NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Vége! BAJNOK A CANES!! 31-13, ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ!
több mint 13 éve
Hatalmas Gratula srácok! Most már "csak " a magyar bajnoki van hátra!
több mint 13 éve
hurricanes safety-t harcolt ki majd a returnből td-t szereztek 30-13 nekikSZERK: extra is jó -> 31-13 canes'-nek
Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyakorlatilag bajnok a Canes... gratula nekik.
több mint 13 éve
negyedik negyedben a hurricanes vezet 22-13ra..
több mint 13 éve
cru- bulldogs 14-26 és most van félidő...
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 13 éve
cru bulldogs 14-19 félidő közel
több mint 13 éve
Crushers Bulldogs 7-19
több mint 13 éve
cru-bulldogs 7-13
több mint 13 éve
kisember
63
azt mondtam a játékosoknak tegnap, hogy csata lesz a pályán, és jobb lett volna,ha az van, mert a csata végén ha veszítesz, nem kell másnap felkelned, és szembenézni az ürességgel.
több mint 13 éve
cru-bulldogs 0-13
több mint 13 éve
hammers - hurricanes 13-14 a második negyed végefelé13-0rol jottek vissza, felido es mi hordunk majd vissza
(danku és bencsics futott td-k)gizmo
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
hammers - hurricanes 13-14 a második negyed végefelé (danku és bencsics futott td-k)
Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 13 éve
Crushers-Bulldogs 0-6 végig a cru területén ment a játék
több mint 13 éve
Nagy baleset volt Schwaz közelében, ezért minden mentő szolgálatban van. Csúszik a Kickoff.szerk: Megérkezett a mentő, a Canes kezdte a meccset.
több mint 13 éve
smaug
7
hát, grat, én ennyire azért nem vagyok profi 😊 kivülről csak annyit láttam, hogy volt 4 kék sisakos volt , gondolom ők lehettek az újonnan leigazolt védők:
de pl a 31-es corner-en rengeteg play elment nem is értem miért nem használtátok ki,
csak rá kellett volna hívni néhány 0-ás plassz playt - vagy még akár a külső futást - és csak a szélső LB-t kellett volna kiütni hogy ott legyen egy k. nagy folyosó.
szóval anynira azért nem voltak mindig jók az új erősítések
A mi elveinkkel nem az ütközik, hogy külföldiekkel játsszunk (sőt plusz kihívás), vagy netán játszanak nálunk.
Igéretet kaptunk a szövetségtől, hogy nem lehet új embereket igazolni a playoffra, kijött egy határozat, majd átdátumozzák 2011-ről 2012-re a határozatot és meglepetészserűen ott áll pont a gyenge pontokon 4 új arc.
Én igyekszem szakmai szemmel nézni a problémát és mivel csak a védelmet viszem, ezért azt a példát mondom: Az előző meccseken a B lyukakon csak a lead-del kellett számolni, mert a belső lyukas futásoknál az iso blokkokat a guardok elég gyengén csinaltak. A-lyukon egyáltalán nem volt futás. Namost ha egy szimmetrikus 4-3-as védelmet széthúzok, akkor elég ha a Mike marad az A- becsorgó /bevágó futásokra, a B-be egyenesen be lehet tenni egy-egy DT-t, ezzel lezárva gyakorlatilag csak egy reach blokra lehetőséget adva de azt is nehezen, ha rutintalan a G. Erre megjelenik mindkét oldalon 1-1 kék sisakoks 140 kilós srác, akik még a melójukat is tisztességesen elvégzik és hirtelen borul a rendszer... szerencsére így is sikerült sok futást fogni (kritikus rövid yardon meg sokat nem), és át tudunk állni sokfajta védelemre, de NAGYON nem ugyanaz mintha ezt láttuk volna egész évben videón.
És ugyanez a D backfielden...
Na pont az ilyen szempontok miatt nem szabadna nevezni CSAK a playoffra új embereket. Tök mindegy, hogy magyar az illető vagy sem.
