Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
Facebookon láttam egy Piqué–Shakira lehetséges szakítás alatti kommentben, és túlságosan erős lett ahhoz, hogy ne láthassa mindenkiA hagymát üvegesre pirítom kezdetű kommenten is jót mosolyogtam 😀
Ez még mindig nem változtat azon a tényen, hogy Ausztráliában 49 millió kenguru van, Uruguayban pedig 3,5 millió ember, ami azt jelenti, ha a kenguruk megtámadnák Uruguay-t akkor minden embernek 14 kenguruval kell megküzdenie!!!Erről meg ez a közérdekű jutott eszembe, hátha nem mindenki ismerte
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Facebookon láttam egy Piqué–Shakira lehetséges szakítás alatti kommentben, és túlságosan erős lett ahhoz, hogy ne láthassa mindenkiEz még mindig nem változtat azon a tényen, hogy Ausztráliában 49 millió kenguru van, Uruguayban pedig 3,5 millió ember, ami azt jelenti, ha a kenguruk megtámadnák Uruguay-t akkor minden embernek 14 kenguruval kell megküzdenie!!!Erről meg ez a közérdekű jutott eszembe, hátha nem mindenki ismerte

több mint 3 éve
Sírva röhögős...több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
én se, de úgy könnyű reagálni a videóra hogy ne az egész csak bizonyos részei legyenek figyelembe véve 😀hát azt se hivnám focizásnak de oké 😀a kutya nem focizik 😊 a csépelés részére gondoltammelyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
img-9gag-fun.9cache.com/photo/a81X17Z_460svav1.mp4
NB2
Negritis
briareos
Negritis
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
hát azt se hivnám focizásnak de oké 😀a kutya nem focizik 😊 a csépelés részére gondoltammelyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
Negritis
briareos
Negritis
több mint 3 éve
a kutya nem focizik 😊 a csépelés részére gondoltammelyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
Negritis
briareos
több mint 3 éve
melyikőtök volt a kutya?Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
Negritis
több mint 3 éve
ja hogy ez a viccek topikNem, én az életemben nem hallottam sem róla, sem rakimról, sorry xDNeked is az megy a poszt óta a fejedben, hogy "sip the juice, I got enough to go around"? 😀twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
A poen regi csak a kontos mas.eric b az eric b and rakimbol
YoungZeeZee
Wyatt
dancogo
Wyatt
több mint 3 éve
Ez se normális család 😊öcsémmel volt hogy hasonlóan fociztunk 😀
NB2
több mint 3 éve
Nem, én az életemben nem hallottam sem róla, sem rakimról, sorry xDNeked is az megy a poszt óta a fejedben, hogy "sip the juice, I got enough to go around"? 😀twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
YoungZeeZee
Wyatt
dancogo

több mint 3 éve
Neked is az megy a poszt óta a fejedben, hogy "sip the juice, I got enough to go around"? 😀twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
YoungZeeZee
Wyatt
több mint 3 éve
twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19ABBÓL az eric b and rakimból? 😮
YoungZeeZee

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 483
twitter.com/bigdaps/status/1531525557917306881?t=mGMEPWqQdftmp1fXEd8T2g&s=19A poen regi csak a kontos mas.eric b az eric b and rakimbol
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Jóvanakkósteelwolfmótvá
Solymi
több mint 3 éve
youtu.be/Rq9eHx7QS-s
több mint 3 éve
Vagy lehet hogy ő úgy értelmezi, hogy: világ = Kunhegyes. És akkor tényleg oké, nem volt még ilyen a világban. 😊vajnáéknál is volt vmi hasonló nem?index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/"...de ilyet nem láttunk, azelőtt ilyesmi nem volt a világban"
😀😀😀
Borbinho
Nem lehet valami nagy irodalom rajongó a nyilatkozó néni, Faludy György is több mint 60-al volt idősebb az utolsó feleségénél.
Jan
Negritis