Viccek
51 feliratkozó
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
A székely nagyon összeveszik a feleségével. Olyannyira, hogy a férj elmegy otthonról.Eltelik egy év, két év, öt év, tíz év, amikor végre újra megjelenik.
Az asszony kérdőre vonja:
- Hol voltál ennyi ideig?
- Kinn. 😛
több mint 14 éve
Iskolában:-Gyerekek, mondjatok egy olyan mondatot amiben katasztrófa van!
-Bazmeg, elfogyott a sör!!!
😂
több mint 14 éve
Egyszer, amikor már egy fiú és egy lány régóta jártak, a lány egyszer csak megszólallt egy kellemes délutánt követően:- Ha holnap eljössz hozzánk vacsorára, akkor oda adom neked a szüzességem még holnap este.
A srác ennek megörül, és természetesen rábólint a dologra. Még aznap este, miutánt a lányt hazakísérte elmegy a patikába, vesz óvszert és elmondat a patikussal mindent amit tudni kell a szexről és egyebekről.
Másnap amikor a fiú megérkezik és a lány behívja, a szülők már az asztalnál ülnek. Amikor a fiú leül és körülnéz, megszólal, hogy hadd mondja ő az asztali áldást, így is történik.
A srác nagyon sokáig imádkozik lehajtott fejjel, majd amikor már 20 perce csönd van, a lány halkan odasúg valamit:
- Nem is sejtettem, hogy ilyen vallásos vagy.
Rögtön hangzik a válasz:
- Én sem sejtettem, hogy az apád patikus...
több mint 14 éve
- Hé szomszéd, mér van annak a disznónak három lába???- Mit gondol kend, majd levágom az egészet egy szaros bableves miatt!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Három egér beszélgetésbe elegyedik az éjszaka közepén. Az első egér legurít egy Jack Danielst, odavágja a poharat a pulthoz, majd a második egérhez fordul: - Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a lábaimmal kiengedem, majd a lecsapódó kart elkapom a fogaimmal; így elvégzek 20 felülést - amolyan étvágygerjesztö gyanánt -, majd meglépek a sajttal. A második egér rendel két Bloody Maryt, felhajtja mindkettöt, a két poharat odacsapja a pulthoz, majd így szól: - Na igen. Én, amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom, majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja az alaphangot a nap további részéhez. Ezen is jót bólogatnak, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal: - Nekem nincs időm itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem megdugni a macskát.
több mint 14 éve
Most sok minden jutott eszembe de semmi szép nincs köztük. 😊Volt egyszer egy kis család. Apa, anya, kisfiú. amikor a kisfiúnak először sikerült egy egész napon át tisztán és szárazon tartania a pelust, úgy 3 éves kora körül, az apja azt mondtaKnocked OutJayB
...Farky
több mint 14 éve
RAGOZÁSÉn tanulok,
te tanulsz,
ő lóg.
Én vizsgázom,
te vizsgázol,
ő nem buktatható.
Én dolgozom,
te dolgozol,
ő hátrányos.
Én spórolok,
te spórolsz,
ő segélyt kér.
Én építek,
te építesz,
ő igényel (és kap is).
Én gyereket szülök,
te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani),
ő világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.
Én nevelem a gyerekemet,
te neveled a gyerekedet,
ő megveri a gyerekeinket.
Én megvásárolom,
te megvásárolod,
ő kirabol.
Én kertészkedem,
te kertészkedsz,
ő ellopja.
Én állatot tenyésztek,
te állatot tenyésztesz,
ő elhajtja.
Én továbbképzem magam,
Te továbbképzed magad,
ő segélyt kap.
Én adót fizetek,
te adót fizetsz,
ő visszaigényel.
Én nyugdíjjárulékot fizetek,
te nyugdíjjárulékot fizetsz,
ő méltányossági nyugdíjat kap.
Én korán meghalok,
te korán meghalsz,
ő a társadalom áldozata, ha korán meghal.
Az én hamvaimat szétszórják,
a te hamvaidat betonfalba falazzák,
ő családi márványozott, aranyozott, étellel, itallal, pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3 katona eltávot kap...mi mást csinálnának elmennek kurvázni...Bemegy az első... Kijön megkérdezik a többiek:
- Na? Milyen volt?
- Huhh srácok... Adtam 5000 -ret, lefújta tejszínhabbal, leszopott. Hát valami isteni volt...
