NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 12 éve
Nálam két ilyesmi klasszik sírós van:Mit csinál a rongybaba ha leszakad a keze ?
Be nyúl a fiókba és előveszi a takarékszövetkezet.
Mit mond Batman robinnak mielőtt beszállnak a batmobilba?
Gyere Robin szálljunk be a batmobilba!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
A nyuszika megy az erdőben, oszt vasaló.A nyuszika meg a róka mennek az erdőben.Imádom az ilyeneket. 😀
A nyuszika a tóhoz ért, a róka meg a villanyszereléshez!
😛Collapo
A nyuszika sétálgat az erdő szélén, és leesik.Vrijbloed
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A nyuszika meg a róka mennek az erdőben.Imádom az ilyeneket. 😀
A nyuszika a tóhoz ért, a róka meg a villanyszereléshez!
😛Collapo
A nyuszika sétálgat az erdő szélén, és leesik.
több mint 12 éve
Egy hangya sétál az úton, mikor egy tehén halad át felette és egy méretese fost ráenged. Szegény hangya két nap altt mászik ki belőle, megtörli magát és szól:- Kurva anyját, pont a szemembe...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
De ez békakávé. Az jó.az igen, deszaris a kávé szilvalével 😊sutianapEz fasza! 😀catattackÉs kurva régi:
Sobri Jóska
több mint 12 éve
-A mosómedve egy aranyos állat. Reggel eszik, délben eszik, este eszik...-Hát akkor mikor mos?
- A kémény.
több mint 12 éve
az igen, deszaris a kávé szilvalével 😊Ez fasza! 😀catattackÉs kurva régi:
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A nyuszika meg a róka mennek az erdőben.A nyuszika a tóhoz ért, a róka meg a villanyszereléshez!
😛
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Úszómester kiáltja : -ember, mit csinál? Ne vizeljen a medencébe!-de hát mások is...
-jól van persze, de nem a startkőről.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Az a sajátunk, jó hogy kiraktam 😀bezzeg amit kiraktál fb-n..Szobi22a Schimán ismét alkotottNekem mondjuk annyira ez most nem tetszik.tenorx
Chevy
/Amúgy az se tetszik 😀/
Nehét überelni a gólyévemet, amikor jött a Székely meg a fia, a Nicole Kidman disznót vág meg az #IRCnek a videója.
több mint 12 éve
bazz 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
bezzeg amit kiraktál fb-n..a Schimán ismét alkotottNekem mondjuk annyira ez most nem tetszik.tenorx
Chevy
több mint 12 éve
Három ügynök, egy amerikai, egy német és egy magyar, egyszerre látogat meg egy múzeumot.Ezt nem értem. Mi ebben a vicc?
Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak.
Az amerikai megméri a kerítést, felír néhány adatot, hosszan számolgat, majd kiböki:
- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én hasznom.
A német, szintén méricskél, számolgat, aztán:
- Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem.
A magyar odanéz zsebre tett kézzel, és méregetés nélkül foghegyről odaveti:
- 270.000 forint.
A múzeumigazgató teljesen elhűlve:
- Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!
- Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk a németet.
- Oké, magáé a munka.kristof
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
én szakadtam rajta végig 😀a Schimán ismét alkotottNekem mondjuk annyira ez most nem tetszik.tenorx
Chevy
nekem a tavalyi nem tetszett
azért a tietek is elég beteg volt 😀
több mint 12 éve
a Schimán ismét alkotottNekem mondjuk annyira ez most nem tetszik.
Chevy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Három ügynök, egy amerikai, egy német és egy magyar, egyszerre látogat meg egy múzeumot.Közben észreveszik, hogy a hátsó kerítés javításra szorul, hát mind a hárman felajánlják, hogy megszervezik a munkálatokat a múzeumnak.
Az amerikai megméri a kerítést, felír néhány adatot, hosszan számolgat, majd kiböki:
- Azt hiszem, 90.000 forintért meg tudnám csinálni. 40.000 az anyagköltség, 40.000 a munkások bére, és 10.000 lesz az én hasznom.
A német, szintén méricskél, számolgat, aztán:
- Szerintem ki lehet hozni 70.000-ből is. 30.000 az anyag, 30.000 a melósok, és 10.000 nekem.
A magyar odanéz zsebre tett kézzel, és méregetés nélkül foghegyről odaveti:
- 270.000 forint.
A múzeumigazgató teljesen elhűlve:
- Hogy jön elő ekkora összeggel, amikor meg se nézte rendesen, hogy mit kell csinálni, mint a többiek!
- Roppant egyszerű. 100.000 magának, 100.000 nekem, és a munkával megbízzuk a németet.
- Oké, magáé a munka.