Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
JéBé
6 994
több mint 10 éve
Egy erősebb szemüveg sem ártana!😛laccoo74Szerintem nem lőtt bele az ember, csak a légnyomás csapta szét.
Ezek a rombolópuskák nem egyszerű szerkezetek. 😊 Katonai lövészek ha földön fekve lőnek, alá szoktak teriteni egy ponyvát, mert különben a légnyomás akkora porfelhőt csinál, hogy messziről látszik honnan lőnek.
Ez vagy 1m magasan van, mégis ha megnézed, a jobb hátsó kerék mellett rendesen felveri a port.
több mint 10 éve
=Amadeus91Cirkuszt és kenyeret a népnek!
kétfarkúkutyáról
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hátha meghívnak a Nagyerdei átadására!gabenPotom 1500-2500 Ft-ért részt is vehetsz rajta. 😀
több mint 10 éve
Hátha meghívnak a Nagyerdei átadására!apeszosMondjuk az hogy ottvan gaben lájkja azon jobban besírtam mint a képen 😀Hanni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
apeszosMondjuk az hogy ottvan gaben lájkja azon jobban besírtam mint a képen 😀
több mint 10 éve
vérprofi
ezmeg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ezek a rap feldolgozások egyre komolyabbak. több mint 10 éve
több mint 10 éve
davemayerEz annyira k*rva jó, hogy 2 lájkot akarok rá adni 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
...Amadeus91
Lenyomunk mindenkit.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
i44.tinypic.com/svtiqv.jpgThrasherennél már csak a koporsó volt durvább... 😊slowmotion
He's here! 😀😀😀
több mint 10 éve
True story:ha nem olvastam volna a múltkor ugyanezt macskával, még azt hinném, hogy tényleg az. így csak egy aranyos történet.
"Ülök a hátsó teraszon, élvezem az életet. Egyszer csak látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehérrel a szájában. Büszkén odahozza hozzám, majd leteszi elém. Hát látom, hogy a szomszéd díjnyertes, nem tudom én milyen német, győzelmet - győzelemre halmozó több százezres nyula fekszik előttem piszkosan, nyálasan, kinyúlva... A kutyám megfegyelmezése után visszatérek a nyúlhoz, majd gondolkodóba esek, mi legyen. Pár pillanat elteltével felgyullad a lámpa a fejemben, megfogom, beszaladok a döggel a fürdőbe, megtisztítom, megmosom, megszárítom az asszony hajszárítójával, majd beosonok a szomszéd kertjébe, megágyazok a nyuszinak a ketrecben, szépen elrendezek mindent, aztán visszalopódzok a saját kertünkbe. Késő délután jön haza a szomszéd a munkából, első útja a kertbe vezet. Pár perc elteltével nagy kiabálást hallok: EZT NEM HISZEM EL! Rögtön ott termek, kérdezem mi történt, megdöglött? Mire a szomszéd: MEG! VAGY KÉT NAPJA! EL IS ÁSTAM, ERRE MEGINT ITT VAN!!!"JC6
több mint 10 éve
Go green, fuck a vegetarian.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
True story:"Ülök a hátsó teraszon, élvezem az életet. Egyszer csak látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehérrel a szájában. Büszkén odahozza hozzám, majd leteszi elém. Hát látom, hogy a szomszéd díjnyertes, nem tudom én milyen német, győzelmet - győzelemre halmozó több százezres nyula fekszik előttem piszkosan, nyálasan, kinyúlva... A kutyám megfegyelmezése után visszatérek a nyúlhoz, majd gondolkodóba esek, mi legyen. Pár pillanat elteltével felgyullad a lámpa a fejemben, megfogom, beszaladok a döggel a fürdőbe, megtisztítom, megmosom, megszárítom az asszony hajszárítójával, majd beosonok a szomszéd kertjébe, megágyazok a nyuszinak a ketrecben, szépen elrendezek mindent, aztán visszalopódzok a saját kertünkbe. Késő délután jön haza a szomszéd a munkából, első útja a kertbe vezet. Pár perc elteltével nagy kiabálást hallok: EZT NEM HISZEM EL! Rögtön ott termek, kérdezem mi történt, megdöglött? Mire a szomszéd: MEG! VAGY KÉT NAPJA! EL IS ÁSTAM, ERRE MEGINT ITT VAN!!!"