NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
semmi gond, alap, én is nevettem 😊Sorry. Nem vettem észre és hozzám csak most jutott el. Nagyon nagy! 😀Greengo😀 Greengonincs egy napja h Amadeus is berakta 😀
kaszo
több mint 12 éve
Sorry. Nem vettem észre és hozzám csak most jutott el. Nagyon nagy! 😀😀 Greengonincs egy napja h Amadeus is berakta 😀
kaszo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Elég régi, de hátha nincs meg:- Melyik az jármű amely hő hatására megáll?
???
- A lovaskocsi. Hőőőőőő
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Farsang:- Pistike, te minek öltöztél be?
- Csak
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
- Apa!!! eltörtem a Nagyi szemüvegét!- És mit szólt hozzá?
- Háát, rossz szemmel nézte!
😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnakinni, mint az apjuk....
több mint 12 éve
nDRo
1 593
több mint 12 éve
nDRo
1 593
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
„Voltam ma konditeremben...Az öltözőben mellém ül egy pali, aki dicsekedett, hogy most vett magának éves bérletet. Mondtam neki, hogy az jó, csak december 22.-én úgy is lejár...
Kérdezte, hogy ezt honnan tudom? Mondtam, hogy a Mayáktól.
Ezzel még nem is lenne poén, de a csávó utána reklamált a recepción, és kereste a Maya nevű pultos hölgyet...” Rekop
több mint 12 éve
Réééégi, meg már volt - de ma eszembe jutott és még mindig üt:több mint 12 éve
Durva, hogy tegnap épphogy kiugrott már tele volt meme-mel a net. 😀Más:
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Az NFL Networkos Ian Rapoport is megtapasztalta ma, hogy a sideline riporter élete veszélyes. több mint 12 éve
több mint 12 éve
Az. 😊Sobri Jóskatavaly ilyenkor még nagyon buzgó voltál azt illetően, hogy Isten létezik és Tebow az ő második fia, most meg ez a kép is meg valamelyik másik topicba az ateistás. érdekes.brk
Ahogy az is, hogy ezeknek semmi közük nincs egymáshoz.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Sobri Jóskatavaly ilyenkor még nagyon buzgó voltál azt illetően, hogy Isten létezik és Tebow az ő második fia, most meg ez a kép is meg valamelyik másik topicba az ateistás. érdekes