Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
arcsike 100
grat a győzelemhez, jól játszottatok, és tényleg a pályán teljesen korrekt csapat voltatok! kár h nem igazán lehet attól elvonatkoztatni, ah itt egyesek sztárolják magukat! mondjuk ez magánvélemény!
csanival ugyan nem értek egyet, mert én azért kaptam a sűrűjében (nem hagytatok nyugodtan repülni😛 ) de nem hinném, h ezt volt értelme ide felhozni, nem ide tartozott! elég kicsinyesnek érzem... pláne az eredmény fényében!
aki meg nem tudja, h a robi által felhozott beszólás (aminek szintén nem sok értelme volt, bocs robi) miért is olyan bántó annak javaslom megtekintésre a fent említett mérkőzést!
ja és végül a bíróknak is köszi a meccset, volt talán két holding amit nem fújtak be, de azoktól eltekintve kifejezetten jól vezettek, még abban a dögmelegben is! 😛
több mint 15 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Megöltem a bulit 😕pc_x
Ugyis tul fiatal vagy az ejfel utani bulihoz 😛

http://insidehandoff.com/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Megöltem a bulit 😕pc_x
A macska rúgja meg, pedig én élveztem 😊
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Megöltem a bulit 😕

több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Jól fogalmazol. A naív kíváncsiságod miatt nem érted ennek az egésznek a lényegét. Mert nem láttad azt a meccset és túl fiatal is vagy ha jól értem. Ráadásul nem a lényeget szűröd le, hogy mit jelentett az a beszólás abban a pillanatban!matheisz wr#82
Én még mindig nem értem mi ez a nagy sértődöttség 😕 De hát én is fiatal vagyok és erre mindent rá lehet fogni 😕pc_x
"We will start the Flamewar" tutututuututututu lolmatheisz wr#82
ez volt a lényeg 😀 behúztunk a csőbe mi? 😂

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ezt nem értheted, majd ha te is megkapod a 2.0-ás upgrade-t, addig fiatal vagy és 1.0 😕 én ezt hoztam össze a végéből 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jól fogalmazol. A naív kíváncsiságod miatt nem érted ennek az egésznek a lényegét. Mert nem láttad azt a meccset és túl fiatal is vagy ha jól értem. Ráadásul nem a lényeget szűröd le, hogy mit jelentett az a beszólás abban a pillanatban!matheisz wr#82
Én még mindig nem értem mi ez a nagy sértődöttség 😕 De hát én is fiatal vagyok és erre mindent rá lehet fogni 😕pc_x
"We will start the Flamewar" tutututuututututu lol
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Pontosan értem a lényegét, ami az hogy egy ősrégi konfliktussal tereld el a figyelmet a csapattársadról, aki az én és az összes csapattársam munkáját leminősítette egy közel sem kiélezett meccs után. Ráadásul annyira régi a sztori, hogy azóta mindkét edző más csapatban folytatja sikeresen a munkáját.
De gondolom jó érzés a szart szarral hígítani, csak ennek semmi köze ahhoz, ami ma a pályán folyt...Tred
Touché monsoieur!

több mint 15 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Pontosan értem a lényegét, ami az hogy egy ősrégi konfliktussal tereld el a figyelmet a csapattársadról, aki az én és az összes csapattársam munkáját leminősítette egy közel sem kiélezett meccs után. Ráadásul annyira régi a sztori, hogy azóta mindkét edző más csapatban folytatja sikeresen a munkáját.
De gondolom jó érzés a szart szarral hígítani, csak ennek semmi köze ahhoz, ami ma a pályán folyt...

M. Vikings
Always open!
több mint 15 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Én is köszönöm a meccset nektek. Minden tiszteletem az összes játékosnak, aki végigszenvedte ezt a rekordmeleget! 😊 Számomra nagyon korrekt meccs volt. Talán egy latehit volt, amiért már előre elnézést kért a safety, aki lendületből nem tudott már elkerülni.
Ha mindezt valóban csak a kiöregedő, illetve a junior játékosokkal értétek el az idei szezonban, akkor bebizonyítottátok, hogy van létjogosultsága a 2. csapatoknak.
Remélem hamarosan az első csapatotokkal is találkozunk!Tred
énis beszálok a köszönöm a meccset "csapatba". Iszonyatos meleg volt egy tenyérnyi felhő nélkül. kész haLál.
A latehit én lehettem ha az emlékezetem nem csal a hurrikán kispad közelébe történt az eset ,a túloldalról jöttem és a szélsőfutást néztem amikor egyszer csak ott teremtél előttem. 😀 😀

köszönöm még egyzser és remélem hogy utolsó junior évembe találkozok a junior csapatotokkal is.