Racsy, viszont nem értem az utolsó mondatot...Milyen kérvény volt?
Egyébként ha jól láttuk, nem csak a 3 amerikai Wolves-os játékos edző, de a Lee és a Karim is ott volt a Tigers oldalán, ami hízelgő ránk nézve.
És mégegyszer: ez az egész sztori csak háttér. a lényeg, hogy a pályán hibákat vétettünk és kész.deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja ok, bocs.Egyébként ha jól láttuk, nem csak a 3 amerikai Wolves-os játékos edző, de a Lee és a Karim is ott volt a Tigers oldalán, ami hízelgő ránk nézve.deacon75Már nem azért de szerintem minden pesti csapat képviseltette kint magát...
A lelátó meg mögöttünk volt azért voltak ott 😀 😀 😀JUNIOR#46
több mint 13 éve
Harminch37
103
nekünk meg még csak szólni sem szólt, hogy srácok, mégis játszhat az a pár kéksisakos (elég egyértelmű volt ki az új, ki a régi...) posztra igazolt ukrán srác, holott az ellenkezőjéről azonnal volt határozat!Tehát akkor ha jól értem te azt mondod neked ez tetszik, és szopjon az aki nem csinál ilyet pl.:rebellisek.Nem, nem így gondoltam. AZ ilyen jellegű "igazolásokra" igenis kell vmi ellenszer. Pusztán az időzítést tartom nem túl szerencsésnek, amit a VB hozott egy hete.
Tudom hogy szabályos de akkor sem tetszik (öt új ukrán volt Nyiregynél, és egy teljes edzői gárda pluszban).
A gorillákkal meg nem volt problémám kezetektől fogva ebben a felállásban játszottak (játékoskeret)
A meccs átszervezés meg, igen az nem tetszett, az sem volt etikus szerintem (bár a "gumiszabályok" azt is megengedik)
És úgy tudom a raptorsban is voltak fehér hollók (ezt nem tudom biztosan csak azt hallottam ők is adtak le új nevezéseket külföldi játékosokkal a rájátszásban)
Ha rosszmájú akarnék lenni azt mondanám jó kis ukrán szerb (már ha raptorszos híreim igazak) döntő lesz Dunaújvárosban.
De mindegy ha "nekem" szar dögöljön meg a szomszéd tehene isce
Nem akarok magam körül döglött teheneket, szerintem te félreértettél vmit. Nekem is furcsa volt, hogy a Tigers elleni meccsünk alatt a rájátszásban voltak kölcsön edzők, hogy utána a Wolvesban lehessenek kölcsön Tigrisek. Ami igazán zavart, az az, hogy a VB pont a meccsünk utánra tette ezt a határozatot. Ennyi.e53m62
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megnyugodhat a magyar amerikai foci társadalom a legfőbb ellenség a csúnya gonosz West Gate Birodalom csatát vesztett a Szövetségesek ellen.
több mint 13 éve
Egyébként ha jól láttuk, nem csak a 3 amerikai Wolves-os játékos edző, de a Lee és a Karim is ott volt a Tigers oldalán, ami hízelgő ránk nézve.deacon75Már nem azért de szerintem minden pesti csapat képviseltette kint magát...
A lelátó meg mögöttünk volt azért voltak ott 😀 😀 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Persze visszamenőleges hatályal 😊Látva a Gorillaz - Raptors eredményét, kérdezném, hogy nincs véletlenül vmi "elfekvőben" levő VB határozat az amerikai edző "használata" ellen? 😀 😀 😀e53m62
Grga Pitic for President
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ket hatalmas like a ket utolso hozzaszolasnak! Sokunknak kellene igy kommunikalni a problemakat es nem anyazastol lenne hangos a forum! Gratula az osszes elodontos csapatnak, de kulon respekt a dontosoknek! Szamomra a Raptors hatalmas meglepetes, emelem a kalapom elottuk! Rendkivul szimpatikus csapat annak ellenere, hogy akad jatekosuk aki igyekszik ezt a forumos viselkedesevel alaasni!
