Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Hali valaki tudja hogy közvetitik a vb-t valahol?csovika75BOWL.HU fórum » Magyarországi amerikaifoci » 2011 Amerikai futball VB
hsz 53
több mint 13 éve
VT
123
Hali valaki tudja hogy közvetitik a vb-t valahol?csovika75Igen, pl. a Eurosport2-n.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hali valaki tudja hogy közvetitik a vb-t valahol?
több mint 13 éve
idén lesz olyan junior edzőtábor mint tavaly volt?
Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 13 éve
ő sajnos túl jó,meg ha kitenném egyből jönne az NFL faggatni hogy tudom-e hogy hol bujkál előlük 😀a legendáknak szeretnék tisztelegni ezzel a sigemmel 😀Jocihehe 😊 és hol a Bean? 😛Francesco
off vége
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a nem mindegy.mint ahogy a közgyűlés is megoldódottképzeljétek megjelent cikk a maflán amit a hurricanes oldalról vettek átTermészetes hogy olvassák ezt a fórumot, hiszen ez a legfontosabb gyűjtőhely sztem a magyar amerikai foci életében. Elég sok minden amiről itt szó esik, előbb vagy utóbb megoldódik valamilyen formában a háttérben. 😊Bruce
lehet, hogy a hangzatos szavak ellenére olvassák a szövetségben ezt a fórumot
látjátok ha csak ennyit sikerült elérnem a trollkodással már megérte
akárki tette fel és most olvassa ezt, hát csak annyi:
KÖSZÖNÖM BARÁTOMcápa77
eltolták augusztusra, mert nem érnek ki időben a papírok
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110707-2011-%20013%20szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdfcápa77
Remélem, minden csapat képviselteti magát és okos, előremutató döntések születnek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a legendáknak szeretnék tisztelegni ezzel a sigemmel 😀Jocihehe 😊 és hol a Bean? 😛
több mint 13 éve
a legendáknak szeretnék tisztelegni ezzel a sigemmel 😀
több mint 13 éve
mint ahogy a közgyűlés is megoldódottképzeljétek megjelent cikk a maflán amit a hurricanes oldalról vettek átTermészetes hogy olvassák ezt a fórumot, hiszen ez a legfontosabb gyűjtőhely sztem a magyar amerikai foci életében. Elég sok minden amiről itt szó esik, előbb vagy utóbb megoldódik valamilyen formában a háttérben. 😊Bruce
KÖSZÖNÖM BARÁTOMcápa77
eltolták augusztusra, mert nem érnek ki időben a papírok
http://www.mafsz.org/mafsz/media/1/20110707-2011-%20013%20szamu%20MAFSZ%20elnoksegi%20hatarozat.pdf
több mint 13 éve
képzeljétek megjelent cikk a maflán amit a hurricanes oldalról vettek átTermészetes hogy olvassák ezt a fórumot, hiszen ez a legfontosabb gyűjtőhely sztem a magyar amerikai foci életében. Elég sok minden amiről itt szó esik, előbb vagy utóbb megoldódik valamilyen formában a háttérben. 😊
KÖSZÖNÖM BARÁTOMcápa77
több mint 13 éve
Gratula hozzá!A teljes arzenál itt tekinthető meg -> http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=92118#p92118Köszi Tesó !
Ha valamelyik userbarral bármi kifogás van jelezzétek és megpróbálom javítani! 😊Rataxes
Nagyon király lett!!kisdani
Köszi szépen!!!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
képzeljétek megjelent cikk a maflán amit a hurricanes oldalról vettek átlehet, hogy a hangzatos szavak ellenére olvassák a szövetségben ezt a fórumot
KÖSZÖNÖM BARÁTOM
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akkor ez genyaság!!Szerintem ha hozzátok távozott újságíró aki korábban irt oda, elküldene nekik egy cikket kiraknák.Úgy tudom próbáltuk és az volt a válasz, hogy a cikkeink túl elfogultak...Francesco
Próbáltátok?ce
Ha nem írnak akkor csak lustaság, ha megírtat nem rakják ki az már nem szép finoman fogalmazva sem.
Ti is a liga részei vagytok fizetitek a havi tagdíjat és egy cikk sincs fent???
Igaz volt hogy hetekig oldal sem volt, ha volt akkor meg hibás flash volt fent kihalt a böngésző stb stb
több mint 13 éve
Köszi Tesó !Már ideje volt... 😊
Nagyon király lett!!kisdani
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A teljes arzenál itt tekinthető meg -> http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=92118#p92118Köszi Tesó !
Ha valamelyik userbarral bármi kifogás van jelezzétek és megpróbálom javítani! 😊Rataxes
Nagyon király lett!!
több mint 13 éve
HZsóka
67
Bizony próbáltuk, és a sokadik válasz nélkül hagyott levél után feladtuk. Sőt, felajánlottuk a web-oldalunkon megjelenő cikkek, fényképek használati jogát is, úgy látszik hiába.Szerintem ha hozzátok távozott újságíró aki korábban irt oda, elküldene nekik egy cikket kiraknák.hát itt a www.hurricanes.hu oldalon van statisztika,galéria,összefoglaló ,most komolyan ekkora probléma hogy a Hurricanes szezonját figyelmen kívül hagyták mafl oldalán ? mintha kötelező lenne ,nem is értelek.MarkMcAuleysemmi nem kötelező
mint ahogy az sem, hogy én szó nélkül hagyjak olyan dolgokat amik nem tetszenek
tehát akinek nem tetszik a trollkodásom az nyugodtan le...hat
ez egy fórum ahol bármit mondhatok addig amíg egy admin azt nem mondja elég
a véleményemet meg nem csak itt nicknév mögé "bújva" hangoztatom hanem bárkinek a szemébe is mondom
nem kötelező megemlíteni a szövetség megalakulása óta külföldön elért legnagyobb magyar futball sikert, de azért illene, és akkor is ezt mondanám ha nem ennek a csapatnak a tagja lennékcápa77
Próbáltátok?ce
A Koroknai Gergő sportmédiás távozása után kapott levélben három szerkesztő volt megnevezve, akik szerkesztik az oldalt. A kérdés, ha mi írjuk a cikkeket, akkor ők mit is csinálnak?
