Viccek
51 feliratkozó
több mint 11 éve
99?jó poén lenne, de...MarioAna
aki látta a filmet, az tudja, hogy mi lenne a poén, viszont azt is tudja, hogy a napszemüveg megvéd a káros mellékhatásoktól - mindketten viselik a Ray Bant, úgyhogy nem fog rajtuk a neutralizáló.
aki meg nem látta a filmet, az úgysem érti a poént...
(bocs, ez ma egy ilyen este nekem)slowmotion
több mint 11 éve
jó poén lenne, de...MarioAna
aki látta a filmet, az tudja, hogy mi lenne a poén, viszont azt is tudja, hogy a napszemüveg megvéd a káros mellékhatásoktól - mindketten viselik a Ray Bant, úgyhogy nem fog rajtuk a neutralizáló.
aki meg nem látta a filmet, az úgysem érti a poént...
(bocs, ez ma egy ilyen este nekem)
több mint 11 éve
muzikálisba akartam, de ide talán jobban illikbriareoshát... ez... kibaszott súlyos. színvonalon persze ott van a fábrisós delhuszadzsoni karaokénál, csak itten ugye vannak súlyosbító tényezők, úgymint egy kimondottan hallgatható szám ordas elkúrása...
több mint 11 éve
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
kép a Fighters Runról 😀 (respect aki kint volt!)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A Skyscanner 49 országban 400 szállodai alkalmazottat kérdezett meg a legfurcsább kérésekről és panaszokról. Ha ezt végigolvassa, sokkal megértőbb lesz minden szállodai dolgozóval szemben, és kétszer is meggondolja, hogy szeretne-e hotelban munkát vállalni. Első rész, jöjjenek a legidegesítőbb panaszok:na, ez van nálunk is, csak könyvekkel. 😀
A tenger túl kék.
Túl hideg volt a jégkrém.
Túl nagy a fürdőszoba.
A kutya nem érezte jól magát a hotelban.
Túl hangosan horkolt a vendég barátnője, ezért a vendég kedezményt szeretett volna kapni.
Nem volt tengeri kilátás (Londonban és Olaszországban, 80 kilométerre a tengerparttól).
Túl fehér volt a lepedő.
Túlságosan jól nézett ki a pincér.
A vőlegény anyja nem kaphatta meg a nászutaslakosztályt.
Nem volt steak a vegetáriánus étlapon.index.hu
Mindig jövőre
több mint 11 éve
pont egy ilyen koreográfiát láttam tegnap az aluljáróban 😀 😀apeszos
Mindig jövőre
több mint 11 éve
muzikálisba akartam, de ide talán jobban illik
több mint 11 éve
Hatalmas 😀
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
MarioAna