NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
- Sütöttem neked csokigolyócskákat!Ezzel szeretnék bocsánatot kérni azért, mert belehajtottam a tóba a kocsiddal.
- MIT CSINÁLTÁL?!?!?!?!?
- Sütöttem neked csokigolyócskákat.
több mint 4 éve
- JC6
7 000
több mint 4 éve
Newww.facebook.com/illiberalmemes/videos/850154115395978/?d=null&vh=e
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
twitter.com/nocontextfooty/status/1248162082677284871egyedüli karantén be like 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kampman
28 360
több mint 4 éve
youtu.be/jM2cbeyUUZM
több mint 4 éve
shagi0206
10 990
www.facebook.com/tibiatya/photos/a.191488314324804/1921187798021505/?type=3&theater
több mint 4 éve
több mint 4 éve
shagi0206
10 990
www.facebook.com/hatezcumi/photos/a.155281434542496/3758212870915983/?type=3&theater
több mint 4 éve
youtu.be/WKfolJv6Kx8a washiwashinál már vártam h átmenjen bellini-samba de janeiroba
Negritis
több mint 4 éve
youtu.be/WKfolJv6Kx8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
szétoffoljátok a viccek topikot, de nem baj...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Én egy fontos megbeszélés közben csináltam a Gurley aláírást 😀Nekem halistennek nincs ilyen de Amit meg en itthonrol latok hogy aki megteheti ebedet foz meg tornazik vagy ilyesmi attol fuggoen mennyire kell eppen fejben jelen lenni 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
nálunk megfigyeltem, hogy legmagasabb goré mindig videoval van bejelentkezve, és senki más. lehet ezt kiadták szabálynak a managereknek 😊
csebi
yooker
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nekem halistennek nincs ilyen de Amit meg en itthonrol latok hogy aki megteheti ebedet foz meg tornazik vagy ilyesmi attol fuggoen mennyire kell eppen fejben jelen lenni 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
nálunk megfigyeltem, hogy legmagasabb goré mindig videoval van bejelentkezve, és senki más. lehet ezt kiadták szabálynak a managereknek 😊
csebi
több mint 4 éve
nálunk nagyon erőltetik h minden belső távmeetingen legyen videó is, pláne most h mindenki WFHzik, eddig sikerrel ellenálltam, egy believe me you dont want to see my face right now-al 😀Nalunk is o az egyeduli videoval 😀 Meg az olasz, nemet szokas, hogy telefonrol jelentkeznek be a konferenciaba aztan olyan a hang minosege mintha krumpliba beszelnenek 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
csebi
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
869
Nalunk is o az egyeduli videoval 😀 Meg az olasz, nemet szokas, hogy telefonrol jelentkeznek be a konferenciaba aztan olyan a hang minosege mintha krumpliba beszelnenek 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
csebi
több mint 4 éve
ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 567
En azt olvastam hogy "emberek akik egyedul ulnek az autoban maszkban, az a fing ellen nem ved, kiprobaltam🤣"
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
www.facebook.com/YesThatKevinSmith/photos/a.77596326929/10156696277976930/?type=3&theater
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!