bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Sok lehetőség nincs tekintve,hogy szűkösek a cserelehetőségek.Remélem Foster lábra áll hamar
több mint 13 éve
Az apjuk f...át, hogy átszámolás után nekem 4, tujának meg 15 ponttal lett több. :mad:
több mint 13 éve
😀 😀 😀 😀szóval Isten Hozott Janek nálunk!
Cserélhetsz, alakítsd a csapatot, ahogy jónak látod.
több mint 13 éve
Nagy megérzés volt flekót lecserélni kolbászra...szép volt Janek ülj le buta vagy!
több mint 13 éve
trade elől nem zárkózom el (bár a csapatot még nem láttam)Janekhttp://games.espn.go.com/ffl/clubhouse?leagueId=69804&teamId=12&seasonId=2011
regisztrálj be és nyomhatod.
addig is tettem be pár embert, csak hogy legyen kezdőcsapat.
több mint 13 éve
trade elől nem zárkózom el (bár a csapatot még nem láttam)
több mint 13 éve
Én nem megyek sehová. Bánatotokra 😀 😀 😀 😀 😀Köszönöm a bizalmat némi helpet elfogadok azért!
kd csapatára van négy jelentkező. A legelső PM-et Janek küldte.
Szóval ő lesz a befutó. Saját elmondása szerint rookie. De lelkes.
Amint küld mailt, beteszem 2nd ownernek. Tud majd játszani kd csapatával, aztán meglátjuk mi lesz, előkerül-e kd.
Egyelőre ez van, that's all Folks!!!!!!!!!
Rajna segített, szóval neki kösz a hirdetést.Kájzerszóze
több mint 13 éve
Én nem megyek sehová. Bánatotokra 😀 😀 😀 😀 😀kd csapatára van négy jelentkező. A legelső PM-et Janek küldte.
Szóval ő lesz a befutó. Saját elmondása szerint rookie. De lelkes.
Amint küld mailt, beteszem 2nd ownernek. Tud majd játszani kd csapatával, aztán meglátjuk mi lesz, előkerül-e kd.
Egyelőre ez van, that's all Folks!!!!!!!!!
Rajna segített, szóval neki kösz a hirdetést.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ejj, kár. Viszont egész jól beerősítettem FA-n, lehet, hogy idén még Manning sérülésével együtt sem a kiesés ellen küzdök majd? 😊
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Szívesen átvenném, úgy hallottam Kájzerszóze is tovább adja csapatát, és most a Toasters is gazdát keres..Valamelyiket nagy örömmel átvenném 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Árulja a liga a Cylon Toasterst?Persze, akkor veszi át valaki (az amúgy sem rossz alapcsapatot) amikor velem játszana...... 😛
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Ja, tényleg.... 😊Én nem veled játszottam, az nem lett volna szoros. 😉zinedine5Na ez meglett. Hála főleg Tucknak.Fan vagyok! 😂
Viszont zemanlától kérdezném, hogy mi a tököm vett rá arra, hogy a Seattle HC-t játszasd a héten?zinedine5
Szvsz úgy maradt..... bár amúgy is nyertél volna. Gratula! Szoros volt. 😉zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Én nem veled játszottam, az nem lett volna szoros. 😉Na ez meglett. Hála főleg Tucknak.Fan vagyok! 😂
Viszont zemanlától kérdezném, hogy mi a tököm vett rá arra, hogy a Seattle HC-t játszasd a héten?zinedine5
Szvsz úgy maradt..... bár amúgy is nyertél volna. Gratula! Szoros volt. 😉zemanla
több mint 13 éve
Na ez meglett. Hála főleg Tucknak.Fan vagyok! 😂
Szvsz úgy maradt..... bár amúgy is nyertél volna. Gratula! Szoros volt. 😉
több mint 13 éve
Na ez meglett. Hála főleg Tucknak.Ellenem a Colts HC játszott.
A pocsék draft ellenére 2-0 a mérlegem. Elégedett vagyok, mert mindkétszer 240 pont fölé kerültem. Igaz, csak a def hozza a pontokat, mert az offensem egy rakás fos, de az én csapatom messze is van a tökéletestől.
Hat emberre vagyok a tökéletestől... 😀
"We got Tom Bradyed again."
több mint 13 éve
Na ez meglett. Hála főleg Tucknak.Viszont zemanlától kérdezném, hogy mi a tököm vett rá arra, hogy a Seattle HC-t játszasd a héten?
több mint 13 éve
Jól van na, kell az önbizalom a csapatnak. 😀Minden sértő szándék nélkül, de naaaa... 😊WyattAzért az fasza, hogy eddig a második legtöbb ponttal is vereségre állok. Azért remélem, hogy Tuck és JPP összehoz 9 pontot.zinedine5Hát abból a szempontból megérdemelném a vereségét, hogy a "kíváló" futótandemem a bravúros 6 összpontszámot tudta összeserénykedni. Asszem két emberre vagyok a tökéletes csapattól. 😊institucio
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Minden sértő szándék nélkül, de naaaa... 😊Azért az fasza, hogy eddig a második legtöbb ponttal is vereségre állok. Azért remélem, hogy Tuck és JPP összehoz 9 pontot.zinedine5Hát abból a szempontból megérdemelném a vereségét, hogy a "kíváló" futótandemem a bravúros 6 összpontszámot tudta összeserénykedni. Asszem két emberre vagyok a tökéletes csapattól. 😊institucio