Szampiás Krisztián
CB#33szampi#33
Már a felével találkoztál 😀 😀pc_x
ennek viszont különörülök mert izgalmas lesz a junior bajnokság ! 😀

több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Én még mindig nem értem mi ez a nagy sértődöttség 😕 De hát én is fiatal vagyok és erre mindent rá lehet fogni 😕

több mint 15 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
"A Budapest Wolves-ot soha de soha nem fogja megverni a Budapest Cowboys"

Matheisz Róbert
Budapest Cowboysmatheisz wr#82
Amúgy sztem én még még a tudatlanok nyugalmával rúgtam a labdát mint labdarúgó a történtek idején. És valószínűleg nem is tudtam volna a rögbit megkülönböztetni az amerikai focitól... 😊 Ezért csak abszolút naív kíváncsiságból megkérdezném, hogy hányszor vertétek meg azóta a Wolves-ot?Tred
magyarul semmit nem tudsz 😀 😀 nekem kulso szemlelokent (szurkolo) csak Kalonak az 1-2 lappal ezelotti hozzaszolasa jutott eszembe hogy ha szajkarate van mennyire porog a forum ha meg eredmeny/siker, akkor az senkit nem erdekel...

http://insidehandoff.com/
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
köszönjük a meccset, és gratulálunk a hurrikánoknak, igazán szimpatikus csapat vagytok. ja és sok sikert a döntőben!bpcj#97
Én is köszönöm a meccset nektek. Minden tiszteletem az összes játékosnak, aki végigszenvedte ezt a rekordmeleget! 😊 Számomra nagyon korrekt meccs volt. Talán egy latehit volt, amiért már előre elnézést kért a safety, aki lendületből nem tudott már elkerülni.
Ha mindezt valóban csak a kiöregedő, illetve a junior játékosokkal értétek el az idei szezonban, akkor bebizonyítottátok, hogy van létjogosultsága a 2. csapatoknak.
énis beszálok a köszönöm a meccset "csapatba". Iszonyatos meleg volt egy tenyérnyi felhő nélkül. kész haLál.
A latehit én lehettem ha az emlékezetem nem csal a hurrikán kispad közelébe történt az eset ,a túloldalról jöttem és a szélsőfutást néztem amikor egyszer csak ott teremtél előttem. 😀 😀

köszönöm még egyzser és remélem hogy utolsó junior évembe találkozok a junior csapatotokkal is.

Szampiás Krisztián
CB#33szampi#33
Már a felével találkoztál 😀 😀

több mint 15 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
köszönjük a meccset, és gratulálunk a hurrikánoknak, igazán szimpatikus csapat vagytok. ja és sok sikert a döntőben!bpcj#97

Szampiás Krisztián
CB#33

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
miért megy minden cowboys meccs után ez a bohóckodás?
mostani 40-0 után ki kellett volna írni az eredményt, alá meg 2-3 gratula-ügyesek-jók voltatok ennyi, hátha gyorsan elfelejtik, de ííígy..
több mint 15 éve
Törölt felhasználó

Matheisz Róbert
Amúgy sztem én még még a tudatlanok nyugalmával rúgtam a labdát mint labdarúgó a történtek idején. És valószínűleg nem is tudtam volna a rögbit megkülönböztetni az amerikai focitól... 😊 Ezért csak abszolút naív kíváncsiságból megkérdezném, hogy hányszor vertétek meg azóta a Wolves-ot?Tred
Jól fogalmazol. A naív kíváncsiságod miatt nem érted ennek az egésznek a lényegét. Mert nem láttad azt a meccset és túl fiatal is vagy ha jól értem. Ráadásul nem a lényeget szűröd le, hogy mit jelentett az a beszólás abban a pillanatban!
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
"We will start the Flamewar" tutututuututututu 😂

több mint 15 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Miért nem érted? Te nem vagy edző? Te nem ott vagy minden edzésen? Te nem mindent megteszel azért, hogy a fiaid sikereket érjenek el? Te neked nem része az életednek ez az egész?
Csak azt ne mond, hogy az egyiken be, másikon ki. Még a Wolves játékosokat is sértette. Régi história, de látod Te is hallottál róla. Nyilván mert beszéltetek róla, és nem véletlenül!
Nem volt ott semmi hevültség, a Laci éppen gratulált a Wolves játékosoknak, régi barátoknak!

Nem kell védened szerintem azt az embert. Most már azt is tudom, hogy ő a JAX talán. Vagy még mindig másik kávéházban járok? 😊matheisz wr#82
Már miért ne védenénk, te is védessz valakit, nem? Nem gondolhatod komolyan, hogy uszkve 70 ember aki, mondhatom talán úgy, hogy ebbe az érába- tartozik, nem állna ki érte bármikor?? Amúgy ez elég régi téma, 2009-es, addig vártál itt a forumon, hogy megírhassál valami olyat, amit már mindenki elfelejtett? Gratulálok, legalább mi sem unatkozunk. Én legalábbis az ilyen szájkaratékat feletébb szórakoztatónak találom 😉Davee69
Mintha ezt írtam volna:
Nem feltétlenül korrekt a Csanád hozzászólása ez tény!

