Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
eddig biztos voltam hogy a tiktok live a legpokolibb resze a magyar social medianak, de szerencsere a kereszteny facebook minden erejet bevetette mostanaban pic.twitter.com/ufTo9QgbOk
— gabor. (@nemkoszi) August 7, 2022
több mint 3 éve
edition.cnn.com/2022/08/05/europe/scientist-space-image-chorizo-intl-scli-scn/index.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
— No Context Clips (@NoContextClips_) August 7, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hibátlan. 😊
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Filmimádók előnyben.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 848
Regi mert lengyelorszag mint friendsJó régi lehet, Fehérvárnak mikor volt jó kézicsapata? Inkább a hokit kellett volna
iktriad
slowmotion
több mint 3 éve
— No Context Brits (@NoContextBrits) August 1, 2022
több mint 3 éve
lúí vütton táska boltba inkább 😀...gondolod, hogy helikopterrel mesélve életszerűbb lenne? 😀
(Tudom, Rogán és a villamos...😀)
zeman zemanla
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
...gondolod, hogy helikopterrel mesélve életszerűbb lenne? 😀
zeman zemanla
több mint 3 éve
tényleg, le sem esett, hogy nem Szfv felett van EplényAkkor pont Veszprém felett kellene lennie. Csak elnézték akkor azt a pár centit, mert úgy mindkettő a helyén lenneA ski centert sem tudtam megfejteniski center = Eplény
A handballt szerintem Veszprémre akarták csak kicsit elnézte a térképet
ozibozi
slowmotion
ozibozi
több mint 3 éve
Akkor pont Veszprém felett kellene lennie. Csak elnézték akkor azt a pár centit, mert úgy mindkettő a helyén lenneA ski centert sem tudtam megfejteniski center = Eplény
ozibozi
slowmotion
több mint 3 éve
Rogán utazik a villamoson. Véletlen rátapos a mellette álló nő lábára, aki erre ad neki egy pofont.Rogán szó nélkül hagyja, mire odajön egy férfi és ő is lekever egy irtózatos fülest. Rogán dörzsöli az arcát és megkérdi:
- A nőt értem, de magától miért kaptam? Erre a férfi:
- Ja... azt hittem elkezdődött.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
A ski centert sem tudtam megfejteniski center = Eplény
ozibozi
több mint 3 éve
Jó régi lehet, Fehérvárnak mikor volt jó kézicsapata? Inkább a hokit kellett volna
iktriad
több mint 3 éve
Nagyon patika kis muzsika a birodalmi induló ebben a formában is. Amúgy nyilván a többitől elhatárolódom
több mint 3 éve
9gag.com/photo/aYrXdzv_460sv.mp4
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
— absolutely insane youtube comments (@insanepplYT) July 30, 2022
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 848
A celom elertem😀A kezembe kerult egy vicc konyv..belelapoztam.Megérett a dislike gomb a visszahozatalra
Hogy szamol az angol drogos?
Van, tű, fű, por
Phúuuuuuuuuuuuuuuuuu
YoungZeeZee
davemayer
több mint 3 éve
A Helsinki-Toronto járat 400 utassal és mindössze 200 ebéddel volt megrakva. Hibázott a légitársaság, nehéz helyzetbe került a személyzet! Viszont egy okos légiutas-kísérő előállt egy ötlettel! Körülbelül 30 perccel a felszállás után közölte az utasokkal:"Hölgyeim és uraim! Nem tudom, hogy történhetett, de 400 utas van a fedélzeten és csak 200 ebéd! Aki lesz olyan kedves, hogy lemond az ételéről más javára, az ingyen korlátlan mennyiségű italt kap a repülés során! "
A következő bejelentése 6 órával később történt:
„Hölgyeim és uraim!
Ha valaki meggondolná magát, még mindig van 200 ebédünk! "