bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
megint úgy sikerült nyerni, hogy csak a HC került be az allstar csapatba 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Week 9Állás
1. haromt Vorkuta Red Army 7 2 0 .778
2. igor Hangover Boyz 6 2 1 .722
3. hurka Hurka's Packers 6 3 0 .667
4. dodo92 Sárbogárd Tractors 6 3 0 .667
5. höri Kiskunsag Raw 5 3 1 .611
6. soldados Soldi Super Stars 5 4 0 .556
7. atapapa Allenville-i Smasszerek 5 4 0 .556
8. göbi Óbuda Painkillers 5 4 0 .556
-----------------------------------------------------------------
9. rajna BKV Conductors 5 4 0 .556
10. visi_b Iron County Loosers 5 4 0 .556
11. danna Danna's Patriots 4 4 1 .500
12. fucu Darkside Cannibals 4 5 0 .444
13. somos Kaposmente Cannonballs 4 5 0 .444
14. tyr New England Tyrants 4 5 0 .444
15. xrace77 Dark Zala Oilers 3 5 1 .389
16. gabo Kispest KEAC 2 7 0 .222
------------------------------------------------------------------
17. go vikings Hungry Predators 2 7 0 .222
18. briareos Utopia Eswat Hitsquad 1 8 0 .111
Már nem eshetnek ki
Már nem juthat playoffba
A hét legjobbja: haromt 243 pont
A hét legrosszabbja: gabo 122 pont
A hét mákosa: somos 171 ponttal nyert
A hét lúzere: tyr 214 ponttal kapott ki
Fuck the bench award: briareos 68 pont a padon
Összetett legjobb offense: igor 2074,5 szerzett pont
Összetett legrosszabb offense: go vikings 1563 szerzett pont
Összetett legjobb defense: haromt 1676 kapott pont
Összetett legrosszabb defense: gabo 1969 kapott pont
Heti all-star:
QB: A Köcsög (soldados) 35
RB: Arian Foster (igor) 33
RB: Peyton Hillis (haromt) 32
WR: Seyi Ajirotutu (free agent) 32
WR: Terrell Owens (atapapa) 30
RB/WR: Jacoby Ford (free agent) 28
TE: Jacob Tamme (somos) 18
DT: Spencer Johnson (haromt) 21
DT: Richard Seymour (visi_b) 17
DE: Jared Allen (göbi) 15,5
DE: Antonio Garay (go vikings) 14
LB: David Hawthorne (free agent) 28
LB: James Farrior (rajna) 27
LB: Cameron Wake (briareos) 24
CB: Tim Jennings (free agent) 25
CB: Richard Marshall (haromt) 22
S: Roman Harper (rajna) 28
S: Jon McGraw/Bernard Pollard/Abram Elam (FA/igor/danna) 23-23
K: David Akers (danna) 15
P: Thomas Morstead (atapapa) 12
HC: Packers/Saints/Giants (soldados/dodo92/höri) 7-7
week 10 schedule
haromt(7-2) - fucu(4-5)
gabo(2-7) - go vikings(2-7)
hurka(6-3) - dodo92(6-3)
danna(4-4-1) - briareos(1-8)
soldados(5-4) - xrace77(3-5-1)
somos(4-5) - atapapa(5-4)
höri(5-3-1) - visi_b(5-4)
rajna(5-4) - göbi(5-4)
igor(6-2-1) - tyr(4-5)
lehetőségek:
ha haromt nyer akkor már biztos playoff résztvevő
ha igor nyer akkor már biztos playoff résztvevő
a dodo92-hurka meccs győztese biztosan bennmarad
több mint 14 éve
Sima lett a vége, 228-187 ide DODO ellen, pedig elég csúnyán el is bencheltem magam. 9. hét 8. alkalommal 210 pont felett. És a sorozatban aratott 3. sikerrel immár pozitív mérlegem van és PO-helyen vagyok. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
boldogság van, Woodley lenyomta Clarkot!5. hely, a csapatom erejét elnézve hihetetlen magasság 😊
több mint 14 éve
Na, a következő két fordulóban eldőlhet az idei szezon, a PO-csatában egyaránt komlyan érdekelt ata és Göbi ellen játszom, minden meccs duplán számít.
több mint 14 éve
Na megvan a harmadik győzelmem zsinórban 😊GöbiGrat Göbi! Asszem hogy fantasy pályafutásom legszarabb szezonját produkálom, a stabil játékosok folyamatosan kib*sznak velem, rosszul cserélek, minden összejött.
több mint 14 éve
Kar hogy vagy 140 ponttal szereztem tobbet eddig.. majd a PO-ban lealazlak, ha egyaltalan eljutsz a dontoig 😛Itt meg minden bejott - 118 pont az elso het embertol.Messza vagy még öcsisajt. Jövőhéten fucu leeresztőben lévő csapatával küldöm és nem lesz 7 byeosom, mint a héten 😛haromt
Es Soldi is tett egy szivesseget.. mar csak Tibinek kell bukni egyet 😊Igor
Nekem meg 8 bye weekes volt, nagy kunszt 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Itt meg minden bejott - 118 pont az elso het embertol.Messza vagy még öcsisajt. Jövőhéten fucu leeresztőben lévő csapatával küldöm és nem lesz 7 byeosom, mint a héten 😛
Es Soldi is tett egy szivesseget.. mar csak Tibinek kell bukni egyet 😊Igor
több mint 14 éve
Bár égek 187-156-ra, de DODO-nál már senki, nekem meg most jön a Steelers-kolónia (Mendenhall, Timmons, B-Mac, Wallace, Reed), úgyhogy ennek meg kell lennie.Gratulálok a győzelemhez! Nagyon sok betli volt a csapatomban. Hatalmas ökörséget csináltam, hogy Schaubot draftoltam le Rivers helyett, ezzel talán a draft egyik legrosszabb húzását vittem véghez... Ezen a héten talán csak Jackson, Holmes, Tramon Williams, Rackers és a HC(Saints) hozta azt amit elvártam. A draft után azt hittem nekem van a legerősebb LB sorom- Beason, Harris, E.J. Henderson/Cooper- erre majdnem az egyik leggyengébb lett belőle. Talán Bishop az egyetlen megbízható LB-m.