Bemegy a második... Kijön kérdezik a többiek:
- Na? Milyen volt?
- Hát én adtam 10.000 -ret, lefújta habbal, szórt rá egy kis kakaót, leszopott. Hát isteni volt...
Bemegy a harmadik... Kijön megkérdik tőle is:
- Na? Milyen volt?
- Hát Fiúk... Lefújta tejszínhabbal, megszórta kakaóval, tett rá ananászt. Baszdmeg olyan guszta volt, leszoptam magam...
több mint 14 éve
megtörténthát, elhiszem, hogy ez IRL poén volt..
Anno domini: Szekszárd farsangi bulira készülvén
A barátomnak van egy emelőeszköz üzlete és azt mondta ne szarozzunk az ötleteldévevel, hanem van egy csomó cucc és nyomjuk ipari alpinistába karabinerrel öszzekötve. egy ember a Pinyó nem volt hajlandó alpinistázni ezért neki szereztünk egy fáraó szerkót. Telt az idő, nőtt az alkoholszint, de elfogyott a pia. Hijjunk egy taxit mennyünk buliba, DEEE előtte még tankoljunk be sörrel nehogy kijózanodjunk út közben. Megérkezik a jóember - nem viszlek el titeket, sokan vagytok, berúgtatok stb... egykis rábeszélés léccilécci majdnem tiz perc alatt sikerül beszálni a négy karabinerrel összekötött halálrészeg embernek, gondolhatod, a második percben elfelejtettünk, hogy összevagyunk drótozva, -Szóval, akkor fiúk, hova?? - Látod itt szembe ezt a Moly kutat, no ott veszünk SÖRT!!! - (döbbenet)????????
faszi fordul, kútra be, megin tiz perc mig sikerül kiszállnunk együtt, összekötözve,bent dől minden, de nagy nehezen kitolnak minket ÉS mire visszatérünk Pinyó Fáraó nyugisan az anyósülésesn kéri az adagját - Vazze faszikám tégedmeg télleg otthagytunk a nagy tolongásba a szembeoldalon! és milett a söfőrrel???
- MONDTAM NEKI NYUGI? EZIS A SÁTÁN MŰVE AKÁRCSAK AZ ÉKEZETEK!sutianap
több mint 14 éve
megtörténtAnno domini: Szekszárd farsangi bulira készülvén
A barátomnak van egy emelőeszköz üzlete és azt mondta ne szarozzunk az ötleteldévevel, hanem van egy csomó cucc és nyomjuk ipari alpinistába karabinerrel öszzekötve. egy ember a Pinyó nem volt hajlandó alpinistázni ezért neki szereztünk egy fáraó szerkót. Telt az idő, nőtt az alkoholszint, de elfogyott a pia. Hijjunk egy taxit mennyünk buliba, DEEE előtte még tankoljunk be sörrel nehogy kijózanodjunk út közben. Megérkezik a jóember - nem viszlek el titeket, sokan vagytok, berúgtatok stb... egykis rábeszélés léccilécci majdnem tiz perc alatt sikerül beszálni a négy karabinerrel összekötött halálrészeg embernek, gondolhatod, a második percben elfelejtettünk, hogy összevagyunk drótozva, -Szóval, akkor fiúk, hova?? - Látod itt szembe ezt a Moly kutat, no ott veszünk SÖRT!!! - (döbbenet)????????
faszi fordul, kútra be, megin tiz perc mig sikerül kiszállnunk együtt, összekötözve,bent dől minden, de nagy nehezen kitolnak minket ÉS mire visszatérünk Pinyó Fáraó nyugisan az anyósülésesn kéri az adagját - Vazze faszikám tégedmeg télleg otthagytunk a nagy tolongásba a szembeoldalon! és milett a söfőrrel???
