bowl.hu div. 1.
17 feliratkozó
több mint 10 éve
Draft időpont: 2026. szeptember 2. szerda 20 óra2026-os draftsorrend:
1. Super Bowl Bound (schuldid)
2. JoeyPorter
3. Philadelphia Phireballs (miller108)
4. BKV Conductors (Rajna)
5. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
6. Waiver Warriors (tony Adams)
7. Pax Cowboys (Antonius)
8. Shilkor's Horde (shilkor)
9. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
10. New England ETO (dr0725)
11. Loco Motive (peterk2005)
12. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
13. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
14. CartmanTeam (cartman023)
15. Southside Guerillas (zinedine5)
16. Susogós Mackók (Toto21)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Komáromi Repülők (newyorkjet)
19. hrabovszki
20. Kamino Clones (caminoi)
Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Na az öregeket is reprezentálandó 😊QB: Mayfield, Bridgewater.
Nem szoktam sokat költeni a QB posztra. Burrow volt a terv, néhány pickkel előttem húzták ki. Mayfield olyan, amilyen, de tavaly csomó helyen No 1 QB volt a rangsorokban, most sem rosszabbak a körülményei, közepesnek el kéne menjen. Bridgewater biztosíték, ha a Panthers sokat lesz hátrányban, lehet garbage time király is, bár ez nem valószínű.
RB: Jonathan Taylor, Cam Akers, Latavius Murray, Malcom Brown.
Elég gyenge egység a hátsó draftpozinak köszönhetően. Két újonc közül az egyik berobbanhatna, Latavius csak akkor hasznos, ha Kamarának baja lesz (ami azért nem kizárt), Brown meg arra az esetre van, ha véletlenül ő lenne a feature back Akers és Henderson helyett (valószínűtlen).
WR: Landry, Cooks, Preston Williams, Harry, Corey Davis.
Erősebb is lehetett volna ez a banda, de nem igazán éreztem, mikor kell ehhez a poszthoz nyúlni. Landry elég biztos alapot hozott az elmúlt években, nem látom be, miért esne vissza (hacsak a sérülése lenne rá hatással, de ezt ki tudja), Cooks nagyon bejöhet, ha átveszi Nuk helyét, Preston tavaly is jó volt, amíg tartott. Harry szerintem reményteljes depth, valaki el fog kapni labdákat New Englandben, Davis pedig az örök remény.
TE: Kelce.
Mindig magasan húzok TE-t, de ezt idén megbántam, mert valamiért senki nem repült rájuk, Andrews és Ertz is iszonyat sokáig bennmaradtak. Ettől még persze Kelcetől sokat várok.
DT: Heyward, Guy.
Ez tetszik, Heywardot szerintem pont jókor húztam be.
DE: Mack, Clowney, Ferrell.
Tudom, hogy a DE poszt erősödött az idénre, de ez akkor is nagyon tetszik. Mack valamiért idénre visszaesett a rangsorokban, Clowney-nak csak lesz csapata a héten, Ferrell pedig Crosby túloldalán elkezdheti beváltani a hozzáfűzött reményeket.
LB: Jaylon Smith, KJ Wright, TJ Edwards, McMillan, Jewell.
Elmegy ez az egység, előbbi kettő elég stabil kéne legyen, utóbbi háromból pedig valamelyik bejöhetne, mindnek van lehetősége kezdő középső LB-nek lenni a csapatában.
CB: Adoree Jackson, Denzel Ward.
Ez a poszt totál random, egy homer pick meg egy szupertehetség jó lesz. Vagy nem.
S: Bates, Amos.
A tacklegyár safetyk csak bejönnek, de ide is szokott lenni waiver opció.
K, P, HC: McManus, Kern, Lions HC.
Kihúzták Vrabelt és Gostkowskit is előlem 😕
Nem vagyok igazán elégedett, sok fog múlni a Browns O-n és az újonc futókon. Ez nem hangzik jól, de ez van 😊
több mint 6 éve
Lassan az öregek elindulhatnak a temetők felé mint az elefántok 😊Ezt a Nagypapik nevében kikérem magamnak 😀
FLZOLI
több mint 6 éve
Hát megvolt ez is. Amíg még friss az elmény és mindenki reménykedik lássuk mit hozott a draft 😊 QB: Lock, Foles
Hát elég sok múlik a denveri suhancon. A kiszolgáló személyzete megvan, a karja bika, el tud mozogni, reméljük alkot majd
RB: Lindsay, Breida, Dillon
Boom or bust poszt
WR: Hill, Hopkins, Jeudy, Jefferson
Remélem hozzák amit kell, az O# legerősebb egysége.
