Viccek
51 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
😀 😀 😀Hanni: mi volt az a benzines poénod? Nem vágom 😀JC6Volt facebookon ez "három napig ne tankoljunk egy benzinkútnál sem mert akkor majd biztos bevételi hiányuk lesz az üzemanyag forgalmazó cégeknek és csökketnik a benzinárakat ( 😂 )" mozgalom és akkor is tele volt a retkes üzenőfalunk vele /mint most ezzel a földrengéssel/, és hát szegény megunta és kulturált keretek között elküldte a pitsába azokat akik komolyan vették. 😀nDRo
több mint 15 éve
Hanni: mi volt az a benzines poénod? Nem vágom 😀JC6Volt facebookon ez "három napig ne tankoljunk egy benzinkútnál sem mert akkor majd biztos bevételi hiányuk lesz az üzemanyag forgalmazó cégeknek és csökketnik a benzinárakat ( 😂 )" mozgalom és akkor is tele volt a retkes üzenőfalunk vele /mint most ezzel a földrengéssel/, és hát szegény megunta és kulturált keretek között elküldte a pitsába azokat akik komolyan vették. 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Hanni: mi volt az a benzines poénod? Nem vágom 😀
több mint 15 éve
A katolikus pap, a református tiszteletes és a rabbi győzködi egymást, hogy melyikük istenének nagyobb a hatalma.- Tegnap állok a templomkapuban, szakad az eső, és két kicsi gyerek hazafelé tartva majd megfullad a nagy vízben. Elmondtam egy imát, és 10 méteres sávban azonnal elállt az eső. - mondja a pap.
- Ez semmi. - így a tiszteletes. - Tegnap állok a templomkapuban és látom, hogy a pokoli szélviharban a szomszédék terhes Julikája igyekszik a szülőotthonba, de a szél ellenében meg sem tud mozdulni. Elmondtam egy imát, 10 méteres sávban azonnal elállt a szél.
- Ez még mindig semmi - szól a rabbi. - Szombaton megyek haza az istentiszteletről, és látom, hogy a földön egy 100 dolláros hever. Szombat lévén nem nyúlhatok pénzhez, hát elmondtam egy imát, és 10 méteres sávban azonnal szerda lett.

több mint 15 éve
(F11 böngészőben kidob mindent a képernyő szélére, látom a teljes desktopot.)Sobri JóskaMert macen másként megy. Ott a shiftes kombók is általában altal vannak megoldva, és az F-es gombok is másra vannak. F12 pl. a dashboardot adja be, az sem rossz dolog, ha egyáltalán használja valaki a db-t, F11 ahogy mondtad elrejti a futó programokat, F10-el tudsz váltogatni, ha pl. több böngészőablak van megnyitva, F9-el a megnyitott programok között tudsz választani, F8-al asztalok között váltasz, F7-et nem használom, F6-ot sem, F5 frissít, F4 semmi, F3 a keresés, F2,F1 semmik.
De egyébként az Exposénál tudsz néhányon változtatni😊
több mint 15 éve
F5 az kifejezetten hasznos és gyakori használatú vizsga/tantárgyfelvételnél 😀amúgy F3 - keresés (crt+f helyett), legalábbis firefoxban.
plusz h el lehessen újra sütni ezt a fantasztikus poént 😀 asszem volt már
több mint 15 éve
F7 -> Quicksave 😛
több mint 15 éve
F8, csökkentett mód :love:Alt+f4 a leggyakoribb, kilépésre szolgál. F5-tel frissítesz a legtöbb böngészőben, F11-gyel teljes képernyő a legtöbben. F1 sok helyen súgó. Több hirtelen felindulásból nekem sem jut eszembe. 😊F.Schleckés mi lehet a funkciója az F12-F16 billentyűknek?És mi a funkciója az F1-F12-nek? Én azokat se használom semmire se.
Azokkal lehet harapdálni az almát?
vagy csak azért van hogy 4 funkciótlan billentyű miatt +10 000 legyen a gép?haromt
A gépet meg caklipakli vettem mindenestül egyben. Elég jó áron.Sobri Jóska
több mint 15 éve
Megint tanultam valamit, köszi. 😊Mondjuk kilépésre azért az x-egyszerűbbnek tűnik, frissítésre a körbenyilra klikk, a teljes képernyőt sosem használom, súgot se eleddig, gépen meg nem szoktam játszani, de jó tudni, hogy ilyenek is vannak.
