NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
144
25
2:20, ARENA4
bowl.hu div. 1.
16 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft időpont: 2025. szeptember 2. kedd 20 óra2025-ös draftsorrend:
1. hrabovszki
2. New England ETO (dr0725)
3. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
4. CartmanTeam (cartman023)
5. Komáromi Repülők (newyorkjet)
6. Hangover Boyz (Igor)
7. Southside Guerillas (zinedine5)
8. Kispest KEAC (gabokocka)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. BKV Conductors (Rajna)
11. Csongrád Raiders (Leon78)
12. Susogós Mackók (Toto21)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
15. Pax Cowboys (Antonius)
16. Shilkor's Horde (shilkor)
17. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
18. Team Szesze (Szesze)
19. Kamino Clones (caminoi)
20. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
Szerkesztette: Rajna
2 napja
Gratula a bajnoknak! A többieknek meg sok sikert jövőre!
2 napja
Grat Igor, csak meglett a sok sírás eredménye 😊
Tepper takarodj!
5 napja
Gratula Igor a győzelemhez. Akinek a csapata PO-ban van, jó szurkolást, mi többiek hátradőlve megpróbáljuk élvezni a meccseket.
Jövök én is jövőre ide, így, hogy csodával határos módon megcsíptem az utolsó, még bennmaradó helyet. Idén kicsit módosítottam a draftstratégiámon, nem jött be, de szerencsére komoly következménye nem lett.
Boldog új évet mindenkinek, augusztusban tali ugyanitt.
Cowboys 4ever.
5 napja
Nem tudom, hogy mennyi "tudás" van ebben, főleg az idei szezont elnézve, ahol McCaffrey meg egy autodraftos WR volt kb a csapat gerince.... szeretném azt hinni, hogy van valamennyi, pláne hogy a győzelmek/PO résztvételek számában azért talán átlagfeletti csapat a Hangover Boyz - de szerintem a tudást ki lehet cserélni kb "belefektetett időbe" / utánajárásba / utánaolvasásba - ez az ami általában segíteni szokott, FA kukázásnál, vagy draft előtt... és természetesen ez se garancia semmire, nyilván kell egy hatalmas adag szerencse, mint pl a döntőben az hogy a négy nagy FA igazolásból három nagy boom lett és hozott kb 65 pontot (Willis, Stiggers, DTD), és csak Kyle Williams bustolt.IgorElőször is gratula a győzelemhez!
Én ezt a játékot olyan pókernek fogom fel, ahol csak 15 leosztást lehet játszani. Tudok olyan postot írni, amiben elfogadhatóan érvelek amellett, hogy a "tudás" az első, és tudok olyant is, amiben ugyanolyan elfogadhatóan megindoklom, hogy miért alapvetően szerencsén múlik.
De igazából nekem mindegy. Szeretek pókerezni, és mivel szeretek, nem érdekel, hogy pénzre menő, állandó tétekkel játszható online verziót játszom, vagy egy zárt körű, körönként emelkedő téttel játszott "gyors bajnokságot", ahol 50 leosztás után meg is van a bajnok, mert akkorára nő a nagyvak, hogy nincs tovább. Úgyhogy ha lesz jövőre játék és én is itt leszek még, akkor jövök játszani is feltétlenül. Addig mindenkinek jó playoffot és offseasont!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 napja
Köszi a szervezést! Gratula még egyszer Igornak, aki a 3. ligából küzdötte fel magát a bajnoki címig. 😊Részemröl jövöre folyt. köv., addig is Boldog Új Évet mindenkinek és jó szórakozást a PO-hoz.
6 napja
Gratulálok Igor a győzelemhez, hrabonak a bronzhoz. További nagyon jó pihit és irl po-t mindnyájunknak. 😊
6 napja
Köszi szépen, elég furcsa érzésem van az idei szezon kapcsán... és valahogy nem igazán vagyok boldog, főleg h elvettem jobb/érdemesebb csapatoktól ezt a szezont végül.Alapvetően magas elvárásaim voltak a csapattal, de szezon végére 4-5 játékoson kívül senkivel nem voltam elégedett, sőt, nagyon kiegyensúlyozatlan teljesítményt hoztak még a húzóemberek is, mint Landman... valahogy nem nagyon voltak olyan hetek még az alapszakaszban se, amikor maradéktalanul, mondjuk 90%-ban elégedett voltam a csapattal, vagy legalábbis annak nagy részével. Lehet, hogy a 20 csapatos liga, lehet hogy ez egy ilyen szezon, lehet h öregszem...
A szezon első fele jól/szerencsésen indult, a második fele olyan volt amilyen, picit több bukdácsolással, így végül nyolcadik legtöbb ponttal lettem harmadik, ez sokat elmond... a PO első kört csak a hazai pályás 5 ponttal nyertem meg (aminek nem vagyok híve), és még az volt a legjobb relatív teljesítményem, harmadik legerősebb ponttal a nyolc csapatból. Második héten ötödik legtöbb pont, ezen a héten meg valszeg negyedik hely lesz... igazi mid teljesítmény, aztán mégis ez lett a vége.
