TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
nem néztem ma, mi történt? 😀
több mint 15 éve
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?BazzaniMert ez nem önkéntes, hanem kiválasztásos alapon megy 😀
több mint 15 éve
Most azt mondja el nekem valaki,hogy milliók akarnak bejutni ebbe a kurva műsorba,erre 15ből 10 azonnal ki akar jönni,akkor miért ezeket viszik beeeeeeeeeeeee?
több mint 15 éve
ne már olyan jó volt röhögni rajta 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Sajnálom,hogy ezt a véglényt nőnek nevezted.
mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?Danna
A feleségem egész élete alatt nem mond ennyi csúnya szót,mint ez a retek.
több mint 15 éve
Végre!Most már csak a másik hülye picsának kell kitakarodnia 😛
több mint 15 éve
Háh 😀 Csak kiküldték 😛
több mint 15 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok.Nővel nem is, de ilyen elmebeteg állattal simán 😐
Danna
Na el is takarodik. francba 😕 😂
több mint 15 éve
na fiúk azért... már másodjára beszél úgy Olivér egy nővel, ahogy nem lehet. Őszintén remélem h azért ezt ti is látjátok és nem vagytok ilyen f.szok. mellesleg, ugyanígy nekimentem volna ahogy Zsuzsi tette, pedig azért Zsuzsi tényleg nem egy észlény, de nálam is elpattant volna a cérna. direkt provokálta ezt ki Olivér, akkor meg viselje a következményeit. Ez csak a megvágott verzió volt, nem lepődnék meg h ha élőben ez sokkal tovább ment volna, mire bekattant Zs. Egyébként is, ki kérdezte Olivért?! Miért kell neki mindenbe beleszólni!?
több mint 15 éve
Amúgy kurvára nem értem a házaspár reakcióját. Semmi genyaságot nem csinált az Olivér elmondta a véleményét a csajról. Az már egyéni baj, hogy nem tud magán uralkodni a Zsuzsi.
több mint 15 éve
Az a baj, hogy az értelmesebbje(Laci, Kristóf) most magyarázza a dolgokat a primitíveknek is. És ebből így lehet, hogy nem jön ki jól Olivér.Bár most ez jó lesz, mert Anikót pillanatok alatt megeteti megint. 😀
több mint 15 éve
Jaaaaj isteneeeem Gina meg itt pówerkedik 😂 " A férjem megeszi reggelire" Hát perszeeee 😂
több mint 15 éve
Olivér krva nagy player. 😀F.SchleckJól csinálta.
Ilyen Leonidasz félékkel meg tele a padlás.
Nőnek segget nyalni,uramatyám...
több mint 15 éve
Futkos a futkoso a hátamon a hideg 😀
több mint 15 éve
azt sem érti mit mondanak neki 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Instant-tarkólövést az ilyennek.SebiiModern kori Taigetos: ON ? 😂
több mint 15 éve
Gyah 😀
több mint 15 éve
Instant-tarkólövést az ilyennek.
több mint 15 éve
Lacinak kéne akcióba lépni, odamenni és valami shaolin fogással hatástalanítani egy hétre 😂 Amúgy nem normális ez a csaj... tuti be van kattanva gecc...
több mint 15 éve
Ezt akartam írni, amúgy Zsuzsikát fejbe baxnám egy székkel 😀Én azért nem félteném Olivért 😀FViktor93Pláne hogy volt már része az "áldásban"...Hanni
több mint 15 éve
Én azért nem félteném Olivért 😀FViktor93Pláne hogy volt már része az "áldásban"...