TV, rádió
19 feliratkozó
több mint 13 éve
a nap szövege Olivértől:"Éva megivott 2 pohár bort aztán előjött belőle az állat és elkezdte harapdálni meg összenyálazni a levegőt"
sztem házasékra még nem lehet majd jelet dobnikonquerora nőre nem is szavaznak akkor se ha lehet, mert nem tudják mi a neve 😀
én lehet holnap nem látom a jelölést 😕előtte mikor legyen a VV Mock 1.0 ?
küldhettek majd sms-tkonqueror
több mint 13 éve
sztem házasékra még nem lehet majd jelet dobni
több mint 13 éve
Jó, hogy ilyen gyorsan lesz kiszavazás, Évi már nyugodtan mehet "dolgozni" szilveszterkor..Mégis csak kell "hostesskedni" a celebek mellett.
Nem gondoltam volt, hogy Béciben benne van az X-faktor, bár inkább magában tartotta volna Borzasztó...
Viszont Gigi már akkor is jól rázta, ő mutathatna többet is, mert a többi lány talán Anikót kivéve jobban mutat felöltözve, mint levetkőzve.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
na ez a legalja topik itt. de pörög 😂 ja, én nem nézem egyik realitit sem 😛
több mint 13 éve
De msot ezt nem vágom, gyakorlatilag 2 napot lakott együtt az egész társaság és már valakitől meg is szabadulnak?HanniMekkora lenne kiszavaznák a házaspárt 😂
több mint 13 éve
thxbaxxameg h a meló miatt ma nem láttam a "kultúrát" 😀Farkywww.rtlmost.hushawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
De msot ezt nem vágom, gyakorlatilag 2 napot lakott együtt az egész társaság és már valakitől meg is szabadulnak?
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=wwPNQYaMjEo&feature=relatedszerintem ez teljesen vállalható, nem egy "öt utcaiak" szint 😀
http://www.youtube.com/watch?v=NM_4BzHDC-o&feature=related Fanka STÉG reloaded, jól láttam benne van Dzsi-dzsi is
konqueror
több mint 13 éve
baxxameg h a meló miatt ma nem láttam a "kultúrát" 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én Anikó fan vagyok, az az igazi oltanivaló parasztpicsa. ezekkel lehet a legjobban mulatni.érdekes az is, hogy ment ott a beszélgetés Olivér vezetésével, hogy ki a legnagyobb sugdosó mester, a bevágásban 4 ből 3x őt mutatták..Olivér fan voltam eddig, kezdek átpártolni Bécire, tudom, hogy..... de jó arc akkoris 😀
btw, ha Olivér nem beépített ember akkor faguriga legyek.gabtsi
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=wwPNQYaMjEo&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=NM_4BzHDC-o&feature=related Fanka STÉG reloaded, jól láttam benne van Dzsi-dzsi is
"Most mindenki itt van a házban,
Gyerünk engedd el magad bátran.
Ez az, amit már annyira vártam,
Hogy a brigádot együtt lássam." - megy a kéróhoz
több mint 13 éve
én Anikó fan vagyok, az az igazi oltanivaló parasztpicsa. ezekkel lehet a legjobban mulatni.btw, ha Olivér nem beépített ember akkor faguriga legyek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Kegyetlen munka lehetett amire erről a csajról Playboyba való képeket csináltak.VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna deny79na ez szamomra nagyon durva
ez a csaj volt playmate dobogos a voksanviragfele eresztesbol ? 😀
mutogatni kene az elmebeteg gyonyoru de magaval megis elegedetlen 18 eves tinicsajoknak
az ilyen volt ilyen lett kepeket 😀Fake
Főleg a mellén kellett dolgozni a számítógépen.
Amúgy ez az Anikó és Zsuzsi mintaképei annak a nőtípusnak ami engem kurvára taszít.
Undorító két patkány. Csak bűvészeset játszanék velük.
Szopj le és tűnj el.
több mint 13 éve
Ezek az adatlapok mind fent vannak a hivatalos oldalon még pár extra infóval
több mint 13 éve
Alekosz érdi 😀így kötelességem neki szurkolni 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna deny79na ez szamomra nagyon durva
ez a csaj volt playmate dobogos a voksanviragfele eresztesbol ? 😀
mutogatni kene az elmebeteg gyonyoru de magaval megis elegedetlen 18 eves tinicsajoknak
az ilyen volt ilyen lett kepeket 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 034
táncos, modell, hostess= kurvák kurvájának kurvája
több mint 13 éve
Egyik kedves ismerősöm rakta ki, hátha valakinek jó lesz:VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd
VV Éva - 27 éves Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest
VV Olivér - 32 éves.Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest
VV Gigi - 20 éves.Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre
VV Béci - 25 éves.Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre
VV Zsófi - 19 éves.Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs
VV László - 40 éves.Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest
VV Anikó - 21 éves.Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja
VV Szandika - 20 éves.Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom
VV Leonidasz - 20 éves.Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest
VV Gombi - 27 éves.Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest
VV Jerzy - 22 éves.Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest
VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi
VV Gina - 29 éves.Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár
VV Kristóf - 29 éves.Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Anikó meg egyre többet pukkad, meg gerjeszti a balhét, kezd idegesíteni :mad:EaRlén évától kapok herótot akkora egy álszent kurva h vmi elképesztő
több mint 13 éve
erről az uj csávóról a házaspárból, (legalábbis a kérdéseiből itélve) simán el tudom képzelni, h utasítára cselekszik 😀 😀Anikó meg egyre többet pukkad, meg gerjeszti a balhét, kezd idegesíteni :mad:
több mint 13 éve
JéBé
7 034
És ez a topic nem akart megszületni... 😀