Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy amerikai, egy svájci, meg egy székely azon vitatkoznak, hogy melyik hegységben a leghosszabb a visszhang. Mindenik erősiti az igazát, mikor megszólal a székely: - Na figyeljetek ide, nálunk a hargitán a leghoszabb a visszhang
- És miért lenne ott? - kérdi az amerikai
- Azért, mert este ha én kinyitom az ablakot és elkiáltom magam, hogy ALKOHOL!!! Másnap reggelig csak azt hallod, hogy HOL ? HOL? ........
A székely pásztor falatozik a fűben, illatos szalonnát, friss kenyeret, hagymát. Egy kirándulócsoport arra halad. Egyik tagjuk közelebb megy a székelyhez, megérzi a finom illatokat, nyel egyet. A székely megkérdezi. - Kérsz egy harapást? - Igent bólint emberünk. - No, eredj Bodri, harapd meg!
Székely szekérrel megy az országúton. Egy diák megszólítja:
- Messze van Kolozsvár?
A székely:
- Nem.
A diák:
- Elvinne?
Székely:
- El.
Mennek, mennek, már több óra eltelik, mire megkérdi a diák:
- Messze van még Kolozsvár?
Székely:
- Most már messze.
több mint 13 éve
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának: - Édesapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása..
- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!
El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja: - No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni. Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szugykos tányért, meg zsíros fazekat simogatni, így hát ülnek csendben egy darabig. Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater feje már majd szétmegy az idegtől, remeg minta a kocsonya, de meg nem szólal. Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek előkapja a vazelint, mire a papa:
- Na jól van fiam, majd én mosogatok...!
több mint 13 éve
Alapjáraton utálom ezeket, de ez 😂
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
Mondtam egy viccet a hónak, azóta is szakad...
több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
hammerworld.hu/2013/01/16/protest-the-hero-rajongokkal-finansziroztatjak-a-lemezt/Vajon Kozsó mit ajánlana fel?
több mint 13 éve
Kommentek nélkül is zseniális ez a nő. Tam tam tam tam..."aszondod rántsam a tüdőmbe a faszomat???😀"
több mint 13 éve
egyik haverom most küldte, beszartam rajta 😀Egyik kedvenc SP részem. 😀
Newman
Van tovább is ám:
😂

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Sötétben minden tehén.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Amit ma megtanulhatsz, azt megtanulhatod uv-ra is.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Azt mondják ismétlés a tudás anyja.Akkor én most a tudás (kurva anyja)^4 nél járok.
A vizsgaismétlés meg a tudás krva anyja...
(több most nem jut eszembe)dcsicsak
több mint 13 éve
Akkor inkább ezt raktad volna ki 😀 a felső az kész 😀Dexxter Tailor

több mint 13 éve
Inkább legyen a neve Avilágesze topikAzt mondják, amikor vizsga előtti este azt érzed, semmit nem tudsz, az jó...jöjjön még 12 ilyen, és kaptok egy "Az élet bölcsességei" topikot.shawnka
De ha a vizsga negyvenedik percében érzed ugyanezt, az rossz!dcsicsak

Aki nem hiszi, annak utánajárnak

Dexxter Tailor