Viccek
51 feliratkozó
több mint 5 éve

gonosz 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

Ha volt már akkor bocs. 😀
több mint 5 éve
minden csak nézőpont kérdése 😀twitter.com/urara_123urara/status/1269311958869700611
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én is így ismertem de végre vmi értékelhető is volt itt így nem akartam kukacoskodni 😀Igen, én is így gondoltam, lehet, hogy nem voltam egyértelmű 😊)igazából a teljes az mind a kettővel van.Férfiak között a barátság:Én ezt még úgy ismertem, hogy először a pasinak mondja a csaj, hogy barátnőjénél aludt, felhívta 10 ismerősét és egyik sem tudta igazolni, de így sem rossz 😊)
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten, hogy még ott van.
😀😀😀D
#JC6
Wyatt
Először a csaj mondja, a csávó hívja, és 1 sem igazolta, majd fordítva, melyből 8 igazolta, és 2 még azt is, hogy jelenleg is ott van.
shagi0206
Wyatt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Igen, én is így gondoltam, lehet, hogy nem voltam egyértelmű 😊)igazából a teljes az mind a kettővel van.Férfiak között a barátság:Én ezt még úgy ismertem, hogy először a pasinak mondja a csaj, hogy barátnőjénél aludt, felhívta 10 ismerősét és egyik sem tudta igazolni, de így sem rossz 😊)
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten, hogy még ott van.
😀😀😀D
#JC6
Wyatt
Először a csaj mondja, a csávó hívja, és 1 sem igazolta, majd fordítva, melyből 8 igazolta, és 2 még azt is, hogy jelenleg is ott van.
shagi0206

több mint 5 éve
igazából a teljes az mind a kettővel van.Férfiak között a barátság:Én ezt még úgy ismertem, hogy először a pasinak mondja a csaj, hogy barátnőjénél aludt, felhívta 10 ismerősét és egyik sem tudta igazolni, de így sem rossz 😊)
😀😀😀D
#JC6
Wyatt
több mint 5 éve
Férfiak között a barátság:Én ezt még úgy ismertem, hogy először a pasinak mondja a csaj, hogy barátnőjénél aludt, felhívta 10 ismerősét és egyik sem tudta igazolni, de így sem rossz 😊)
😀😀😀D
#JC6

több mint 5 éve
Férfiak között a barátság: Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
😀😀😀D
több mint 5 éve
twitter.com/skreetman/status/1268641029034520576Poén, hogy ez épp 92-ben játszódik, még a zavargás is benne van | és vannak akik közben lopott tévével szaladgálnak 😊 |
ZERO_L
több mint 5 éve
twitter.com/skreetman/status/1268641029034520576

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Ráadásul simán lehet, hogy a SW George Lucas editiont viszi é(p)penfunfact:
NB2
Greengo
images.app.goo.gl/8w5TZf45kvNSKvpr5
több mint 5 éve
És most az a briganti, akin nincs maszk.
NB2
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
hircsarda.hu/2020/06/03/100-ev-utan-lejaro-trianon-ezek-a-valtozasok-jonnek-pentektol/hát ez megint hibátlan lett 😀
"Karácsony Gergely automatikusan Bukarest főpolgármestere is lesz, de arra is alkalmatlan lesz. Ez oda pont elég."
"A magyarország területén élő szlovákokat automatikusan visszanevezik csehekké, Magyarország visszamenőleg 2002-es jégkorong-világbajnokká válik. A topligákban játszó szlovák futballisták automatikusan a Mezőkövesd vagy a Puskás Akadémia játékosaivá válnak."
"Ha már futball: a lejáró békediktátummal Magyarország automatikusan kijut a foci Eb-re, mivel a román válogatott lényegében megszűnik."
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."