És olvasd már el az utána írt kommentjeimet is.
Majdnem eltaláltad a dátumot is. 2008 óta vártam erre a pillanatra, hogy kicsit felpörgessem a fórumot és örömet okozhassak neked. Hány éves is voltál Te akkor? 😊matheisz wr#82
Ha jól emlékszem, 18 vagy 19, akkoriban a csapattársa voltam a Juniorsban (én azóta nem játszom). Annak meg külön örülök, hogy még itt tart a magyar football, hogy fórumon lehet osztani az észt és egy alapos verés után a 2008-as döntőt emlegetni sértődötten.

Mindig jövőre
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tényleg elnéztem, 2008, de ha így felnézek a falamra látok pár érmet, köztük egyett amire ez van írva IV. Hungarian Bowl 2008. Mea Culpa elnéztem az éveket, ne haragudj 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A meccsen valóban ott voltam, de ezt az esetet a pályán bent már csak hallomásból ismerem, ennél nem voltam ott.
Egyébként ha valóban ebből a mondatból lett összefeszülés azt meg nem értem, mert azért ez nem egy olyan beszólás ami után mondjuk engem 5-6 embernek kellene lefognia. De ha esetleg a Zsolti és a Napocska összebalhéztak szerintem az-az ő dolguk és vannak annyira felnőttek, hogy megbeszéljék, amit egymás fejéhez vágtak a nagy hevültségben.cápa77
Miért nem érted? Te nem vagy edző? Te nem ott vagy minden edzésen? Te nem mindent megteszel azért, hogy a fiaid sikereket érjenek el? Te neked nem része az életednek ez az egész?
Csak azt ne mond, hogy az egyiken be, másikon ki. Még a Wolves játékosokat is sértette. Régi história, de látod Te is hallottál róla. Nyilván mert beszéltetek róla, és nem véletlenül!
Nem volt ott semmi hevültség, a Laci éppen gratulált a Wolves játékosoknak, régi barátoknak!

Nem kell védened szerintem azt az embert. Most már azt is tudom, hogy ő a JAX talán. Vagy még mindig másik kávéházban járok? 😊matheisz wr#82
Már miért ne védenénk, te is védessz valakit, nem? Nem gondolhatod komolyan, hogy uszkve 70 ember aki, mondhatom talán úgy, hogy ebbe az érába- tartozik, nem állna ki érte bármikor?? Amúgy ez elég régi téma, 2009-es, addig vártál itt a forumon, hogy megírhassál valami olyat, amit már mindenki elfelejtett? Gratulálok, legalább mi sem unatkozunk. Én legalábbis az ilyen szájkaratékat feletébb szórakoztatónak találom 😉Davee69
Mintha ezt írtam volna:
Nem feltétlenül korrekt a Csanád hozzászólása ez tény!

És olvasd már el az utána írt kommentjeimet is.
Majdnem eltaláltad a dátumot is. 2008 óta vártam erre a pillanatra, hogy kicsit felpörgessem a fórumot és örömet okozhassak neked. Hány éves is voltál Te akkor? 😊
több mint 15 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist

Matheisz Róbert
Amúgy sztem én még még a tudatlanok nyugalmával rúgtam a labdát mint labdarúgó a történtek idején. És valószínűleg nem is tudtam volna a rögbit megkülönböztetni az amerikai focitól... 😊 Ezért csak abszolút naív kíváncsiságból megkérdezném, hogy hányszor vertétek meg azóta a Wolves-ot?

M. Vikings
Always open!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ami külön szimpatikus volt számomra, h a bírókkal is lehetett pacsizni.Farky
Fú, tényleg, a bírók jók voltak. Sajnáltam őket (főleg Éva viselte kicsit nehezen a hőséget így ránézésre) de jó munkát végeztek szerintem.
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Én is csatlakozom, köszönjük a meccset, nekem nem volt semmilyen problémám, mondjuk 2 nagy negatívumot tudok felsorolni:
1. kikaptunk :/
2. qrva meleg volt 😊

Ami külön szimpatikus volt számomra, h a bírókkal is lehetett pacsizni.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A meccsen valóban ott voltam, de ezt az esetet a pályán bent már csak hallomásból ismerem, ennél nem voltam ott.
Egyébként ha valóban ebből a mondatból lett összefeszülés azt meg nem értem, mert azért ez nem egy olyan beszólás ami után mondjuk engem 5-6 embernek kellene lefognia. De ha esetleg a Zsolti és a Napocska összebalhéztak szerintem az-az ő dolguk és vannak annyira felnőttek, hogy megbeszéljék, amit egymás fejéhez vágtak a nagy hevültségben.cápa77

Már miért ne védenénk, te is védessz valakit, nem? Nem gondolhatod komolyan, hogy uszkve 70 ember aki, mondhatom talán úgy, hogy ebbe az érába- tartozik, nem állna ki érte bármikor?? Amúgy ez elég régi téma, 2009-es, addig vártál itt a forumon, hogy megírhassál valami olyat, amit már mindenki elfelejtett? Gratulálok, legalább mi sem unatkozunk. Én legalábbis az ilyen szájkaratékat feletébb szórakoztatónak találom 😉
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
No Shit Sherlock! Igazi kis kémregény alakul itt 😀