NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy aki nem látta a szerintem legjobb eddigi Superbowl spot - This is our House:http://www.youtube.com/watch?v=3DDgo3X8sfo
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azta q, ez de nagy LOOOOL 😀 😀 😀ilyen nincs komolyan mondom 😀
több mint 13 éve
Ettől függetlenül üzenem neki, hogy már nem Bajnai a prime minister nálunk, ebben történt aprócska változás 9 hónapja.bocs lemaradt az h miért aktuális 😂bátyám szerint ez most aktuális 😂ööö, hol volt az elmúlt 9 hónapban?Sobri Jóska
Egy magyar és egy amerikai választópolgár beszélget. Mondja az amerikai:
-We have Barack Obama, Bob Hope, Stevei Wonder and Johnny Cash.
- We have Gordon Bajnai, no hope, no wonder and no cash.Laki
Egy Steelers drukker beszélget a SB után: We have no hope, and no wonder 😀Laki
több mint 13 éve
bocs lemaradt az h miért aktuális 😂bátyám szerint ez most aktuális 😂ööö, hol volt az elmúlt 9 hónapban?Sobri Jóska
Egy Steelers drukker beszélget a SB után: We have no hope, and no wonder 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
bátyám szerint ez most aktuális 😂ööö, hol volt az elmúlt 9 hónapban?
több mint 13 éve
bátyám szerint ez most aktuális 😂Egy magyar és egy amerikai választópolgár beszélget. Mondja az amerikai:
- We have Gordon Bajnai, no hope, no wonder and no cash.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
LOL 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lehet télleg nem kéne 😀- Miért van az elefántnak piros szeme?- Hát hogy el tudjon bújni a cseresznyefán.Láttál már elefántot a cseresznyefán?(Nem láttál.)-Na, ugye, milyen jól elbújt?bence_chicagoNem akarok köcsög lenni. De szerintem ne erőltesd ezt a viccek topikos dolgot...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
- Miért van az elefántnak piros szeme?- Hát hogy el tudjon bújni a cseresznyefán.Láttál már elefántot a cseresznyefán?(Nem láttál.)-Na, ugye, milyen jól elbújt?bence_chicagoNem akarok köcsög lenni. De szerintem ne erőltesd ezt a viccek topikos dolgot...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- Miért van az elefántnak piros szeme?- Hát hogy el tudjon bújni a cseresznyefán.Láttál már elefántot a cseresznyefán?(Nem láttál.)-Na, ugye, milyen jól elbújt?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀 korán van még hogy helyesen írjak, egész nap aludtam a meccs miatt 😛Lehet hogy már vki felrakta , nem tudom:ráadásul lényegesen kevesebb helyesírási hibával 😉Szobi22
A Fizikusok bújócskáznak és Eindtein a hunyó.Elkezd számolni1,2,3,4.............
Mindenki eszeveszett temmpóban kezd el elbújni , Newton teljesen nyugodtan fogja magát és leül , aztán krétával
rajzolni kezd maga köreé 1 4zetet.......Aki bújt aki nem jövök-mondta Einstein-Megvagy Newton
Erre Newton: Ez tévedés Én egy Newton vagyok egy négyzetméteren tehát te Pascalt találtad meg!!!!!!! 😀bence_chicago
több mint 13 éve
Lehet hogy már vki felrakta , nem tudom:ráadásul lényegesen kevesebb helyesírási hibával 😉
A Fizikusok bújócskáznak és Eindtein a hunyó.Elkezd számolni1,2,3,4.............
Mindenki eszeveszett temmpóban kezd el elbújni , Newton teljesen nyugodtan fogja magát és leül , aztán krétával
rajzolni kezd maga köreé 1 4zetet.......Aki bújt aki nem jövök-mondta Einstein-Megvagy Newton
Erre Newton: Ez tévedés Én egy Newton vagyok egy négyzetméteren tehát te Pascalt találtad meg!!!!!!! 😀bence_chicago
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy már vki felrakta , nem tudom:A Fizikusok bújócskáznak és Eindtein a hunyó.Elkezd számolni1,2,3,4.............
Erre Newton: Ez tévedés Én egy Newton vagyok egy négyzetméteren tehát te Pascalt találtad meg!!!!!!! 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Egy nő egyedül tevékenykedik otthon, s közben kopogtatnak a bejárati ajtón.Kinyitja, a küszöbön egy férfi áll és kérdezi :
- Bocsánat, de van önnek puncija ?
Az asszony felháborodottan a férfi arcába csapja az ajtót. A következő
nap újra kopogtatás, ugyanaz a férfi áll az ajtóban s kérdezi :
- Bocsánat, de van önnek puncija ?
A nő megint felháborodottan becsapja az ajtót. Aznap este elmondja a
férjének a történteket. A férj így szól :
- Hagyd csak rám, kedvesem. Holnap kiveszek egy nap szabadságot és itthon
maradok veled. Majd elrejtőzöm az ajtó mögé és mikor kérdez olyan piszkos
módon, csak mond neki hogy "Igen, van". Aztán én majd elintézem a szemetet.
Eljött a másnap. Férj otthon van a feleségével, s a várt kopogtatás nem is
késik.
A férj gyorsan az ajtó mögé bújik, a feleség kinyitja az ajtót. A rejtélyes
férfi az megint, a szokásos kérdésével :
- Van önnek puncija ?
Felkészülve, a nő rávágja :
- Igen, van ! És ?!
- Kérem, rá tudná venni a kedves férjét hogy az önét használja a feleségemé
helyett ?
több mint 13 éve
Sebii
3 533
-Why does John Elway eat his cereal from a plate?-Because he's lost all three of his bowls.
-What do you call 47 people sitting around a TV watching the Super Bowl?
-The Dallas Cowboys. (the other 6 are in jail)
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4&feature=relatedebből az összes k.va jó 😂
ááá ilyen reklámok kellenének Mo.-ra iskristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4&feature=relatedááá ilyen reklámok kellenének Mo.-ra is
több mint 13 éve
bmg
2 681
Mi a különbség a római légió és egy prostituált között????
A római légióban csak hatezer ember volt.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=2IfYjit-BCQ&feature=player_embeddedokos 😀
OMG 😀kristof
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=2IfYjit-BCQ&feature=player_embeddedOMG 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=lCIXGYx7PaE&feature=player_embedded
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Na ez majdnem ledöntött a székről, bár már késő van.- Mit söpörnek a Való Villában?
- Alekoszt.