TE: Waller
Carr beszari, nem dob hosszút, szóval jó lehet idén is 😊
DT: Grady Jarrett, Kinlaw
Hozhatnak szép számokat
DE: Chase Young, Olivier Vernon, Ebukam
Remélem Young robbant, ha nem akkor Ebukammal ez egy töltelék poszt lesz
LB: Devin Bush, Devin White, Dre Greenlaw, Damien Wilson
Valamelyik D betűs csak beválik 😀 Devinek állatok kell legyenek
S: Tracy Walker, Damontae Kazee, Antoine Winfield Jr.
Tetszik ez a rotáció, jók lesznek
CB: Jeff Okudah, Marcus Peters, Callahan
Remélem nem shotdown corner lesz az első kettő és rendben leszünk itt is 😊
ST: Semmi extra
HC: Tampa bandwagon 😊
több mint 6 éve
Csak nehogy letapossak a pelyhes kiscsibeket útközben 😊Ez a beszéd, zöldfülő power 😊Tavaly előtt is 😉Tavaly is egy újonc nyert, szóval óvatosan az arcoskodással 😊Leginkább mázlista 😂😂😂😂Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
ThundersNFL
FLZOLI
clbass
Lassan az öregek elindulhatnak a temetők felé mint az elefántok 😊
FLZOLI
több mint 6 éve
Idén a helyére kerülnek a dolgok 😛Ez a beszéd, zöldfülő power 😊Tavaly előtt is 😉Tavaly is egy újonc nyert, szóval óvatosan az arcoskodással 😊Leginkább mázlista 😂😂😂😂Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
ThundersNFL
FLZOLI
clbass
FLZOLI
több mint 6 éve
Természetesen ma rendeltek el kötelező túlórát a melóhelyen,lehet hogy a korai körökről lecsúszom. 🤬
több mint 6 éve
Ez a beszéd, zöldfülő power 😊Tavaly előtt is 😉Tavaly is egy újonc nyert, szóval óvatosan az arcoskodással 😊Leginkább mázlista 😂😂😂😂Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
ThundersNFL
FLZOLI
clbass
több mint 6 éve
Tavaly előtt is 😉Tavaly is egy újonc nyert, szóval óvatosan az arcoskodással 😊Leginkább mázlista 😂😂😂😂Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
ThundersNFL
FLZOLI
több mint 6 éve
Tavaly is egy újonc nyert, szóval óvatosan az arcoskodással 😊Leginkább mázlista 😂😂😂😂Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
ThundersNFL
több mint 6 éve
Ki hol nyomja a mai drafot? Valaki esetleg Nyiregyhazarol?

több mint 6 éve
Leginkább mázlista 😂😂😂😂Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
ez tuti a holnap ? mert akkor nekem idén is a gép húz :Sszintén zenész, mindenesetre az autopick strategyt beállítottam. Remélem, nem lesz tele out meg IR játékossal
Janek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
ez tuti a holnap ? mert akkor nekem idén is a gép húz :S
több mint 6 éve
Amúgy jó hogy holnap indul az új szezon, de az előző után még nem kaptam meg a kupát... Vagy a korona igazából a serlegem? 😊 Legalább a szezon előtti power rankingban legyek elől amíg el nem vernek az első fordulóban 😊
több mint 6 éve
Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
Szesze
Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
több mint 6 éve
Jogos!😊Elég ha az első helyen ledraftolod Brady-t és utána rábízod az autodraftra a resztlit 😊Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
FLZOLI
több mint 6 éve
Elég ha az első helyen ledraftolod Brady-t és utána rábízod az autodraftra a resztlit 😊Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
zavi27
több mint 6 éve
Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
FLZOLI
több mint 6 éve
Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊
több mint 6 éve
Hohooo, összejött a kripli bowl, micsoda meccs lesz 😊Látom sikerült megbundázni a schedule-t is megint, Week 2, lol.
Viszont cserébe szórakoztató draftot várhatunk 😊
somoskovig
Fullra az az érzésem, h Rajnával, veled meg Szeszével kb minden évben összefutok... oh well, legalább hozzá tudok járulni, h idén se nyerj bajnokságot 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Készülgetve az évre, szembetűnő, hogy sok játékos az ESPNnél aki tavaly LB/ EDR poszton szerepelt,az idén DE/ EDR posztra került, brutális lett a DE állomány, és irtó vékony a LB felhozatal...Így van, és ezek azok az infók amiket nem célszerű megosztani draft előtt 😊
Tony Adams
több mint 6 éve
Készülgetve az évre, szembetűnő, hogy sok játékos az ESPNnél aki tavaly LB/ EDR poszton szerepelt,az idén DE/ EDR posztra került, brutális lett a DE állomány, és irtó vékony a LB felhozatal...
több mint 6 éve
Úgy legyen! 😊Ha beállítottam az autopick strategy-t, a draft beállításoknál posztról posztra, az elég? Mert egyszer már megszívtam, azt hittem beállítottam, aztán kaptam 3 TE-t, 2 rúgót, 3 QB-t stb ....😊Én egyszer csináltam és kb. jól húzott a gép.
csi77
Rajna
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png