NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 107
42
18:00, Net4+, DAZN
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
retardo.dk/videos.php?id=6620korrekt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
A. Wajna a nászéjszakáján felmutatja a jobb kezét/mint amikor az ötös számot mutatjuk/.Wné P. Tímea szeme kissé elkerekedik:
- Ötssszzööör?
- Nem, válassz!
több mint 12 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Egy székely fickó azzal dicsekszik a barátainak, hogy akár harminc gombócot is képes megenni egyszerre. Fogadnak ötezer forintba, és elmennek gombócot rendelni. Hatalmas tálban teszik le a szilvás gombócokat a fickó elé és ő neki is lát. Falja, falja, már a szeme is kidülled, nyeli egymás után. Igen ám, de a huszonnyolcadik gombóc már sehogy sem megy le a torkán. Elkeseredetten nézi a tálban maradt 3 gombócot:- Ha előre tudom, hogy ez a három ilyen nehezen fog lemenni, akkor ezekkel kezdtem volna!
több mint 12 éve
Ha megnézed hogy hány magyar csaj dolgozik kint kupiban, -akik úgy tudták hogy pincérnőnek vagy bébiszitternek mennek ki- akkor rájössz hogy nem olyan kicsi az a réteg, akikre az újdonság erejével hat ez a film.Újabb gyöngyszem😊Ez hihetetlen, komolyan. Nyilván minden idióta tinipicsát kivisznek külföldre darabra...Bár ahogy ma terjed fb-on a "lekapcsolják a facebookról Magyarországot" hír, nem is lepődöm meg rajta, hogy mennyi idióta van kis hazánkban.
NB2
| *mondjuk én egy casting couch-os alternatív befejezést megnéztem volna
| MarioAna
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
Ez gyönyörű. Sírok.és még egy Enya szám is tud badass lenni 😀
seal
több mint 12 éve
www.badassoftheweek.com/hunyadi.htmlangolosok előnyben 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
jó tudni, hogy a jó öreg JC még mindig használható valamire 😊
több mint 12 éve
Ez gyönyörű. Sírok.Zseniális!
seal
több mint 12 éve
Stabilra kell beparkolni a tűzoltó kocsit, hogy a víz nyomás el ne lökje oltás közben.
Az a szemét betonelem egyszer csak elém ugrott a semmiből.laccoo74
több mint 12 éve

Az a szemét betonelem egyszer csak elém ugrott a semmiből.
több mint 12 éve
Ebből volt cikk is,hogy ez nagyon nem volt hivatalos, vagy valami hasonló 😊világos, de ettől még nagyon komoly 😀NewmanEzen beszartam erősen.... 😀Szokásos itthoni provokáció semmi több. Nyilván official néven vannak fent...JayB
Newman
több mint 12 éve
világos, de ettől még nagyon komoly 😀Ezen beszartam erősen.... 😀Szokásos itthoni provokáció semmi több. Nyilván official néven vannak fent...JayB
Newman
több mint 12 éve
Ezen beszartam erősen.... 😀Szokásos itthoni provokáció semmi több. Nyilván official néven vannak fent...
Newman
laccoo74
Newman