bowl.hu div. 1.

17 feliratkozó

több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 039 — Nega Scott
Draft időpont: 2026. szeptember 2. szerda 20 óra

2026-os draftsorrend:

1. Super Bowl Bound (schuldid)
2. JoeyPorter
3. Philadelphia Phireballs (miller108)
4. BKV Conductors (Rajna)
5. Kartal City Chiefs (eaglesmcnabb)
6. Waiver Warriors (tony Adams)
7. Pax Cowboys (Antonius)
8. Shilkor's Horde (shilkor)
9. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
10. New England ETO (dr0725)
11. Loco Motive (peterk2005)
12. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
13. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
14. CartmanTeam (cartman023)
15. Southside Guerillas (zinedine5)
16. Susogós Mackók (Toto21)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Komáromi Repülők (newyorkjet)
19. hrabovszki
20. Kamino Clones (caminoi)

Szerkesztette: Rajna
több mint 6 éve
Rajna Tennessee Titans 8 039 — Nega Scott
Na az öregeket is reprezentálandó 😊

QB: Mayfield, Bridgewater.
Nem szoktam sokat költeni a QB posztra. Burrow volt a terv, néhány pickkel előttem húzták ki. Mayfield olyan, amilyen, de tavaly csomó helyen No 1 QB volt a rangsorokban, most sem rosszabbak a körülményei, közepesnek el kéne menjen. Bridgewater biztosíték, ha a Panthers sokat lesz hátrányban, lehet garbage time király is, bár ez nem valószínű.

RB: Jonathan Taylor, Cam Akers, Latavius Murray, Malcom Brown.
Elég gyenge egység a hátsó draftpozinak köszönhetően. Két újonc közül az egyik berobbanhatna, Latavius csak akkor hasznos, ha Kamarának baja lesz (ami azért nem kizárt), Brown meg arra az esetre van, ha véletlenül ő lenne a feature back Akers és Henderson helyett (valószínűtlen).

WR: Landry, Cooks, Preston Williams, Harry, Corey Davis.
Erősebb is lehetett volna ez a banda, de nem igazán éreztem, mikor kell ehhez a poszthoz nyúlni. Landry elég biztos alapot hozott az elmúlt években, nem látom be, miért esne vissza (hacsak a sérülése lenne rá hatással, de ezt ki tudja), Cooks nagyon bejöhet, ha átveszi Nuk helyét, Preston tavaly is jó volt, amíg tartott. Harry szerintem reményteljes depth, valaki el fog kapni labdákat New Englandben, Davis pedig az örök remény.

TE: Kelce.
Mindig magasan húzok TE-t, de ezt idén megbántam, mert valamiért senki nem repült rájuk, Andrews és Ertz is iszonyat sokáig bennmaradtak. Ettől még persze Kelcetől sokat várok.

DT: Heyward, Guy.
Ez tetszik, Heywardot szerintem pont jókor húztam be.

DE: Mack, Clowney, Ferrell.
Tudom, hogy a DE poszt erősödött az idénre, de ez akkor is nagyon tetszik. Mack valamiért idénre visszaesett a rangsorokban, Clowney-nak csak lesz csapata a héten, Ferrell pedig Crosby túloldalán elkezdheti beváltani a hozzáfűzött reményeket.

LB: Jaylon Smith, KJ Wright, TJ Edwards, McMillan, Jewell.
Elmegy ez az egység, előbbi kettő elég stabil kéne legyen, utóbbi háromból pedig valamelyik bejöhetne, mindnek van lehetősége kezdő középső LB-nek lenni a csapatában.

CB: Adoree Jackson, Denzel Ward.
Ez a poszt totál random, egy homer pick meg egy szupertehetség jó lesz. Vagy nem.

S: Bates, Amos.
A tacklegyár safetyk csak bejönnek, de ide is szokott lenni waiver opció.

K, P, HC: McManus, Kern, Lions HC.
Kihúzták Vrabelt és Gostkowskit is előlem 😕

Nem vagyok igazán elégedett, sok fog múlni a Browns O-n és az újonc futókon. Ez nem hangzik jól, de ez van 😊

több mint 6 éve
caminoi Green Bay Packers Wisconsin Badgers 249
Lassan az öregek elindulhatnak a temetők felé mint az elefántok 😊
FLZOLI
Ezt a Nagypapik nevében kikérem magamnak 😀
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 794 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát megvolt ez is. Amíg még friss az elmény és mindenki reménykedik lássuk mit hozott a draft 😊

QB: Lock, Foles
Hát elég sok múlik a denveri suhancon. A kiszolgáló személyzete megvan, a karja bika, el tud mozogni, reméljük alkot majd
RB: Lindsay, Breida, Dillon
Boom or bust poszt
WR: Hill, Hopkins, Jeudy, Jefferson
Remélem hozzák amit kell, az O# legerősebb egysége.
TE: Waller
Carr beszari, nem dob hosszút, szóval jó lehet idén is 😊
DT: Grady Jarrett, Kinlaw
Hozhatnak szép számokat
DE: Chase Young, Olivier Vernon, Ebukam
Remélem Young robbant, ha nem akkor Ebukammal ez egy töltelék poszt lesz
LB: Devin Bush, Devin White, Dre Greenlaw, Damien Wilson
Valamelyik D betűs csak beválik 😀 Devinek állatok kell legyenek
S: Tracy Walker, Damontae Kazee, Antoine Winfield Jr.
Tetszik ez a rotáció, jók lesznek
CB: Jeff Okudah, Marcus Peters, Callahan
Remélem nem shotdown corner lesz az első kettő és rendben leszünk itt is 😊
ST: Semmi extra
HC: Tampa bandwagon 😊

több mint 6 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 695 — playoffs???
még két óra.... Hárobúúúúúúú 😀 😀 😀 😀

