Viccek

51 feliratkozó

több mint 5 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 753

gonosz 😀
Vrij6
ezt magyarázd már el, mert nem értem 😊
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 031 — Слава Україні! Героям слава!

gonosz 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 511 — The only discipline that lasts, is self discipline
102593512-2464772097155365-2285630515161595904-n

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

Ha volt már akkor bocs. 😀

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 988 — The Mathematician
minden csak nézőpont kérdése 😀

twitter.com/urara_123urara/status/1269311958869700611

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 514 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.facebook.com/sportvilag/photos/a.106509907496544/173640757450125/?type=3&theater
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 761 — a new hope (again)
Férfiak között a barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten, hogy még ott van.

😀😀😀D
#JC6
Én ezt még úgy ismertem, hogy először a pasinak mondja a csaj, hogy barátnőjénél aludt, felhívta 10 ismerősét és egyik sem tudta igazolni, de így sem rossz 😊)
Wyatt
igazából a teljes az mind a kettővel van.
Először a csaj mondja, a csávó hívja, és 1 sem igazolta, majd fordítva, melyből 8 igazolta, és 2 még azt is, hogy jelenleg is ott van.
shagi0206
Igen, én is így gondoltam, lehet, hogy nem voltam egyértelmű 😊)
Wyatt
Én is így ismertem de végre vmi értékelhető is volt itt így nem akartam kukacoskodni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten, hogy még ott van.

😀😀😀D
#JC6
Én ezt még úgy ismertem, hogy először a pasinak mondja a csaj, hogy barátnőjénél aludt, felhívta 10 ismerősét és egyik sem tudta igazolni, de így sem rossz 😊)
Wyatt
Először a csaj mondja, a csávó hívja, és 1 sem igazolta, majd fordítva, melyből 8 igazolta, és 2 még azt is, hogy jelenleg is ott van.
shagi0206
Igen, én is így gondoltam, lehet, hogy nem voltam egyértelmű 😊)

több mint 5 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 753

😀😀😀D
#JC6
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

😀😀😀D
#JC6

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 417 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mára be is lehet zárni az internetet.
 twitter.com/faga01/status/1269618825265393664
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 810

😀😀😀D
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 417 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
 twitter.com/skreetman/status/1268641029034520576
ZERO_L
Poén, hogy ez épp 92-ben játszódik, még a zavargás is benne van | és vannak akik közben lopott tévével szaladgálnak 😊 |
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 049 — situational football
 twitter.com/skreetman/status/1268641029034520576

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 092

NB2
funfact:
Greengo
Ráadásul simán lehet, hogy a SW George Lucas editiont viszi é(p)pen

images.app.goo.gl/8w5TZf45kvNSKvpr5
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan

NB2
funfact:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 766 — nabege2@yahoo.com
agytrösztök akcióban 😊
 img-9gag-fun.9cache.com/photo/aZypYMV_460svvp9.webm
több mint 5 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

NB2
És most az a briganti, akin nincs maszk.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 766 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 988 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 hircsarda.hu/2020/06/03/100-ev-utan-lejaro-trianon-ezek-a-valtozasok-jonnek-pentektol/

hát ez megint hibátlan lett 😀

"Karácsony Gergely automatikusan Bukarest főpolgármestere is lesz, de arra is alkalmatlan lesz. Ez oda pont elég."

"A magyarország területén élő szlovákokat automatikusan visszanevezik csehekké, Magyarország visszamenőleg 2002-es jégkorong-világbajnokká válik. A topligákban játszó szlovák futballisták automatikusan a Mezőkövesd vagy a Puskás Akadémia játékosaivá válnak."

"Ha már futball: a lejáró békediktátummal Magyarország automatikusan kijut a foci Eb-re, mivel a román válogatott lényegében megszűnik."

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."