több mint 13 éve
A teljes arzenál itt tekinthető meg -> http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=92118#p92118Ha valamelyik userbarral bármi kifogás van jelezzétek és megpróbálom javítani! 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A div1/div2 userbar galéria a lenti csapatokkal bővült, így 95 %-os állapotban van... Egyedül az Enthroners logóját nem találtam meg használható minőségben (legalább 200 pixel széles logó körítés nélkül), ha valaki linkel egyet rövidesen azt is legyártom. Ezen kívül a Wolverines logót is csak gyenge minőségben találtam meg, így a userbar se lett túl szép...Zala Predators
Debrecen Gladiators
Eger Heroes
Jászberény Wolverines
Haladás Crushers
Nyíregyháza Tigers
Pécs Gringos
Veszprém Wildfires
Szolnok Soldiers
Újpest Bulldogs
Békéscsaba Raptors
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kérdezd meg Koroknai Gergőt, mert ő oda bedolgozott, vagy Bluemountain is tudhatja! 😊BruceTudnék mesélni... de igyekszem csak a jóra emlékezni, több kevesebb sikerrel 😉
Mi bárkit is szerettünk avagy esetleg nem szerettünk anno, az nem hiszem, hogy megnyilvánult volna a munkánkban. Persze mindig volt valaki, aki "jobban tudta".Ha Wolves Juniors lennétek ,akkor fent lenne a legutolsó fingásotok is...Grga PiticHát tény, hogy a Wolves Juniors-os időkben több figyelmet szentelt nekünk a Sportmédia.
Egyébként tudja valaki, hogy ki szerkeszti a honlapot? Mert szerintem az az illető nem szeret minket 😉Francesco
De van az a pont, amikor már nem próbálsz tovább árral szemben úszni...
Azt gondolom mindkettőnket jobban megbecsülik ott, ahol most van 😊
Hogy ki szerkeszti az oldalt jelenleg? Igazából nem nagyon követem, tavasszal még mosolyogtam néha amikor 1-1 csapattól jött egy üzenet, hogy "ezt olvastad?"
Utalva az ott fellelhető apró kis kuriózumokra 😊
Viszont volt egy bejegyzés még a szezon előtt úgy emlékszem Koritól, hogy új stáb van.
Meg is lett dorgálva mindenki, hogy nem válaszolt a bajonkság előtti körkép körmailre... 😉
Ahogy mondod. Ha van sapka azért, ha nincs akkor meg azért 😛Szerintem ha hozzátok távozott újságíró aki korábban irt oda, elküldene nekik egy cikket kiraknák.a 4. után feladta, nincs értelme.JSanyo
Próbáltátok?ce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha hozzátok távozott újságíró aki korábban irt oda, elküldene nekik egy cikket kiraknák.Úgy tudom próbáltuk és az volt a válasz, hogy a cikkeink túl elfogultak...
Próbáltátok?ce
több mint 13 éve
Szerintem ha hozzátok távozott újságíró aki korábban irt oda, elküldene nekik egy cikket kiraknák.a 4. után feladta, nincs értelme.
Próbáltátok?ce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha hozzátok távozott újságíró aki korábban irt oda, elküldene nekik egy cikket kiraknák.semmi nem kötelezőwww.hurricanes.hu itt olvashatsz a meccsrőlzolika26hát itt a www.hurricanes.hu oldalon van statisztika,galéria,összefoglaló ,most komolyan ekkora probléma hogy a Hurricanes szezonját figyelmen kívül hagyták mafl oldalán ? mintha kötelező lenne ,nem is értelek.MarkMcAuley
mint ahogy az sem, hogy én szó nélkül hagyjak olyan dolgokat amik nem tetszenek
tehát akinek nem tetszik a trollkodásom az nyugodtan le...hat
ez egy fórum ahol bármit mondhatok addig amíg egy admin azt nem mondja elég
a véleményemet meg nem csak itt nicknév mögé "bújva" hangoztatom hanem bárkinek a szemébe is mondom
nem kötelező megemlíteni a szövetség megalakulása óta külföldön elért legnagyobb magyar futball sikert, de azért illene, és akkor is ezt mondanám ha nem ennek a csapatnak a tagja lennékcápa77
Próbáltátok?
több mint 13 éve
azt csak Bean tudja 😛én is szeretném a holnapot szerkeszteni 😊FrancescoKoroknai már csak a Hurricanesnek dolgozik, ott ST-coordinator meg a holnap szerkesztője.neuwezzel segít a legjobban 😀maximilien
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is szeretném a holnapot szerkeszteni 😊Koroknai már csak a Hurricanesnek dolgozik, ott ST-coordinator meg a holnap szerkesztője.neuwezzel segít a legjobban 😀maximilien
több mint 13 éve
xtaki
3 443
igazabol lehetne egy olyan oldalt is letrehozni, ahol szerepel az osszes lejatszott es jovobeli meccs, eredmenyestul, datumostul, helyszinestul...