Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
amit most írok, azt azzal egyutt kell értelmezni, hogy pontosan tudjuk, hogy ma több hibát vetettünk a pályán mint a tigers és ennek meg is lett az eredménye. Ma jobbak voltak. Kész.Ennek ellenére érdekes sztori merült fel megint.
Felmerült a pletyka, hogy több külföldi játékost le akar igazolni a Nyiregy csak a playoffra. Erre rakerdeztunk a szövetségnel ahol azt az ígéretet kaptuk, hogy nyugodjunk meg, kizárt, hogy kaphasanak játékengedelyt. Erről kaptunk is egy elnökségi határozatot. ez volt június 20-an. Ennek ellenére most ott voltak az új játékosok és mint kiderült a határozat meg lett változtatva jövő évre...
négy új ukrán player nyilván nem csinál nyarat de azért jó lett volna a két eleg ugyes OG és a
DB játékát látni a meccs filmeken, hiszent pont a DB sor és az OL volt a gyengéje a csapatnak egész évben.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Bocsànat de ez EPIC 😀Gratuláltam a csapatnak, váó sztm ez nem epik, főleg ,hogy a nevemet se tudok kimásolni helyesen. 😛
Belépek ide, làtom a Gorillaz-Raptors végeredmènyt, majd felnézek a Facebookra, ahol a következő fogad:
"Smash Williams Hegedűs Dani like Békéscsaba Raptors" 😊)))))))))Kalo
több mint 15 éve
A Gorillaz meccsen sajnos kijött a "zebra csorda" rutintalansága. Az egyik holdingnál olyan játékos mezszámát mondták be aki a pályán sem volt. Utána helyesbítették a számot csak éppen nála volt a labda egy futó játékban. A III. negyed végén a főbíró szerint vége volt az első negyednek.Mondjuk a játék kimenetelét nem igazán befolyásolja, hogy a bíró hányadik negyedet mondja be, vagy hogy elrontja-e a mezszámot 😊
Na mindegy. Jól játszott a Raptors, a kulcs pillanatokat megoldották. Azt nem értem, hogy az utolsó Gorillaz play miért nem FG kíérlet volt. A Vili biztos tudja, de két pontos hátrányban az ellenfél huszon egynéhány yardos vonalán 4. kísérletre miért kell passzt hívni.
Abban bízok, hogy a bírók is fejlődnek, mert azt kell hogy mondjam nem mindig állnak a helyzet magaslatán. Nyilván ebben az közrejátszik, hogy fiatal még a bajnokság és a sporik még nem láttak elég meccset.
Gratula a Raptorsnak, és remélem 17.-én minél többen eljöttök Dunaújvárosba a döntőre.Popye
több mint 15 éve
A Gorillaz meccsen sajnos kijött a "zebra csorda" rutintalansága. Az egyik holdingnál olyan játékos mezszámát mondták be aki a pályán sem volt. Utána helyesbítették a számot csak éppen nála volt a labda egy futó játékban. A III. negyed végén a főbíró szerint vége volt az első negyednek. Na mindegy. Jól játszott a Raptors, a kulcs pillanatokat megoldották. Azt nem értem, hogy az utolsó Gorillaz play miért nem FG kíérlet volt. A Vili biztos tudja, de két pontos hátrányban az ellenfél huszon egynéhány yardos vonalán 4. kísérletre miért kell passzt hívni.
Abban bízok, hogy a bírók is fejlődnek, mert azt kell hogy mondjam nem mindig állnak a helyzet magaslatán. Nyilván ebben az közrejátszik, hogy fiatal még a bajnokság és a sporik még nem láttak elég meccset.
Gratula a Raptorsnak, és remélem 17.-én minél többen eljöttök Dunaújvárosba a döntőre.
több mint 15 éve
bpcj#97
19
Bocsànat de ez EPIC 😀mi is játszottunk velük tavaly, mi is kikaptunk, de én is kedveltem a csapatot. szimpatikus ellenfél voltak, azóta drukkolok is a sikereikért, úgyhogy sztem ebben semmi furcsa nincs 😊
Belépek ide, làtom a Gorillaz-Raptors végeredmènyt, majd felnézek a Facebookra, ahol a következő fogad:
"Smash Williams Hegedűs Dani like Békéscsaba Raptors" 😊)))))))))Kalo
Falcons-addict
több mint 15 éve
Ennek fényében fasza lett volna ha mi nyerjük meg a rendezést! 😀 Keleti döntő keleten 😀Hatalmas gratuláció mindkét döntőbe jutott csapatnak! 😊 Természetesen az elődöntők vesztesei is megérdemlik a gratulációt.Hát a defense-hez annyit tett hozzá hogy hozott egy full alap playbookot, hogy ezt kéne játszani. Ugye a Ryan lett a DC, ő lényegében playeket hívott de a D struktúrájába nem szólt bele, egész bajnokságban végülis mi alakítgattuk a dolgokat. Ő már elment úgyhogy most már a magunk urai vagyunk a bajnokság végéig 😊
De amit idén a Raptors véghezvitt a döntő eredményétől függetlenül is, az előtt le a kalappal!
