Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀Huh, még jó, hogy szombaton voltunk ott. Mondjuk abba a medencébe akkor se mennék be ha fizetnének érte 😀
szegeder.hu/valaki-negyszer-beleszart-a-vasarhelyi-furdo-medencejebe/?fbclid=IwAR2anL53R8qQy5PQY3gJMLJ1M0wd3iC1ELir5b3gZR_37EkZfCaH_9QJKmI
rokaur
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀tudnám minek kattintottam rá miután láttam a címet... 😀
szegeder.hu/valaki-negyszer-beleszart-a-vasarhelyi-furdo-medencejebe/?fbclid=IwAR2anL53R8qQy5PQY3gJMLJ1M0wd3iC1ELir5b3gZR_37EkZfCaH_9QJKmI
rokaur
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
rokaur
876
Amióta ide költöztem van az az érzésem, hogy Vásárhely Magyarország Floridája (Florida man...) 😀szegeder.hu/valaki-negyszer-beleszart-a-vasarhelyi-furdo-medencejebe/?fbclid=IwAR2anL53R8qQy5PQY3gJMLJ1M0wd3iC1ELir5b3gZR_37EkZfCaH_9QJKmI
több mint 5 éve
@DansgamingThe furniture store keeps calling me back, but all I wanted was one night stand
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nekem tetszett ez a paródia, Hansen meg egy hulladék ember sajnosyoutu.be/ktOg7j8sOzYNegri, neked nagyon fura humorod van.
Negritis
#JC6
több mint 5 éve
youtu.be/ktOg7j8sOzYNegri, neked nagyon fura humorod van.
Negritis
több mint 5 éve
youtu.be/ktOg7j8sOzY
több mint 5 éve
Dájcsfür bohóc pl.
több mint 5 éve
És ne hagyjuk ki, a férj is felveheti a feleség nevét.igen így van. másik kettő lehet.Tényleg, akkor most:b nem lehet tudtommal, maximum két vezetéknév kapcsolható össze ha jól tudom 😊
a, Szendrei Dánielné Rogán-Gaál Cecília
b, Szendrei-Rogán-Gaál Cecília
c, Szendreiné Rogán-Gaál Cecília
d, hármasban is csinálják?
Matthew99
warr_b
csebi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=EIYNH6f5HnM
több mint 5 éve
igen így van. másik kettő lehet.Tényleg, akkor most:b nem lehet tudtommal, maximum két vezetéknév kapcsolható össze ha jól tudom 😊
Matthew99
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem mondtam, hogy ne lehetne, csak hogy szerintem jelen pillanatban ez a legkisebb bajaÉn már linkeltem a tenisz topikba. De nem gondoltam, hogy emiatt ne lehetne a névanomáliáról beszélni.www.nemzetisport.hu/tenisz/gyasz-balesete-utan-elhunyt-borsos-oliver-2775535Szerintem jelen pillanatban ez a legkisebb probléma...Miért mi a probléma?
Wyatt
Matthew99
Wyatt
Matthew99

több mint 5 éve
Én már linkeltem a tenisz topikba. De nem gondoltam, hogy emiatt ne lehetne a névanomáliáról beszélni.www.nemzetisport.hu/tenisz/gyasz-balesete-utan-elhunyt-borsos-oliver-2775535Szerintem jelen pillanatban ez a legkisebb probléma...Miért mi a probléma?
Wyatt
Matthew99
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/tenisz/gyasz-balesete-utan-elhunyt-borsos-oliver-2775535Szerintem jelen pillanatban ez a legkisebb probléma...Miért mi a probléma?
Wyatt
Matthew99

több mint 5 éve
Szerintem jelen pillanatban ez a legkisebb probléma...Miért mi a probléma?
Wyatt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Tényleg, akkor most:b nem lehet tudtommal, maximum két vezetéknév kapcsolható össze ha jól tudom 😊
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tényleg, akkor most:Szendrei-Rogán Cecília 😀
Matthew99
több mint 5 éve
Tényleg, akkor most:a, Szendrei Dánielné Rogán-Gaál Cecília

több mint 5 éve
She said "I need a man that drives a Lambo"
— Cryptic (@CrypticNoOne) July 29, 2020
pic.twitter.com/G0cGkd666W
😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
velvet.hu/helyszinelo/2020/07/29/stella_immanuel_koronavirus_covid_osszeeskuves_elmeletek/a jóga után a szexet is bevették a démonok
több mint 5 éve

Azt kell mondjam, ez hibátlan. 😀 😀 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil