Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
itt talán többen látják, mint a Bama topikban. Dockett! 😂www.buzzfeed.com/jpmoore/an-nfl-star-tried-to-pick-up-alabama-quarterbacks
több mint 13 éve
Valóban mocsok jó!! 😀csapattárs találta, muszáj betenni, talán még nem volt www.youtube.com/watch?v=vcwE1S_tLOoJSanyoTegnapi videó, kétlem hogy lett volna. De zseniális! 😀Schleck
több mint 13 éve
Ki hogy érzi jól magát a Szimpla Kertben:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
csapattárs találta, muszáj betenni, talán még nem volt www.youtube.com/watch?v=vcwE1S_tLOoJSanyoTegnapi videó, kétlem hogy lett volna. De zseniális! 😀
több mint 13 éve
Nice try, Sauron...
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Mit nem lehet ezen érteni?catattackOFF: Akkor úgy mondom hogy értem, csak nem találom viccesnek 😊 Érintettség annyi van hogy a szüleimmel élek, de jó viszony ápolok velük, van munkám és önellátó vagyok 😊
Meg úgy maga ez a szöveg/hozzáállás idegesít, "ha nem tetszik költözz el kölök oszt jóvan". Én ha lesz valaha utódom (egyelőre nagyon nem füllik hozzá a fogam), akkor egyenrangúként fogom kezelni.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
aluggyszépenkisréver
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Retro vicc:Mi a biorasszizmus?
Két kopaszbarack ver egy cigánymeggyet.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mit nem lehet ezen érteni? Szerintem akkor mégis lehet érintettség... 😛
(Kimondottan ütni való fejük van egyébként. A törlés jogos volt... )
több mint 13 éve
Hát azon kívül hogy beidéztelek mivel a Te posztodra vonatkozott a megjegyzésem nem sok... A vicc csattanóját mondjuk még nem sikerült megtalálnom 😊 Ne értsd félre, nincs érintettségem a képpel kapcsolatban, egyszerűen rohadtul idegesít a szöveg, irritálnak azok a pózoló tinédzserek, meg úgy az egész kép 😊 Mondjuk lehet hogy a mondanivalóját át fogom érezni majd egyszer ha szülő leszek, de az nem most lesz.
.png)
több mint 13 éve
Mi közöm nekem a démonaidhoz? 😛Régóta először töröltem FB posztot a falamról hogy nehogy mégegyszer meglássam, a mai napon megtörtént... Ez a kép volt benne 😊RataxesSobri Jóska
több mint 13 éve
Régóta először töröltem FB posztot a falamról hogy nehogy mégegyszer meglássam, a mai napon megtörtént... Ez a kép volt benne 😊Sobri Jóska
.png)
több mint 13 éve
és olyan emberben, aki öt napig vérzik és nem hal meg, nem szabad megbízni....😊nDRo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
több mint 13 éve
– Te képzeld, tegnap leestem a létrámról.– Ez szörnyű! És nem történt semmi bajod?
– Semmi. Te képzeld, tegnap leestem a létrámról.

több mint 13 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
FIGYELEM ÚJ SPORT!az alábbi levelet kaptam - "a Marci a gála óta minden autóját egymáshoz csapkodja, mert azok bizony amerikai focisták, továbbá kitalálta, hogy van amerikai úszás, ahol a vízben kell ütközni, de nem fáj a játékosoknak, mert páncél van rajtuk..." 😀 😀 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ez geci, minden idők 😀 szakadok.körbe is küldtem azonnal a beteg cimboráknak 😀
ami nem hajlik, az törik!

Sobri Jóska
nDRo