NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 107
42
18:00, Net4+, DAZN
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Marketing:
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
több mint 12 éve
alapból nem volt poénja...Sőt bármerre lehet menni, ahol nincs betonfal, csak úgy a kép poénja kicsit értelmét vesztijjncaaAttól még meg lehet fordulni 😊Wyatthát, meg is lehet fordulni pl.kishaszibalra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabadjjncaa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Sőt bármerre lehet menni, ahol nincs betonfal, csak úgy a kép poénja kicsit értelmét vesztiAttól még meg lehet fordulni 😊Wyatthát, meg is lehet fordulni pl.kishaszibalra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabadjjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Akkor nincs mese, innen tolatni kell hazáig. 😊hát, meg is lehet fordulni pl.kishaszibalra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabadjjncaa
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 12 éve
Attól még meg lehet fordulni 😊hát, meg is lehet fordulni pl.kishaszibalra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabadjjncaa

több mint 12 éve
ohbazd...😀Őazemberakinemtértvisszaazagyhalálból?
MarioAna

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
hát, meg is lehet fordulni pl.kishaszimeg, de gondolom azzal nincs beljebb a közlekedő, ha pont nem ott lakik, ahonnan ezt a képet készítette.
balra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabadjjncaa
ez nem olyan, mint a Vasas-táblák, hogy ha kint van a megállni tilos, akkor várakozni sem szabad...
százhúsz tévedés. még jó, hogy útkereszteződésben nem szoktam megfordulni. kész közveszélyes őrült vagyok 😊
több mint 12 éve
Ha kihajtasz az útra, de vissza is lehet tolatni és abban az esetben, ha nem akadályozod a forgalmat, illetve nem veszélyeztetsz vele senkit, illetve nem veszélyeztetsz senkit, de rövidebb ideig akadályozod a forgalmat, akkor működik a dolog.hát, meg is lehet fordulni pl.kishaszibalra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabadjjncaa
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
több mint 12 éve
hát, meg is lehet fordulni pl.kishaszibalra kanyarodás tilos táblánál megfordulni sem szabad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hát, meg is lehet fordulni pl.Itt a világ vége:poéngyilkos leszek
laccoo74
kaszo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve

Azt eddig is tudtam, hogy jó reklámmal a szart is el lehet adni, na, de hogy a pukkit is...😛
több mint 12 éve
Arany szíve, nagyon igyekezett, hogy a 2. táskát is eldobja valahogy 😊
Bocsi, csak a sporthíreket akartam megnézni!laccoo74

több mint 12 éve
ez se normális 😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
MarioAna
laccoo74
kaszo