Nem tudom, hogy mennyi "tudás" van ebben, főleg az idei szezont elnézve, ahol McCaffrey meg egy autodraftos WR volt kb a csapat gerince.... szeretném azt hinni, hogy van valamennyi, pláne hogy a győzelmek/PO résztvételek számában azért talán átlagfeletti csapat a Hangover Boyz - de szerintem a tudást ki lehet cserélni kb "belefektetett időbe" / utánajárásba / utánaolvasásba - ez az ami általában segíteni szokott, FA kukázásnál, vagy draft előtt... és természetesen ez se garancia semmire, nyilván kell egy hatalmas adag szerencse, mint pl a döntőben az hogy a négy nagy FA igazolásból három nagy boom lett és hozott kb 65 pontot (Willis, Stiggers, DTD), és csak Kyle Williams bustolt.
Olyan szempontból reményt adhat másnak ez a szezon, hogy igazából erős QB és komoly waiverezés nélkül is lehet olyan csapatot építeni, ami esetleg odaérhet a végén (nevezzük inkább így a dolgot), ha van 3-4 húzóember máshol (McCaffrey, Davante, Byron Young, Landman, Branch)
Most picit úgy érzem, h lehet ez volt az utolsó... de még alszom rá egy 200-210-et, aztán meglátjuk augusztusra változik-e a véleményem.
Mindenkinek további békés, kellemes év végét és boldog új évet majd.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
6 napja
Valószínűleg a pofátlanság netovábbja lesz egy 46 pontos QB-WR meccs után "sírni" (akiket amúgy muszáj volt stackban játszatnom a hátrány miatt, és szerencsére bejött, így maradt még esélyem), de azért az hogy 4 pont ment el azon, hogy 39 yardos volt a passzolt TD és nem 40, az picit bosszantó.grat a gyözelemhez. A fantasy focihoz nem csak tudás, hanem szerencse is kell. A tudással megalapoztad az alapszakaszt és a szerencséddel megnyerted a rájátszást! 😊
De ezzel és a gyenge Roquan meccsel visszajöttünk, még az is belefért, hogy Dicker pályafutása során először kihagyott 40 alatti FG-t.. így mostmár talán csak 55/45 caminoi-nak... elég sok SNF/MNF emberem van, így remélhetőleg nem fog eldőlni még ma este a dolog.
Igor
7 napja
Valószínűleg a pofátlanság netovábbja lesz egy 46 pontos QB-WR meccs után "sírni" (akiket amúgy muszáj volt stackban játszatnom a hátrány miatt, és szerencsére bejött, így maradt még esélyem), de azért az hogy 4 pont ment el azon, hogy 39 yardos volt a passzolt TD és nem 40, az picit bosszantó.De ezzel és a gyenge Roquan meccsel visszajöttünk, még az is belefért, hogy Dicker pályafutása során először kihagyott 40 alatti FG-t.. így mostmár talán csak 55/45 caminoi-nak... elég sok SNF/MNF emberem van, így remélhetőleg nem fog eldőlni még ma este a dolog.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
9 napja
Köszönöm a Broncos D játékosoknak ezt a fantasztikus teljesítményt.. a punter eddig többet csinált, mint a többi 4 sztár együtt, ez is kb elment.
10 napja
Mondanám h a 8.8 ponttal nem tettél oda magas mércét - de még az is lehet h az 5-6 FA irányítóból ez lesz a legjobb... Oladokunt kidobtam, Denver ellen aggódom picit, marad Cook (remélem pozitív pontot csinál majd) vagy hátha a GB irányítók rendbejönnek (ennek örülnék legjobban...)amikor a múltkor játszottunk, bénítóan hatottam a klónokra és csak 153-at csináltak, bár ebben a bye weekek is benne voltak - de ezzel a pontszámmal kiegyeznék most is 😊Akkor nem jutott irányító, de most Josh Johnsonnal hasítok 😀 Micsoda QB csata lesz ez, a döntő színvonalához méltó, egy kalappal!
Igor
caminoi
11 napja
amikor a múltkor játszottunk, bénítóan hatottam a klónokra és csak 153-at csináltak, bár ebben a bye weekek is benne voltak - de ezzel a pontszámmal kiegyeznék most is 😊Akkor nem jutott irányító, de most Josh Johnsonnal hasítok 😀 Micsoda QB csata lesz ez, a döntő színvonalához méltó, egy kalappal!
Igor
12 napja
Gratula a döntősöknek! Durva, hogy a Klónok csak gólkülönbséggel előzött be és csúszott be a PO-ba és a forma alapján meg is nyerheti majd a következő héten... 🙃Eléggé érdemtelenül, de valahogy sikerült kisírnom a dolgot, just Igor things...
