Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
A resszkessetek betörőket és a Bud Spencer filmeket minden karácsonykor lelövik. Ez még belefér 😊Hello Wiencsi77Ezt már tavaly lelőtték 😊empty taxi
több mint 11 éve
Hello Wiencsi77Ezt már tavaly lelőtték 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Jesuz Christ, még létezik a teveklub?!kollégám 😀gabtsiempty taxi
több mint 11 éve
orbanviktor.tumblr.com/
mekkora gyöngyszemek vannak itt. 😀petey

szuperblog.hu/megunhatatlan-a-kossz-orban-gifek/
több mint 11 éve

Madden hates me.
több mint 11 éve
Mostanában lehet közvetítések alatt látni Matthew McCaugnhey Lincoln reklámját. Jim Carrey egy kicsit átdolgozta a dolgot. Az akkcentus kb az eredeti. 😀😀 iktriadÓ mennyire érett ez már annak a szerencsétlennek!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
orbanviktor.tumblr.com/ennyi, ezeken sírok b*zmeg 😀
mekkora gyöngyszemek vannak itt. 😀petey

és ez még nem a legnagyobb idióta
több mint 11 éve
Mindig tudtam, hogy utálom az embereket 😀😀HanniÉn jókat mulatok. El kell látogatni a békemenetet szervezők facebookos eseményére. Fenomenális 😀
több mint 11 éve
Mindig tudtam, hogy utálom az embereket 😀😀
több mint 11 éve
Mostanában lehet közvetítések alatt látni Matthew McCaugnhey Lincoln reklámját. Jim Carrey egy kicsit átdolgozta a dolgot. Az akkcentus kb az eredeti. 😀😀 több mint 11 éve
Ne csak nekem fájjon:Pistike és a haverja elmennek jósoltatni. Először bemennek egy tenyérjóshoz. Az nézegeti a tenyerüket, de Pistikéék meg sem várva az eredményt, hangosan röhögve távoznak. Másodikként egy kártyajóshoz mennek. Az éppen csak elkezdi kirakni a kártyákat az asztalra, de a két srác ismét röhögve távozik. Harmadikként egy üveggömbből jósoló öregasszonyhoz térnek be. Megy a nagy hókuszpókusz, fekete macska, füst meg minden, de a vendégek ismételten röhögéstől fuldokolva hagyják el a jósdát. Odakint Pistike odafordul a barátjához, és azt mondja:
- Na, ma megint jósokat nevettünk...

Madden hates me.