Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Wtf Nagyvenyimen van pálya? 😀AsbeeMost mond meg 😊 ráadásul 2 van egymás mellett, Dújvban meg gyakorlatilag nincs is már gondozott pálya, csak az elérhetetlen Stadionban.

több mint 12 éve
Wtf Nagyvenyimen van pálya? 😀
több mint 12 éve
A plakátgyárosunknál elgurult a gyógyszer, itt a legközelebbi alternatív plakátja 😀 a hivataloson még reszelünk azért egy kicsit.miért, nem 500 lesz a beugró? 😀
Kori
több mint 12 éve
Ez így most már tényleg vicces 😊És igaza is lett.Storm.szabaki fogadott hogy 2012-re a legjobb QB-k között lesz? 😀davemayerBay Area
Top10 simán.Sobri Jóska
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Visszajött haromt?!mindenki tudja, hogy ki vagyok 😀III.JC6egész nap ennyi "vicc" volt a termés? egyik rosszabb, mint a másik, nem szégyellitek magatokat?vigyázz mert ha még ennyire sem lesznek vicces kedvükben beárulnak hogy ki is vagy 😀davemayer
😀III.JC6
több mint 12 éve
mindenki tudja, hogy ki vagyok 😀egész nap ennyi "vicc" volt a termés? egyik rosszabb, mint a másik, nem szégyellitek magatokat?vigyázz mert ha még ennyire sem lesznek vicces kedvükben beárulnak hogy ki is vagy 😀davemayer
😀III.JC6
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
egész nap ennyi "vicc" volt a termés? egyik rosszabb, mint a másik, nem szégyellitek magatokat?vigyázz mert ha még ennyire sem lesznek vicces kedvükben beárulnak hogy ki is vagy 😀
😀III.JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
egész nap ennyi "vicc" volt a termés? egyik rosszabb, mint a másik, nem szégyellitek magatokat? 😀
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 12 éve
A plakátgyárosunknál elgurult a gyógyszer, itt a legközelebbi alternatív plakátja 😀 a hivataloson még reszelünk azért egy kicsit.

több mint 12 éve
Két meleg pasi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat:- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd! Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája? Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy seggbe b...ák, hogy csak na!
több mint 12 éve
Most hagyjuk abba légyszíves.tenorxmiért? Sobrinak igaza van - úgy mint eddig oly sokszor...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most hagyjuk abba légyszíves.
több mint 12 éve
És igaza is lett.Storm.szabaki fogadott hogy 2012-re a legjobb QB-k között lesz? 😀davemayerBay Area
Top10 simán.
több mint 12 éve
Storm.ki fogadott hogy 2012-re a legjobb QB-k között lesz? 😀davemayerBay Area
több mint 12 éve
ki fogadott hogy 2012-re a legjobb QB-k között lesz? 😀Bay Area
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
rohadék most akartam 😀 😀 😀 csak olvastam vissza, hogy volt-e már 😀kobalu91

Bay Area

Wirtschaftsteil