- MONDTAM NEKI NYUGI? EZIS A SÁTÁN MŰVE AKÁRCSAK AZ ÉKEZETEK!
több mint 14 éve
Iktriad csinál még egy accountot erre a célra 😂Pedig Tomee verziója jobban üt. (most jönnek az elvakult Höri fanok és porig dislikeolnak 😛)JayBTomié -2, Hörié +3as rating. ennyivel (5 bowl.hu egység) jobb lenne a sör a konyaknál? 😀konquerorÁh dehogy egyszerűbb a megoldás, Hörit többen ismerik, mint Tomeet, ezért mindenki likeolja 😛tenorx
több mint 14 éve
JéBé
6 997
Pedig Tomee verziója jobban üt. (most jönnek az elvakult Höri fanok és porig dislikeolnak 😛)Áh dehogy egyszerűbb a megoldás, Hörit többen ismerik, mint Tomeet, ezért mindenki likeolja 😛tenorxén ezt így ismertem:Tomié -2, Hörié +3as rating. ennyivel (5 bowl.hu egység) jobb lenne a sör a konyaknál? 😀konqueror
Petőfi Sándor 1848 március 16.-án besétál a Pilvax kávéházba, és rendel
- csapos, kérek egy sört.
- Sanyikám, ne haragudj nem adok, tegnap is balhéztál.Höri
több mint 14 éve
Idős házaspár, 50. házassági évfordulója, gyertyafény, miazmás... - Papa! Emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelőtt mire gondoltál?
- Emlékszem bizony.
- És mi volt az???
- Az, hogy hülyére b*szlak, és löttyedtre szopom a csöcsöd.
- És most mire gondolsz?
- Hát, hogy sikerült...
több mint 14 éve
Áh dehogy egyszerűbb a megoldás, Hörit többen ismerik, mint Tomeet, ezért mindenki likeolja 😛Tomié -2, Hörié +3as rating. ennyivel (5 bowl.hu egység) jobb lenne a sör a konyaknál? 😀konquerorFacebookon láttam:én ezt így ismertem:
Petőfi Sándor 1848 március 16.-án besétál a Pilwax kávéházba és leül. Pultos odaszól.
-Te Sanyi jöhet egy konyak?
- ÁÁÁÁ tegnap is mi a faszt csináltam?!Tomeee
több mint 14 éve
Tomié -2, Hörié +3as rating. ennyivel (5 bowl.hu egység) jobb lenne a sör a konyaknál? 😀Facebookon láttam:én ezt így ismertem:
Petőfi Sándor 1848 március 16.-án besétál a Pilwax kávéházba és leül. Pultos odaszól.
több mint 14 éve
JéBé
6 997
Volt egyszer egy kis család. Apa, anya, kisfiú. amikor a kisfiúnak először sikerült egy egész napon át tisztán és szárazon tartania a pelust, úgy 3 éves kora körül, az apja azt mondtaKnocked Out
...Farky
több mint 14 éve
Ezt kínzás volt végig olvasni 😀FViktor93Ugye 😀, de legalább jönnek a dislike-ok 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
szaba
10 503
Volt egyszer egy kis család. Apa, anya, kisfiú. amikor a kisfiúnak először sikerült egy egész napon át tisztán és szárazon tartania a pelust, úgy 3 éves kora körül, az apja azt mondta:Anyázási szinten vagyok.
- Kisfiam, nagyon büszke vagyok rád. Csak így tovább. Mit szeretnél kapni ezért a szép eredményért?
A kisfiú bájos mosollyal azt felelte:
- Hájom pijosz pinponlabdát, apuci!
- Jól van kisfiam, megkapod. - simogatta meg fiacskája fejét a büszke atya.
Eltelt pár év, s a fiúcska elérte az iskoláskort. Az apja, mikor kézenfogva elkisérte az iskolába, mesélt neki arról a sok érdekes dologról, amivel majd találkozhat, és azt is mondta neki:
- Kisfiam, Nagyon örülök, h immár iskolás lettél. gondoltam, veszek neked valami ajándékot. Mit szeretnél?
- Apukám, szeretnék három piros pingponglabdát.
- Rendben.
Hamar eltelt az első a tanév, s a fiúcska kitűnő bizonyítványt vitt haza. Az magához ölelte és azt mondta neki:
- Kisfiam, nagyon ügyes voltál. Szeretnélek valamivel megajándékozni. Mit adhatok neked?
- Csak három piros pingponglabdát kérek, apuci.
A férfi bólintott, s fiúcsaka ismét megkaphatta, amit kért.
A következő iskolaévben ismét szuperjó volt a bizonyítványa, s boldog atya a szokásos kérdéssel fodult hozzá, amire a szokásos választ kapta.
Eltelt így az egész általános iskola. A fiúcska folyamatosan kiváló eredményt nyújtott, s sosem kért mást apjától, csak három piros pingponglabdát. Közben eljárt sportolni is, ahol szintén kimagasló volt a teljesítménye, valamint zenét is tanult, melyben tanárai átütő erejű tehetségnek tartották, s sorra nyerte a sport- és a zenei versenyeket.
