bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 14 éve
Vicces ez, 2. legtöbb ponttal 12. vagyok. 😕Soldadostavalyi szezonom másolod 😀
idén visszajön, Best D# :cool:
több mint 14 éve
Csak sikerült kiszenvedni. A playoff talán megvanharomtGrat! 😊
több mint 14 éve
Egész hihetetlen, de nyertem. 226-204. 😊Soldadospicsába Fitzpatrickkel 😀
több mint 14 éve
Vicces ez, 2. legtöbb ponttal 12. vagyok. 😕
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az állás1. haromt Vorkuta Red Army 6 1 0 .857
2. dodo92 Sárbogárd Tractors 5 2 0 .714
3. visi_b Iron County Loosers 5 2 0 .714
4. igor Hangover Boyz 4 2 1 .643
5. höri Kiskunsag Raw 4 2 1 .643
6. fucu Darkside Cannibals 4 3 0 .571
7. hurka Hurka's Packers 4 3 0 .571
8. rajna BKV Conductors 4 3 0 .571
9. tyr New England Tyrants 4 3 0 .571
10. xrace77 Dark Zala Oilers 3 3 1 .500
11. danna Danna's Patriots 3 3 1 .500
12. soldados Soldi Super Stars 3 4 0 .429
13. göbi Óbuda Painkillers 3 4 0 .429
14. atapapa Allenville-i Smasszerek 3 4 0 .429
15. somos Kaposmente Cannonballs 2 5 0 .286
16. gabo Kispest KEAC 2 5 0 .286
17. briareos Utopia Eswat Hitsquad 1 6 0 .143
18. go vikings Hungry Predators 1 6 0 .143
A hét legjobbja: göbi 264 pont
A hét legrosszabbja: briareos 130 pont
A hét mákosa: tyr 223 ponttal nyert
A hét lúzere: danna 233 ponttal vesztett
Fuck the bench award: soldados 79 pont a padon
Összetettben legjobb offense: igor 1566,5 szerzett pont
Összetettben legrosszabb offense: go vikings 1223,5 szerzett pont
Összetettben a legjobb defense: höri 1342 kapott pont
Összetettben a legrosszabb defense: soldados 1564 kapott pont
Heti all-star:
QB: Ryan Fitzpatrick (hurka) 42
RB: Darren McFadden (dodo92) 50
RB: Michael Turner (tyr) 28
WR: Kenny Britt (göbi) 51
WR: Roddy White (visi_b) 35
RB/WR: Lee Evans (hurka) 34
TE: Todd Heap (hurka) 17
DT: Marcus Thomas (gabo) 20
DT: Alan Branch/Antonio Dixon (FA/FA) 20-20
DE: David Bowens (free agent) 24
DE: Justin Smith/Jarret Johnson/Chris Gocong/C.J. Wilson (tyr/soldados/danna/FA) 15-15
LB: Ray Lewis (haromt) 44
LB: Scott Fujita (danna) 32
LB: Chad Greenway (go vikings) 29
CB: DeAngelo Hall (höri) 42
CB: Cortland Finnegan (rajna) 29
S: Chris Clemons (go vikings) 25,5
S: Ed Reed/Dawan Landry (FA/soldados) 22-22
K: Olindo Mare (free agent) 18
P: Reggie Hodges (xrace77)
HC: Raiders (free agent) 7
Week 8 schedule:
haromt(6-1) - hurka(4-3)
danna(3-3-1) - gabo(2-5)
soldados(3-4) - fucu(4-3)
somos(2-5) - go vikings(1-6)
höri(4-2-1) - dodo92 (5-2)
rajna(4-3) - briareos(1-6)
igor(4-2-1) - xrace77(3-3-1)
tyr(4-3) - atapapa(3-4)
göbi(3-4) - visi_b(5-2)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak sikerült kiszenvedni. A playoff talán megvan
több mint 14 éve
Egész hihetetlen, de nyertem. 226-204. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
pontba kb. egálba lennénk, de semmi gondDanna: kitalálok valamit, aztán megy PM
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
annyira ne erőltessül Ray-Ray a legjobb pontszerzőm.majdhogynem olyanok vannak a keretemben :/Ne viccelj, Williams azért nem lesz White, főleg ha Romot kicsontozza a Giants DL.nincs olyan LB-m aki neked kéne 😛
Legfeljebb egy 20-25 pontra jó leszek, többre nem.