Az az érdekes, hogy ennyit jelent egy jó edző jelenléte egy csapatnál, és ahogy tudom, a def-hez nem is nagyon nyúlt, csak az off-hoz. Mennyi fejlődést jelentene, ha minden csapatrésznél egy jó edző dolgozna.
Még egyszer grat!Bruce
A keleti döntő meg fasza lesz. 😊Döme
több mint 15 éve
Hatalmas gratuláció mindkét döntőbe jutott csapatnak! 😊 Természetesen az elődöntők vesztesei is megérdemlik a gratulációt.Hát a defense-hez annyit tett hozzá hogy hozott egy full alap playbookot, hogy ezt kéne játszani. Ugye a Ryan lett a DC, ő lényegében playeket hívott de a D struktúrájába nem szólt bele, egész bajnokságban végülis mi alakítgattuk a dolgokat. Ő már elment úgyhogy most már a magunk urai vagyunk a bajnokság végéig 😊
De amit idén a Raptors véghezvitt a döntő eredményétől függetlenül is, az előtt le a kalappal!
Az az érdekes, hogy ennyit jelent egy jó edző jelenléte egy csapatnál, és ahogy tudom, a def-hez nem is nagyon nyúlt, csak az off-hoz. Mennyi fejlődést jelentene, ha minden csapatrésznél egy jó edző dolgozna.
Még egyszer grat!Bruce
A keleti döntő meg fasza lesz. 😊
több mint 15 éve
Kalo
137
Bocsànat de ez EPIC 😀Belépek ide, làtom a Gorillaz-Raptors végeredmènyt, majd felnézek a Facebookra, ahol a következő fogad:
"Smash Williams Hegedűs Dani like Békéscsaba Raptors" 😊)))))))))
több mint 15 éve
Hatalmas gratuláció mindkét döntőbe jutott csapatnak! 😊 Természetesen az elődöntők vesztesei is megérdemlik a gratulációt.De amit idén a Raptors véghezvitt a döntő eredményétől függetlenül is, az előtt le a kalappal!
Még egyszer grat!
több mint 15 éve
bpcj#97
19
hihetetlenül büszkék lehetnek magukra a raptorok, grat nekik!az eredmény ismeretében meg annyira kielégítő visszaolvasni a meccsbeharangozót.
Falcons-addict
több mint 15 éve
Látva a Gorillaz - Raptors eredményét, kérdezném, hogy nincs véletlenül vmi "elfekvőben" levő VB határozat az amerikai edző "használata" ellen? 😀 😀 😀
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
parker39
34
Hoppácska!A fagyi visszanyat!Gratula Raptorsnak!!!
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 15 éve
Hopp-hopp, ez meglepett, de hatalmas gratula a Raptorsnak.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
A Raptors meccsről kicsit bővebben tudnál írni? Csak mert a másikról végig kaptunk infót, innen is jó lenne. Előre is köszi!
több mint 15 éve
Óriási gratula a Raptoroknak!Idén Kelet lett a bajnok ! 😀
több mint 15 éve
zack81
35
az
több mint 15 éve
zack81
35
16:14 raptorsnak
több mint 15 éve
Kalo
137
Jó volt, de ha a Rebels meccsben lett volna, akkor lehetett volna jobb is. Fejben mintha nem lett volna ott az offense-ükGratula a Tigersnek!Hatalmas mérkőzés lehetett.kisdani
több mint 15 éve
parker39
34
Szép volt Kelet!Kaló köszi a közvetítést!!
" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 15 éve
Kalo
137
Kitérdelik, gratula a Tigersnek, jó kis meccset csinàltak!
több mint 15 éve
Gratula a Tigersnek!Hatalmas mérkőzés lehetett.
több mint 15 éve
Kalo
137
Nahornyak interception, Tigers offense jön kb 25-ről