Pl. Pokerstarson vannak hasznos gyorsbillentyűk, de azok nem F-esek.
(F11 böngészőben kidob mindent a képernyő szélére, látom a teljes desktopot.)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
van elég sok funkciójuk. szerintem senki nem használja sűrűn, max a nagyon kockák. ezek még DOS maradványok. mint kb a billentyűzet fele. De próbáld ki pl mi mindenre jó az F11 a böngészőben 😊És mi a funkciója az F1-F12-nek? Én azokat se használom semmire se.http://www.lughertexture.com/images/rsgallery/original/apple%20imac%20keyboard%201.jpgés mi lehet a funkciója az F12-F16 billentyűknek?
Ezt az egyet találtam F13al 😀tenorx
vagy csak azért van hogy 4 funkciótlan billentyű miatt +10 000 legyen a gép?haromt
több mint 15 éve
F5-F6 játékokban általában autosave-autoload.F11el ki tudod dobni például a mozillát teljesképernyőbe, az elég jó.
Egyébként tényleg nem sok.
több mint 15 éve
Alt+f4 a leggyakoribb, kilépésre szolgál. F5-tel frissítesz a legtöbb böngészőben, F11-gyel teljes képernyő a legtöbben. F1 sok helyen súgó. Több hirtelen felindulásból nekem sem jut eszembe. 😊És mi a funkciója az F1-F12-nek? Én azokat se használom semmire se.http://www.lughertexture.com/images/rsgallery/original/apple%20imac%20keyboard%201.jpgés mi lehet a funkciója az F12-F16 billentyűknek?
több mint 15 éve
És mi a funkciója az F1-F12-nek? Én azokat se használom semmire se.http://www.lughertexture.com/images/rsgallery/original/apple%20imac%20keyboard%201.jpgés mi lehet a funkciója az F12-F16 billentyűknek?
A gépet meg caklipakli vettem mindenestül egyben. Elég jó áron.
több mint 15 éve
Nem Sobri, az általános billentyűzeteken nincs F13, ezt találtam, meg valami régi IBMest.Tibi: majdnem. Mivel Apple, ezért nem +10.000, hanem legalább +40.000
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.lughertexture.com/images/rsgallery/original/apple%20imac%20keyboard%201.jpgés mi lehet a funkciója az F12-F16 billentyűknek?
vagy csak azért van hogy 4 funkciótlan billentyű miatt +10 000 legyen a gép?
több mint 15 éve
http://www.lughertexture.com/images/rsgallery/original/apple%20imac%20keyboard%201.jpgIlyesmi van, ja:
http://img145.imageshack.us/img145/6340/fnykpek0037.jpg
Miért, általában nincs a billntyűzeteken F13? Én semmilyen F-es gombot nem használok, ezért vagyok ezügyben tudatlan.
több mint 15 éve
http://www.lughertexture.com/images/rsgallery/original/apple%20imac%20keyboard%201.jpgEzt az egyet találtam F13al 😀
több mint 15 éve
te is be tudtad pötyögni 😛Nem történik semmi. Nálam legalábbis.Sobri Jóskamert neked van f13-ad? :rolleyes:.brk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Nem történik semmi. Nálam legalábbis.Sobri Jóskamert neked van f13-ad? :rolleyes:
több mint 15 éve
Pedig az nagyon adta 😀Bazdmeg, facebook üzenőfalam televolt vele. Mindenki kiírta, mintha senki nem tudna róla...Gondoltam is hogy írok valami olyat mint a múltkor a benzines szarnál tudod, de nem jött az ihlet hirtelen... 😐Hanni
nDRo
több mint 15 éve
Bazdmeg, facebook üzenőfalam televolt vele. Mindenki kiírta, mintha senki nem tudna róla...Gondoltam is hogy írok valami olyat mint a múltkor a benzines szarnál tudod, de nem jött az ihlet hirtelen... 😐
nDRo