WR akkor senki se kell LB-ért?atapapa
Jó van Ray Lewis de őt nem.
Gondolom a TKO, Bradie James páros annyira nem pálya 😛haromt
Egy Lewis+Gaffney=TO+Haggan? egy BW-vel beljebb lennél, esetleg korrigálnánk még mással
Mondjuk plusz Jennings-Marshall, itt is nyernél egy BW-tatapapa
több mint 14 éve
majdhogynem olyanok vannak a keretemben :/nincs olyan LB-m aki neked kéne 😛Akár melyikünk is veszít, szerintem ő lesz a legtöbb ponttal vesztő ember. Én még nagyon félek ettől a meccstől, mindjetten képesek monster teljesítményre.visi_bNe viccelj, Williams azért nem lesz White, főleg ha Romot kicsontozza a Giants DL.
Gondolom a TKO, Bradie James páros annyira nem pálya 😛haromt
Egy Lewis+Gaffney=TO+Haggan? egy BW-vel beljebb lennél, esetleg korrigálnánk még mással
Mondjuk plusz Jennings-Marshall, itt is nyernél egy BW-t
több mint 14 éve
WR akkor senki se kell LB-ért?atapapaKit adnál és főleg kiért? Nézz szét nálam.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nincs olyan LB-m aki neked kéne 😛Akár melyikünk is veszít, szerintem ő lesz a legtöbb ponttal vesztő ember. Én még nagyon félek ettől a meccstől, mindjetten képesek monster teljesítményre.visi_bNe viccelj, Williams azért nem lesz White, főleg ha Romot kicsontozza a Giants DL.
Gondolom a TKO, Bradie James páros annyira nem pálya 😛
több mint 14 éve
Akár melyikünk is veszít, szerintem ő lesz a legtöbb ponttal vesztő ember. Én még nagyon félek ettől a meccstől, mindjetten képesek monster teljesítményre.visi_bNe viccelj, Williams azért nem lesz White, főleg ha Romot kicsontozza a Giants DL.
WR akkor senki se kell LB-ért?
több mint 14 éve
Akár melyikünk is veszít, szerintem ő lesz a legtöbb ponttal vesztő ember. Én még nagyon félek ettől a meccstől, mindjetten képesek monster teljesítményre.Eddig elég jó ez a hét. Igaz hiba volt kicserélnem Besst Alexanderre. Ez 14 bukott pont, de így is van 50 pont előnyöm az MNFre. Nálam már senki nincs, az ellenfélnél Roy E Williams és Brooking. Remélem nem vesztem el innét. Roddy White nagyon kellett! 😀visi_bszívom is a fogamat, valszeg az egyik legtöbb ponttal alulmaradó leszek a héten
grat előre is (hátha nem hoz szerencsét 😉 )atapapa
több mint 14 éve
Grat! Szanalmas teljesitmeny volt.. mondjuk ha a Raidersnel/DMC-nel nem kattannak be, meg akar szoros is lehetett volna..IgorKöszi! Elég nagy szerencsém volt. DMC állat volt ezen a héten, de azt még most sem értem, hogy miért kellett kirúgnom Kenny Brittet Holmesért cserében. 😮 Eddig nem jártam valami jól azzal a cserével. Egy laza 101 pontot hoztak volna ketten ha nem csinálom ezt a butaságot.
