NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 107
42
18:00, Net4+, DAZN
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
1-2 megoldáson szakadtam. 😀www.buzzfeed.com/summeranne/americans-try-to-place-european-countries-on-a-map?bffb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
De ez a szerencsétlen még érvelni sem tud. A jó magyar hozzáállást követi, hogy ha én fizetek, akkor te is fizess köcsög! Ez olyan, mintha a rabszolgaság idején az aktivisták azért lobbiztak volna, hogy a fehérek is szedjenek már egy kis gyapotot. Egyenlő bánásmód ez is, valóban, csak kicsit másképp. 😊
több mint 12 éve
látom, a cigókhoz hasonlította a szitut... ha ennyire sérti őt a megkülönböztetés eme formája, egyszer egy buliban ráengednék meg a kis társaságára egy 15-20 főből álló szanaszét koxolt csatak részeg dakota bandát, de ki már nem engedném addig míg emezek el nem mennek.... istenem, és ez nyílvánosságot kap 😕 idióta f*sz 😀Melyik végén?laccoo74Gondolom hallotta a többieket, hogy milyen jó a csajokat szopatni. Hát megpróbálta.Korimi ez a teczár szilárdos sz*r mert már láttam fészen is megy róla a diszkurzus....?peachlmgtfy.com/?q=Tecz%C3%A1r+Szil%C3%A1rd
azért szólalt fel, hogy az egyenjogúság elvét sérti, ha pl. a nők ingyen mehetnek be a szórakozóhelyekre, és mivel az Egyenlő Bánásmód Hatóság igazat adott neki, a Dobozban (ismert pesti szórakozóhely) meg is szűnt ez a lehetőségjjncaa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Melyik végén?Gondolom hallotta a többieket, hogy milyen jó a csajokat szopatni. Hát megpróbálta.Korimi ez a teczár szilárdos sz*r mert már láttam fészen is megy róla a diszkurzus....?peachlmgtfy.com/?q=Tecz%C3%A1r+Szil%C3%A1rd
azért szólalt fel, hogy az egyenjogúság elvét sérti, ha pl. a nők ingyen mehetnek be a szórakozóhelyekre, és mivel az Egyenlő Bánásmód Hatóság igazat adott neki, a Dobozban (ismert pesti szórakozóhely) meg is szűnt ez a lehetőségjjncaa
több mint 12 éve
Gondolom hallotta a többieket, hogy milyen jó a csajokat szopatni. Hát megpróbálta.mi ez a teczár szilárdos sz*r mert már láttam fészen is megy róla a diszkurzus....?peachlmgtfy.com/?q=Tecz%C3%A1r+Szil%C3%A1rd

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azért jj se bírja ki, hogy ne szúrjon oda ezzel a google-keresővel...
több mint 12 éve
mi ez a teczár szilárdos sz*r mert már láttam fészen is megy róla a diszkurzus....?peachlmgtfy.com/?q=Tecz%C3%A1r+Szil%C3%A1rd
azért szólalt fel, hogy az egyenjogúság elvét sérti, ha pl. a nők ingyen mehetnek be a szórakozóhelyekre, és mivel az Egyenlő Bánásmód Hatóság igazat adott neki, a Dobozban (ismert pesti szórakozóhely) meg is szűnt ez a lehetőség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mi ez a teczár szilárdos sz*r mert már láttam fészen is megy róla a diszkurzus....?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ahoj poplacsek, egy számot kűdnénk Ceské Budejovicébő Sobri i Joskának bódoksága alkalmábúl, aki szereti röhögje netarcsamagába mer kidurranik, tictelettel bátyuskák!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mostanában a két kedvencMi a jobb a paralimpiánál?
Például járni
Tudod milyen pozitúrában lehet nagyon undorító gyereket csinálni?
Kérdezd meg anyádat
több mint 12 éve
a vége photoshop, elég csúnyánVárom a folytatást! 😀GreengoBaltimoreDefense
www.vertikal.net/en/news/story/1190/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Várom a folytatást! 😀BaltimoreDefense

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Három Eagles-fan két órát tailgatezett, mire rájöttek, hogy bye-on van a csapat:profootballmock.com/eagle-fans-tailgate-for-two-hours-before-remembering-this-is-teams-bye-weekend/
😀 😀
Mindig jövőre
több mint 12 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

BaltimoreDefense