S minden alkalommal három piros pingponglabdát kért apjától, mikor az meg akarta jutalmazni.
Az apja eleinte csak mosolygott, csacsi gyerekségnek tartotta fia vonzalmát a piros pingponglabdák irányában. Aztán később, amikor a fiú középiskolában sem tett le erről, már egyre inkábban furcsállotta a dolgot. De nem az a fajta ember volt, aki gátat vet a fia vágyainak, pláne, ha az ilyen könnyen és olcsón teljesíthető, hát minden alkalommal szó nélkül megvette az újabb adag pingponglabdát.
Elérkeztek immár az érettségihez, amit - természetesen - kitűnően abszolvált a fiatalember, s - megint csak természetesen - pingponglabdát kért, hármat, pirosat ajándékba.
Ekkortájt már komoly nehézségekbe kezdett ütközni a rengeteg kis piros golyó tárolása, de szerencsére nem éltek ők rosszul, hát megengedhették maguknak, h egy nagyobb lakásba költözzenek, melyben egy teljes szoba a pingponglabda-gyűjtő szenvedélynek volt szentelve.
A fiút persze felvették egyetemre, s ő hozta szokásos formáját - mindig, mindenben a legjobbat nyújtotta. Hamar elszállt az öt év, s lassan tele lett a labdás szoba is.
Az apa akkortájt már sokat tépelődött azon, vajon mit is gondoljon erről a szenvedélyről. Úgy vélte, nem árthat vele, ha egyszer végre megkérdezi az okát. Lassan kezdett beleőrülni, h nem érti, mi a szándéka a fiának. Úgy döntött tehát a diplomaosztó ünnepségre készülődve, h nem vár tovább a spontán kámingáutra, igenis szemtől-szembe megkérdezi a fiát, mi ez a pingponglabda-mánia. Ebben a pillanatban megcsörrent a telefonja: balaeset történt a diával, azonnal rohanjon a kórházba.
Az apa kétségbeesetten száguld. Az intenzíven találja fiát, élet-halál közt lebegve. Az orvosok szerint halálos a sérülés, nem sok van hátra a fiúnak. Az apa Zokogva rogy ágya mellé, szorongatja a kezét, szólongatja a fiát.
A fiú kisvártatva felnéz, megismeri apját. Rámosolyog, nyugtatgatja, h ne féljen, minden jól van így is. Az apa hirtelen, váratlan a régóta benne feszülő kérdést böki ki:
- Fiam, drága fiam, kérlek, mondd meg, mi végre ez a rengeteg pingponglabda?
- Apám, hát érdekel? Persze, elmondom. Tudod - kezdi -, azért kértem mindig három piros pingponglabdát, mert .... És a kicsi palika élete véget ért...Farky
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Ezt kínzás volt végig olvasni 😀
több mint 14 éve
Volt egyszer egy kis család. Apa, anya, kisfiú. amikor a kisfiúnak először sikerült egy egész napon át tisztán és szárazon tartania a pelust, úgy 3 éves kora körül, az apja azt mondta:- Kisfiam, nagyon büszke vagyok rád. Csak így tovább. Mit szeretnél kapni ezért a szép eredményért?
A kisfiú bájos mosollyal azt felelte:
- Hájom pijosz pinponlabdát, apuci!
- Jól van kisfiam, megkapod. - simogatta meg fiacskája fejét a büszke atya.
Eltelt pár év, s a fiúcska elérte az iskoláskort. Az apja, mikor kézenfogva elkisérte az iskolába, mesélt neki arról a sok érdekes dologról, amivel majd találkozhat, és azt is mondta neki:
- Kisfiam, Nagyon örülök, h immár iskolás lettél. gondoltam, veszek neked valami ajándékot. Mit szeretnél?
- Apukám, szeretnék három piros pingponglabdát.
- Rendben.
Hamar eltelt az első a tanév, s a fiúcska kitűnő bizonyítványt vitt haza. Az magához ölelte és azt mondta neki:
- Kisfiam, nagyon ügyes voltál. Szeretnélek valamivel megajándékozni. Mit adhatok neked?
- Csak három piros pingponglabdát kérek, apuci.
A férfi bólintott, s fiúcsaka ismét megkaphatta, amit kért.
