NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
viszont nekem néha Carrey ugrik be, ha Bredit meglátom. nem is kellene sokat maszkírozni 😊Ááá, biztos nem. Egészen más stílusban dobnak. 😀BigBaltazaregyébként ha Brediről készülne film, akkor ki játszaná a főszerepet? Jim Carrey?slowmotion
😀seal
több mint 12 éve
-Bocsánat! Ön a tánc és illemtanár?-Lófaszt, én csak illemtanár vagyok.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Három és fél milliárd forintot osztanak szét idén a tanyafejlesztési program keretében. Az 529 pályázó közül a legtöbbet Budapest V. kerülete kapta. A belvárosi tanyaprogram összesen 226 millióból gazdálkodhat.(és ez nem hírcsárda)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Ááá, biztos nem. Egészen más stílusban dobnak. 😀egyébként ha Brediről készülne film, akkor ki játszaná a főszerepet? Jim Carrey?slowmotion
😀seal
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
egyébként ha Brediről készülne film, akkor ki játszaná a főszerepet? Jim Carrey?
😀seal
több mint 12 éve
meghaltamsajna az kevésbé vicces, hogy ezek vezetnek is 😀
Wester
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Ilyen bravúros öngólt sem láttam még kosárlabdában. 😀😀 😀😀
több mint 12 éve

Igaz hogy 9gag, de ezen sír jelenleg az egész emelet 😀
több mint 12 éve
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Biztos volt, de hátha valakinek még nemMi a különbség a nő és a víziló között?
Az egyiknek hatalmas nagy segge van, s akkora szája, mint egy ház, a másik meg olyan aranyosan mozgatja a fülét, mikor kijön a vízből.

több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=Bhs77O4t1Dgés hol nevettél ezen? 😀
Sírok a röhögéstől. 😀Vrijbloed
Már több Carlin vidit megnéztem és bírom a faszit meg jó dolgokról beszél meg minden, de sztem nem vicces sztorikat mond. 😀 Mármint a komoly sztorit se adja elő viccesen. Csak mindig káromkodik benne. 😀
több mint 12 éve
Nope, viszont a közelébe sincs annak.
év képe gyanús xD xD xD xDMarioAna
több mint 12 éve
A férj iszonyatos fejfájással, másnaposan tér magához kedd reggel az előléptetési buli után. Mikor kinyitja a szemét, gyönyörűen takarított hálószoba várja, az öltönye kivasalva. Egy üzenetet talál a mobilja mellett:"Szép napot, édesem! Felhívtam a főnöködet, kikértelek mára, nagyon megértő volt. A kedvencedet csináltam reggelire, remélem ízlik 😉 Pihend ki magad, én elmentem vásárolgatni meg barátnőzni, délután jövök friss kajával, szeretlek!"
Sehogy sem érti a fószer a dolgot. Zuhanyzás után kimegy a konyhába, ahol a fia újságot olvas:
- Á, fater, csakhogy fenn vagy, kihűl a kaja. Jó étvágyat!
- Kösz... te, édes fiam, nem tudod, mitől ilyen jótét lélek anyád? Még a melóból is kivett mára, pedig olyan részeg voltam az este, hogy semmire nem emlékszem.
- Igaz, hogy tényleg nagyon bebasztál, két kollégád hozott fel a lépcsőn, az is érdekes lehetett, téged már a lábaid nem tartottak. Bejöttél a lakásba, üvöltöttél kicsit, hogy Hajrá Fradi, majd összehánytad az ingedet, és összecsuklottál. Anya ekkor kivitt a fürdőbe hogy valamennyire megmosson, csak amikor elkezdett vetkőztetni, megint felüvöltöttél, hogy: "Na, NAAA, hölgyem, én nős vagyok!!!"
Mindig jövőre
több mint 12 éve
emlékszik erre valaki ? 😀legnagyobb sorozat volt a világon, susogósok lószarok ehhez képest. 😀 drága gyermekkor...
Drip
Mindig jövőre

Wester