Vizes Sportok

11 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Sanszos, hogy már sorsolásnál feltűnt, de igazándiból most esik le, hogy micsoda különbség van egy
magyar, kazah, dak, argentin és egy olasz, orosz, görög, amerikai csoport között. Remélem nekünk nem üt vissza, hogy gyakorlatilag az első hét csak átmozgató edzésként funkcionál a vb-n.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
csodás volt csajok. kötelező a Franciák verése, aztán az amcsikat. na az szép feladat lesz.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
A 2000es évek eleji női kézi válogatott szelleme megszállta a csajokat...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hát ez.......... nem volt jó.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
hány meccset akarnak még elcseszni vezetésről???
NŐK!
több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Vissza lehet nézni valahol az m4 közvetítéseit?
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Gyönyörű utolsó negyedet produkáltak a lányok. Pedig már kezdtek szétesni a kínaiak, erre felhozzuk őket. Az a félpályás ejtés durva volt a sűrű szemöldökűtől.
Kemény lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Hamarabb jön a hang mint a kép.
Élvezhetetlen.Bazzani
Sajnos ez tényleg így van. 😕
De 1-4-ről visszajöttünk. Most 5-5 a félidőben. Most jobb volt a védekezés mint az elején.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hamarabb jön a hang mint a kép.
Élvezhetetlen.

több mint 9 éve
Kezdenek a csajok.
Nézzük mire mennek a kínaiakkal.

több mint 9 éve
Risztov sem ment nagyot ma. 😕
Na majd a hosszabb számban.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
Kenderesit nagyon sajnálom, kíváncsi lettem volna mire megy élesben...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Tud valaki egy jó oldalt ahol meg tudom nézni (vagy le tudom tölteni) a tegnapi vizes vb nyitó ünnepségét?
Néztem telesport oldalán is, de csak az 1 m férfi műugrás selejtező volt videón. Kereső meg nem talál semmit. Max. 1 perc körüli videókat, de az szinte semmit nem mutat. 😕

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Szarkavarás rulez.
 hosszabbitas.hu/egyeni/uszas/hossszu-kattinkat-doppingolassal-vadolja-a-swimming-world

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
 sport.hir24.hu/labdajatekok/2015/04/16/meghalt-ambrus-tamas/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Helikopterszerencsétlenségben meghalt Camille Muffat:  sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2015/03/10/meghalt-az-olimpiai-bajnok-uszono/
RIPempty taxi
Ilyen hülyeségben ráadásul... RIP!

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Helikopterszerencsétlenségben meghalt Camille Muffat:  sport.hir24.hu/sportolok-a-palyan-kivul/2015/03/10/meghalt-az-olimpiai-bajnok-uszono/
RIP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Végre összejött Berneknek, de nagyon örülök ennek. 😊

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Verrasztó gyerek EB győztes,nagy fölénnyel. Kezdem azt érezni csak mi úszunk vegyest Euban 😊.
Ez a gyerek ahhoz kepest hogy kb 10. Uszó nálunk akkora arccal van megáldva hogy csak na... Mondjuk legalabb mar eredmenyt is produkalt. Majd mehet a mokkaba celebet jatszani az elveivel.
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Érdekes figura ez a Verrasztó Dávid. Sosem hallottam nyilatkozni, de amit levágott a 400 m vegyes megnyerése után?! xD danyly
Suttyó, mint az egész családja nem kell ezen meglepődni... Remélhetőleg eltűnnek hamarosan a magyar sportéletből Evelynkével együtt, mert elég rossz érzés volt pl., hogy ma is a 400 vegyesnél láttam, hogy magyar az első és olyan csalódott voltam, mint máskor mikor egy magyar lemarad a dobogóról...

Ja, hogy erre gondoltál?
 sportgeza.hu/uszas/2014/08/24/magyarorszagon_egy_eb-arany_szart_se_er/
Na ebből lesz egy "kis" balhé itthon.iktriad
Nem lesz ebből se semmi, apuka majd intézi, pont mint a mutogatáskor (amit danyly linkelt) vagy mikor kiütötte Gyurta Gergőt meg egy másik klubtársát, csak mert túl sokat ivott és féltékeny volt...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja, hogy erre gondoltál?
 sportgeza.hu/uszas/2014/08/24/magyarorszagon_egy_eb-arany_szart_se_er/
Na ebből lesz egy "kis" balhé itthon.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Érdekes figura ez a Verrasztó Dávid. Sosem hallottam nyilatkozni, de amit levágott a 400 m vegyes megnyerése után?! xD
danyly
Most mi a probléma, csak azt mutatja, hogy hanyadik lett. 😀😀
több mint 10 éve
Érdekes figura ez a Verrasztó Dávid. Sosem hallottam nyilatkozni, de amit levágott a 400 m vegyes megnyerése után?! xD

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Dunaújvárosi eb-bronz, nem rossz. 😊 Örülök neki, ráfért már Balogra, meg Józsi bának is járt már. 😀
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Hosszú Katinka meg nem tudom miért játszik Phelps-t, szerintem elég erőltetett ez a megmutatom, hogy mindenben nagyon nagy vagyok aztán azért inkább visszalépek dolog...
Jughead
Azt hiszem a váltóban megmutatta mé jáccik Felpszt.
Neked erőltetett, nekem csoda... 😉kittli
Továbbra is hülyeségnek tartom, amit csinál és már-már gyerekes erőfitogtatásnak gondolom. Hoogenband is egyetért velem miszerint teljesen hülyeség mindenben elindulni. Egyébként nem a mai programmal van bajom, mert ezeket becsülettel végig tolta, hanem a 100 gyorssal, 200 háttal, ahol azért indult el, hogy megmutassa mekkora király, aztán visszalépett, és elvett egy elődöntős helyet valakitől, mert ő szórakozni kívánt, szerintem ha elindul akkor nyomja végig, ne pedig mutogassa, hogy mekkora király lehetne, ha bírná. 😉 A 100 pillével nincs bajom, bár ott se volt értelme elindulni, de kellett egy 10. szám. 😉

Félre ne értsetek, tényleg nagyon komoly úszó, és nagyon tudtam örülni a győzelmeinek, de ezt a 10 számos baromságot nem fogom megérteni...

Ja és Phelps, azért illik legalább a nevét helyesen leírni, ha már az uszó sport legnagyobbikáról beszélünk. 😊Jughead
Biztos illik, de nem hiszem, hogy nagyon zavarja.
És persze így UTÓLAG 😉 nem a mai programmal van bajod....
Csak ha a logikád mentén indul el, valszeg egy-két éremmel kevesebb jutna (nemcsak Hosszúnak) az egész úszóválogatottnak.
No de mindegy. Máshogy látjuk. 😊
(Egy többszörös olimpiai bajnok véleményével meg végképp nem tudok vitatkozni)