Mondjuk a benchelést megint elkúrtam, Sheldon Brown 1 ponttal bent van, míg Trufant 21-gyel ül a padon...Soldados
több mint 14 éve
Itt meg minden bejott - 118 pont az elso het embertol. Es Soldi is tett egy szivesseget.. mar csak Tibinek kell bukni egyet 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
37 pont májnöszhm, már csak 4 pont a minusz, remélem Woodley legázolja Clarkot.
Rodgers, Stonecold és Woodley vs Ryan Clark
nem reménytelen annyira, bár a csapatom az FCS alsó szintjeit idézi.Höri
csak lett valami ok rá, hogy megnézzem az MNF-t 😀
szívszorító 0.5 pontos L-re számítok.
több mint 14 éve
Miért van az, hogy az átszámolás soha nem kedvez nekem??? csak 6 pont az előny...
több mint 14 éve
Bár égek 187-156-ra, de DODO-nál már senki, nekem meg most jön a Steelers-kolónia (Mendenhall, Timmons, B-Mac, Wallace, Reed), úgyhogy ennek meg kell lennie.Mondjuk a benchelést megint elkúrtam, Sheldon Brown 1 ponttal bent van, míg Trufant 21-gyel ül a padon...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hát ezt csak szélsőséges esetben nem bukom. MNFen Heath Miller+Farrior lesz TO elen, ami még akár hozható is lenne, de van 24 pont hátrányom és Brooking meg Collins még játékban van.RajnaLett az majdnem 50 is. Illene nem elbuknom.
több mint 14 éve
na 12 pont az előnyöm , ott még egy cinci kikker, nálam meg sepu punterba...remélem meglesz 😊
több mint 14 éve
Büszke nem lehetek, hogy nagy keservesen leküzdöm bria 3 OUT és 2 bye játékossal felálló csapatát, de a win a lényeg, ezzel direktben talán már nem esem ki, és még itt is marad esély a PO-ra.Egyebekben meg Harvin, Tamme, Bradley és Anderson kivételével mindenki bekaphatja.
több mint 14 éve
Hát ezt csak szélsőséges esetben nem bukom. MNFen Heath Miller+Farrior lesz TO elen, ami még akár hozható is lenne, de van 24 pont hátrányom és Brooking meg Collins még játékban van. Vicces, hogy egy ember játszott a benchemen, viszont ő 15 pontot javított volna az LB-soron 😀
több mint 14 éve
37 pont májnöszRodgers, Stonecold és Woodley vs Ryan Clark
nem reménytelen annyira, bár a csapatom az FCS alsó szintjeit idézi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sanszos a win gabo ellen. Hacsak nem csinál BigBen 80 pontot 😊dodo szopóra áll így egyedül vezethetek 😊
több mint 14 éve
xrace77
4 515
bakker elbasztam egy tranzakciót 😀Részemről semmi akadálya, tedd azt. 😊
Colin Cole helyére akartam egy DT-t szedni mert Out, ki is választottam Derek Landrit.
De nem engedte, hogy elhozzam Cunningham helyére, mert Collie Q státuszban van IR-en.
Ezért ki kellett dobnom még valakit, aki Carlos Rogers lett.
De most Cole-t oda tudom tenni IR-re, szóval van egy üres hely a padomon, így szeretném visszahozni Rogers-t ha ez belefér a fair playbe 😀
(ha lett volna egy bye-os DT-m mondjuk, akkor IR-re tudtam volna tenni Cole-t és tranzaktálni, de így sajnos nem)Höri
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
légy boldogCole maradt, Cunninghamet vágtam ki. Ő nem is kell.bakker elbasztam egy tranzakciót 😀na msot mit akarsz? Colin Colet vissza? vagy colet és rogerst is vissza?haromt
Colin Cole helyére akartam egy DT-t szedni mert Out, ki is választottam Derek Landrit.
De nem engedte, hogy elhozzam Cunningham helyére, mert Collie Q státuszban van IR-en.
De most Cole-t oda tudom tenni IR-re, szóval van egy üres hely a padomon, így szeretném visszahozni Rogers-t ha ez belefér a fair playbe 😀
(ha lett volna egy bye-os DT-m mondjuk, akkor IR-re tudtam volna tenni Cole-t és tranzaktálni, de így sajnos nem)Höri
Csak Rogers kellene.
Cole maradt nálam, 10.1 pontos DT, a legnagyobb kincs 😊Höri
több mint 14 éve
Cole maradt, Cunninghamet vágtam ki. Ő nem is kell.bakker elbasztam egy tranzakciót 😀na msot mit akarsz? Colin Colet vissza? vagy colet és rogerst is vissza?haromt
Csak Rogers kellene.
Cole maradt nálam, 10.1 pontos DT, a legnagyobb kincs 😊