több mint 14 éve
érdekesek lettek az átszámolásokmeglesz tutifix. 😊
29 pontot kéne hoznia a Felix, JPP, Bradie James, A.Rolle 4esnek a győzelemhez. meg kéne hogy legyen és akkor 70%-ra biztos a playoffharomt
Kiszúrtam magammal, a 3/4 7-kor kiraktam Ruud-ot a kezdőből, mert Q volt és nem akartam úgy járni ahogy előző héten Ellis-el. Valamint Rubin helyére is felkaptam Ford-ot, itt -11 pontom ment el. Az elsőnél meg 5. Remélem nem ezen a 16 ponton fog múlni... akkor morcos leszek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
érdekesek lettek az átszámolások29 pontot kéne hoznia a Felix, JPP, Bradie James, A.Rolle 4esnek a győzelemhez. meg kéne hogy legyen és akkor 70%-ra biztos a playoff
több mint 14 éve
Eddig elég jó ez a hét. Igaz hiba volt kicserélnem Besst Alexanderre. Ez 14 bukott pont, de így is van 50 pont előnyöm az MNFre. Nálam már senki nincs, az ellenfélnél Roy E Williams és Brooking. Remélem nem vesztem el innét. Roddy White nagyon kellett! 😀visi_bszívom is a fogamat, valszeg az egyik legtöbb ponttal alulmaradó leszek a héten
grat előre is (hátha nem hoz szerencsét 😉 )
több mint 14 éve
226-175-re vezetek Hurka ellen. Nálam már senki nincs 51 pont előnyre pedig Hurkánál van Kenny Philips, Anthony Spencer és Ahmad Bradshaw. Ebben a ligában mutatott szereplésembe simán beleférne, hogy ismét kisz.pok. Eddig a Steelers bye weeket leszámítva mindig 210 pontom volt legalább, így vagyok 2-4, és hiába van meg a 225 most is (pedig a Celek-Driver páros kemény 0 pontot hozott, Nate Washington 2-t, Timmons 9-t, asszem ez mutatja, hogy milyen tartalékok vannak a csapatban, hogy ennek ellenére is vállalható pontszámom van), sztem most is könnyedén kikaphatok, csak hogy jó legyen...Soldadosazért ne panaszkodjál annyira, ha Fitzpatricket teszem be McNabb helyett, akkor már most én lennék a győztes szinte biztosan 😊
így sztem tuti nem lesz meg
több mint 14 éve
Eddig elég jó ez a hét. Igaz hiba volt kicserélnem Besst Alexanderre. Ez 14 bukott pont, de így is van 50 pont előnyöm az MNFre. Nálam már senki nincs, az ellenfélnél Roy E Williams és Brooking. Remélem nem vesztem el innét. Roddy White nagyon kellett! 😀
több mint 14 éve
226-175-re vezetek Hurka ellen. Nálam már senki nincs 51 pont előnyre pedig Hurkánál van Kenny Philips, Anthony Spencer és Ahmad Bradshaw. Ebben a ligában mutatott szereplésembe simán beleférne, hogy ismét kisz.pok. Eddig a Steelers bye weeket leszámítva mindig 210 pontom volt legalább, így vagyok 2-4, és hiába van meg a 225 most is (pedig a Celek-Driver páros kemény 0 pontot hozott, Nate Washington 2-t, Timmons 9-t, asszem ez mutatja, hogy milyen tartalékok vannak a csapatban, hogy ennek ellenére is vállalható pontszámom van), sztem most is könnyedén kikaphatok, csak hogy jó legyen...
több mint 14 éve
Na ezt nem gondoltam volna...Kb előre bekalkuláltam a vereség a bye weekesek és a sérültek miatt, ezért bent is hagytam Busht...gondoltam leszarom...erre Britt és Ryan ketten 81 pontot hoznak (51+30) és nyerek is, ráadásul Briggs az első negyedben 0 pontosan lesérült
több mint 14 éve
Grat! Szanalmas teljesitmeny volt.. mondjuk ha a Raidersnel/DMC-nel nem kattannak be, meg akar szoros is lehetett volna..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Na, a másik szánalom, ez nem az én hetem volt, sikerült kikapni gabótól. 145 kemény pont, büszke vagyok mindenkire.Ebből megint consolation championship lesz! 😊
több mint 14 éve
megjött a W a FucuYoda csapat ellen.4-2-1, bőven playoffot ér.