FLZOLI
A nyerheti elég udvarias, kb 80-20 favorit caminoi... 😊
Mondjuk amikor a múltkor játszottunk, bénítóan hatottam a klónokra és csak 153-at csináltak, bár ebben a bye weekek is benne voltak - de ezzel a pontszámmal kiegyeznék most is 😊
12 napja
Gratula a döntősöknek! Durva, hogy a Klónok csak gólkülönbséggel előzött be és csúszott be a PO-ba és a forma alapján meg is nyerheti majd a következő héten... 🙃
13 napja
Csúcs, hogy a csapatom akkor hoz extrát amikor már nem kell. Sajnos sokat hibáztam a bencheléseknél, ez megpecsételte a sorsomat, ráadásul folyamatosan sérült volt 2-3 kezdő játékosom, pedig nem lett volna rossz a csapat. Sajnos elszúrtam, pedig talán végezhettem volna előrébb is. Na mindegy zserintem soha nem fogom megnyerni a ligát, bár nem is estem ki ez is eredmény.Amíg a ligában van az ember, van esély 😊
Leon78
Az utolsó hetekben hasít a csapatom, pedig irgalmatlanul elbencselem magam minden alkalommal lol
Tepper takarodj!
13 napja
Csúcs, hogy a csapatom akkor hoz extrát amikor már nem kell. Sajnos sokat hibáztam a bencheléseknél, ez megpecsételte a sorsomat, ráadásul folyamatosan sérült volt 2-3 kezdő játékosom, pedig nem lett volna rossz a csapat. Sajnos elszúrtam, pedig talán végezhettem volna előrébb is. Na mindegy zserintem soha nem fogom megnyerni a ligát, bár nem is estem ki ez is eredmény.
13 napja
Nem gondoltam hogy lesz esélyem, az nem nagyon volt benne a pakliban hogy Hawkins 16-ot ver Landry-re. 182 ponttal lehet döntőzni, túloldalt meg 235 nem lesz elég.. 😕Nagyon nem áll jól a szénánk, nagy mázli fog kelleni, pedig bőven nyerhető lenne ez az elődöntő...Hú azért lesznek még izgalmak. Colt HC legyen vagy ne legyen? Dobj a kockával 😀
szerk: lenne -> lett volna
Igor
caminoi
Most inkább arra hajlok, h kiszedem a HC-t, és marad C-Mac... végülis ő az elsőkörösöm, oldja csak meg - 2 TD-vel meg kéne lenne a 18.5-nek, 1 TD-vel nyilván izgalmasabb lesz, 0-val meg elég reménytelen.
15 napja
Eddig remek, Dean megsérül az első negyed felénél (és még a szerelést se kapja meg a sérülésénél), Mariota is kiesik meccs közbe... talán az ötödik vagy hatodik ilyen már az évben.Nagyon nem áll jól a szénánk, nagy mázli fog kelleni, pedig bőven nyerhető lenne ez az elődöntő...
szerk: lenne -> lett volna
19 napja
Gratula hrabovszkinak és további sok sikert!Köszönet, kicsit nagyobb volt a szerencsém, Spillane engem is megviccelt kissé... nem esett jól. Szerencsére többen is jól teljesítettek (DT-k, DE, K stb.) akik amúgy nem mindig.
Én sajnos London kiesésével, Herbert sérülésével és az LB-k bőven átlag alatti játékával esélytelen voltam.
zinedine5
19 napja
TE: Waller (17)Hát a legvégén kijött mindegyikükből és ez benntmaradást ért, grat a Hidegburkolóknak is, szép kis meccs lett akadtak wtf pontszámok szép számmal 😀
Elején sose húzok top tier-t mindig a végefele halászok, valahol mélyen a képességeiben ott rejlik egy elit játékos megragadtam a kb 0,1% esélyt rá.
DE: Keion White (15), Tuli Tuipulotu (18), James Pearce Jr. (26)
DL-re se szeretek hangsúlyt fektetni, korai körökből származó kezdők viszonylagos upside-al, ilyen körökben ennél többet nem lehet várni.
dr0725
19 napja
jó szórakozást a továbbiakban mindenkinek. Jövöre folyt. köv. 😊
19 napja
Gratula hrabovszkinak és további sok sikert!Én sajnos London kiesésével, Herbert sérülésével és az LB-k bőven átlag alatti játékával esélytelen voltam.
20 napja
Na, ez a 36.5 pont, pont az izgulós kategória... jobban örültem volna ha 40 vagy 45 az előny.Talán 60/40 nem áll a zászló, de sok múlik azon, lesz-e egy nagy play Leon valamelyik játékosától (TD Gainwelltől, vagy egy INT/sack/fumbli Dodsontól), mert akkor onnantól necces a dolog. Asszem végül marad a benchen a MIA D, mert a sok Dodson tackle-lel negatív a korreláció... meglátjuk mi sül ki ebből.