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 785 — Chiefs GM
Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊
FLZOLI
Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
zavi27
ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛
Szesze
Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊
zavi27
Leginkább mázlista 😂😂😂😂
ThundersNFL
Tavaly is egy újonc nyert, szóval óvatosan az arcoskodással 😊
FLZOLI
Tavaly előtt is 😉
clbass
Ez a beszéd, zöldfülő power 😊
FLZOLI
Csak nehogy letapossak a pelyhes kiscsibeket útközben 😊
több mint 6 éve
Szesze New York Giants 22 150 — Giants fan
Hú holnap draft. Mindig is utáltam hátul draftolni, főleg azért mert 2-őt húzol egymás után aztán nagy szünet 😊
FLZOLI
Én ezek miatt a közepét utálom, ott állandóan sokat vársz egy ekkora hatalmas ligában főleg.
zavi27
ha a közepén húzva unatkozol a húzások között akkor vagy nagyon pro vagy vagy nagyon noob 😛
Szesze
Mivel három szezon alatt feljutottam a legalacsonyabb osztályból ide, inkább pro akkor.😊
zavi27
Leginkább mázlista 😂😂😂😂
ThundersNFL
FLZOLI
Tavaly előtt is 😉
clbass
FLZOLI
Idén a helyére kerülnek a dolgok 😛
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 996 — Colts Fan
Természetesen ma rendeltek el kötelező túlórát a melóhelyen,lehet hogy a korai körökről lecsúszom. 🤬
több mint 6 éve
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
Leginkább mázlista 😂😂😂😂
ThundersNFL
FLZOLI
Tavaly előtt is 😉
clbass

több mint 6 éve
clbass New Orleans Saints 3 177 — Saints fan
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
Leginkább mázlista 😂😂😂😂
ThundersNFL
FLZOLI
Tavaly előtt is 😉
több mint 6 éve
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
Leginkább mázlista 😂😂😂😂
ThundersNFL

több mint 6 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 695 — playoffs???
Ki hol nyomja a mai drafot? Valaki esetleg Nyiregyhazarol?

több mint 6 éve
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 218 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
FLZOLI
zavi27
Szesze
zavi27
Leginkább mázlista 😂😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 635 — Bears & Illinois fan
ez tuti a holnap ? mert akkor nekem idén is a gép húz :S
Janek
szintén zenész, mindenesetre az autopick strategyt beállítottam. Remélem, nem lesz tele out meg IR játékossal

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 185 — Apu ökölbeszorított keze
ez tuti a holnap ? mert akkor nekem idén is a gép húz :S

több mint 6 éve
Amúgy jó hogy holnap indul az új szezon, de az előző után még nem kaptam meg a kupát... Vagy a korona igazából a serlegem? 😊

Legalább a szezon előtti power rankingban legyek elől amíg el nem vernek az első fordulóban 😊

több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 875 — Amerikai sportok rajongója
FLZOLI
zavi27
Szesze

Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
FLZOLI
zavi27
több mint 6 éve
FLZOLI
zavi27
Elég ha az első helyen ledraftolod Brady-t és utána rábízod az autodraftra a resztlit 😊
FLZOLI
Jogos!😊
több mint 6 éve
FLZOLI
zavi27
Elég ha az első helyen ledraftolod Brady-t és utána rábízod az autodraftra a resztlit 😊

több mint 6 éve
FLZOLI
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 041 — Dr Kongó fan
Hohooo, összejött a kripli bowl, micsoda meccs lesz 😊

Viszont cserébe szórakoztató draftot várhatunk 😊
somoskovig
Látom sikerült megbundázni a schedule-t is megint, Week 2, lol.

Fullra az az érzésem, h Rajnával, veled meg Szeszével kb minden évben összefutok... oh well, legalább hozzá tudok járulni, h idén se nyerj bajnokságot 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Készülgetve az évre, szembetűnő, hogy sok játékos az ESPNnél aki tavaly LB/ EDR poszton szerepelt,az idén DE/ EDR posztra került, brutális lett a DE állomány, és irtó vékony a LB felhozatal...
Tony Adams
Így van, és ezek azok az infók amiket nem célszerű megosztani draft előtt 😊
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 996 — Colts Fan
Készülgetve az évre, szembetűnő, hogy sok játékos az ESPNnél aki tavaly LB/ EDR poszton szerepelt,az idén DE/ EDR posztra került, brutális lett a DE állomány, és irtó vékony a LB felhozatal...
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 635 — Bears & Illinois fan
Ha beállítottam az autopick strategy-t, a draft beállításoknál posztról posztra, az elég? Mert egyszer már megszívtam, azt hittem beállítottam, aztán kaptam 3 TE-t, 2 rúgót, 3 QB-t stb ....😊
csi77
Én egyszer csináltam és kb. jól húzott a gép.
Rajna
Úgy legyen! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png