt rendezve...? 😊 Zsuzsi egyébként pont az a fajta, aki VV után megkeresteti Olivért a cigány or kopasz haverjaival és szétütteti a fejét 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
jó, de akkor van élő show, és itt tudják megmutatni nekik, előző hét szerdán is ekkor volt videózásMondjuk sztem ahhoz pont nem lesz semmi köze. Éva és Anikó között nincs konfliktus, meg Éva nem fogja Alekosz miatt kivinni az Anikót. Szerintem amúgy a Gombit viszi ki a konfliktusok miatt, vagy pedig a házaspárból a férfit a győzelmi esélyek miatt. Mekkora lenne ha egyedül maradna bent a feleség Alekosz meg rástartolna 😀FViktor93Most fogják majd levetiteni az Anikó-Alekosz "lökést"? Kíváncsi vagyok a bent lévők reakciójára.FViktor93sztem 9-től a kihívásnálHurka
több mint 13 éve
sztem meg a "aztán bekapcsolunk a villába, és olyan fog történni, mint ami még a vv történetében soha"-kor.Most fogják majd levetiteni az Anikó-Alekosz "lökést"? Kíváncsi vagyok a bent lévők reakciójára.FViktor93sztem 9-től a kihívásnálHurka
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Mondjuk sztem ahhoz pont nem lesz semmi köze. Éva és Anikó között nincs konfliktus, meg Éva nem fogja Alekosz miatt kivinni az Anikót. Szerintem amúgy a Gombit viszi ki a konfliktusok miatt, vagy pedig a házaspárból a férfit a győzelmi esélyek miatt. Mekkora lenne ha egyedül maradna bent a feleség Alekosz meg rástartolna 😀Most fogják majd levetiteni az Anikó-Alekosz "lökést"? Kíváncsi vagyok a bent lévők reakciójára.FViktor93sztem 9-től a kihívásnálHurka
több mint 13 éve
Most fogják majd levetiteni az Anikó-Alekosz "lökést"? Kíváncsi vagyok a bent lévők reakciójára.FViktor93sztem 9-től a kihívásnál
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Harmadjára kapcsoltam be a vv-t mióta megy, erre mit látok? Narancsokat dobál egy luvnya és pofázik. 😂
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ez a Zsuzsa azt hiszi, hogy ő mindent megkap amit akar? Remélem kibasszák, nagyon irritáló.
több mint 13 éve
MINDIG, MINDEN körülmények között?? 😀FarkyA legmagasabb szintű bioritmusom szerint. :cool:
több mint 13 éve
Remélem kicsapják ezt a megjátszós lekezelő cigánykurvát.Mindíííííg és minden körülmények között.
több mint 13 éve
MINDIG, MINDEN körülmények között?? 😀Kicserélik egy másik bombanőre.Remélem Zsuzsit nem basszák ki, szenvedjen csak.JayBKell a sónak h maradjon 😊Farky
Egy igazi bombanőre.
Érted? 😀
Mindíííííg és minden körülmények között.Bazzani
több mint 13 éve
Kicserélik egy másik bombanőre.Remélem Zsuzsit nem basszák ki, szenvedjen csak.JayBKell a sónak h maradjon 😊Farky
Egy igazi bombanőre.
Érted? 😀
Mindíííííg és minden körülmények között.