A következő iskolaévben ismét szuperjó volt a bizonyítványa, s boldog atya a szokásos kérdéssel fodult hozzá, amire a szokásos választ kapta.
Eltelt így az egész általános iskola. A fiúcska folyamatosan kiváló eredményt nyújtott, s sosem kért mást apjától, csak három piros pingponglabdát. Közben eljárt sportolni is, ahol szintén kimagasló volt a teljesítménye, valamint zenét is tanult, melyben tanárai átütő erejű tehetségnek tartották, s sorra nyerte a sport- és a zenei versenyeket.
S minden alkalommal három piros pingponglabdát kért apjától, mikor az meg akarta jutalmazni.
Az apja eleinte csak mosolygott, csacsi gyerekségnek tartotta fia vonzalmát a piros pingponglabdák irányában. Aztán később, amikor a fiú középiskolában sem tett le erről, már egyre inkábban furcsállotta a dolgot. De nem az a fajta ember volt, aki gátat vet a fia vágyainak, pláne, ha az ilyen könnyen és olcsón teljesíthető, hát minden alkalommal szó nélkül megvette az újabb adag pingponglabdát.
Elérkeztek immár az érettségihez, amit - természetesen - kitűnően abszolvált a fiatalember, s - megint csak természetesen - pingponglabdát kért, hármat, pirosat ajándékba.
Ekkortájt már komoly nehézségekbe kezdett ütközni a rengeteg kis piros golyó tárolása, de szerencsére nem éltek ők rosszul, hát megengedhették maguknak, h egy nagyobb lakásba költözzenek, melyben egy teljes szoba a pingponglabda-gyűjtő szenvedélynek volt szentelve.
A fiút persze felvették egyetemre, s ő hozta szokásos formáját - mindig, mindenben a legjobbat nyújtotta. Hamar elszállt az öt év, s lassan tele lett a labdás szoba is.
Az apa akkortájt már sokat tépelődött azon, vajon mit is gondoljon erről a szenvedélyről. Úgy vélte, nem árthat vele, ha egyszer végre megkérdezi az okát. Lassan kezdett beleőrülni, h nem érti, mi a szándéka a fiának. Úgy döntött tehát a diplomaosztó ünnepségre készülődve, h nem vár tovább a spontán kámingáutra, igenis szemtől-szembe megkérdezi a fiát, mi ez a pingponglabda-mánia. Ebben a pillanatban megcsörrent a telefonja: balaeset történt a diával, azonnal rohanjon a kórházba.
Az apa kétségbeesetten száguld. Az intenzíven találja fiát, élet-halál közt lebegve. Az orvosok szerint halálos a sérülés, nem sok van hátra a fiúnak. Az apa Zokogva rogy ágya mellé, szorongatja a kezét, szólongatja a fiát.
A fiú kisvártatva felnéz, megismeri apját. Rámosolyog, nyugtatgatja, h ne féljen, minden jól van így is. Az apa hirtelen, váratlan a régóta benne feszülő kérdést böki ki:
- Fiam, drága fiam, kérlek, mondd meg, mi végre ez a rengeteg pingponglabda?
- Apám, hát érdekel? Persze, elmondom. Tudod - kezdi -, azért kértem mindig három piros pingponglabdát, mert .... És a kicsi palika élete véget ért...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Adolf Hitler kopogtat a pokol kapuján. Az ördög, mikor megtudja, ki vár bebocsátásra, azt mondja neki:- Sajnos, nálam telt ház van. Tudod mit? Itt van ez az út, ha ezen végigmész, a menyországba jutsz, hátha ott el tudnak helyezni.
Hitler elmegy, eltelik egy hét. Újra kopogtatnak a pokol ajtaján. Az ördög kinyitja, csodálkozva látja, hogy Mózes áll odakinn.
- Hát te? - kérdezi az ördög.
- Sikerült megszöknöm a koncentrációs táborból és szeretnék menedékjogot kérni!
több mint 14 éve
Facebookon láttam:én ezt így ismertem:
- Sanyikám, ne haragudj nem adok, tegnap is balhéztál.
több mint 14 éve
Rendőrségi kihallgatáson:-És meg tudná mondani, hogy nézett ki a támadója?
-Természetesen... neki is épp azt mondtam, mielőtt elkezdett verni.
több mint 14 éve
- Anyu, vegyél nekem fagyit!- Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak?
- Normálisan, mondd, hogy Józsi!