A Tigrincsekkel regota joban vagyok, ukranostol, mindenestol. Most kinek szurkoljak? Csinaljatok nekunk egy jo dontot!!!
Go Raptors, Go Tigers! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A mi elveinkkel nem az ütközik, hogy külföldiekkel játsszunk (sőt plusz kihívás), vagy netán játszanak nálunk.Igéretet kaptunk a szövetségtől, hogy nem lehet új embereket igazolni a playoffra, kijött egy határozat, majd átdátumozzák 2011-ről 2012-re a határozatot és meglepetészserűen ott áll pont a gyenge pontokon 4 új arc.
Én igyekszem szakmai szemmel nézni a problémát és mivel csak a védelmet viszem, ezért azt a példát mondom: Az előző meccseken a B lyukakon csak a lead-del kellett számolni, mert a belső lyukas futásoknál az iso blokkokat a guardok elég gyengén csinaltak. A-lyukon egyáltalán nem volt futás. Namost ha egy szimmetrikus 4-3-as védelmet széthúzok, akkor elég ha a Mike marad az A- becsorgó /bevágó futásokra, a B-be egyenesen be lehet tenni egy-egy DT-t, ezzel lezárva gyakorlatilag csak egy reach blokra lehetőséget adva de azt is nehezen, ha rutintalan a G. Erre megjelenik mindkét oldalon 1-1 kék sisakoks 140 kilós srác, akik még a melójukat is tisztességesen elvégzik és hirtelen borul a rendszer... szerencsére így is sikerült sok futást fogni (kritikus rövid yardon meg sokat nem), és át tudunk állni sokfajta védelemre, de NAGYON nem ugyanaz mintha ezt láttuk volna egész évben videón.
És ugyanez a D backfielden...
Na pont az ilyen szempontok miatt nem szabadna nevezni CSAK a playoffra új embereket. Tök mindegy, hogy magyar az illető vagy sem.
Racsy, viszont nem értem az utolsó mondatot...Milyen kérvény volt?
Egyébként ha jól láttuk, nem csak a 3 amerikai Wolves-os játékos edző, de a Lee és a Karim is ott volt a Tigers oldalán, ami hízelgő ránk nézve.
És mégegyszer: ez az egész sztori csak háttér. a lényeg, hogy a pályán hibákat vétettünk és kész.
több mint 13 éve
racsy
45
Tisztelt Csapatvezetők , Játékosok!Az Új igazolásinkkal kapcsolatban szeretnék nektek írni pár gondolatot!
Az említett játékosok közül csak 2 falember új a többi srác 2009 óta a tigers játékosa, csak a versenyengedélyük lett megújítva. Az igazolásuk folyamata már a Raptors elleni alapszakasz meccsünk előtt elkezdődött csak azért nem egyszerű történet ,ezért eltolódott.(útlevél stb)
Csak hiányposztra hoztunk játékost ,amit már a második vonalból sem tudtunk pótolni!
A Raptors és a Steelers elleni mérkőzésen is futó játékosok játszottak az offense falban 80-90 kg-val.
Az vesse rám az első követ, aki ha csapata azt megkívánja hogy eredményes legyen nem használ ki egy ilyen lehetőséget, mi nem vagyunk álszentek!
Minden tiszteletem a Rebels csapatáé hogy kitartanak az elveik mellett és nagyon büszkék lehetnek rá hogy csak magyar játékosokból és vezetőkből ,edzőkből állnak! Ha így gondolkozunk, akkor az amerikai játékos edző vagy bármilyen egyéb nemzetiségű közreműködő is jogosulatlan előny, de mi nem így gondolkozunk, nálunk nincs diszkrimináció.
Azok a játékosaink (8 srác) akik már itt játszanak nálunk évek óta, számunkra nem ukrán légiósok, hanem magyar Tesók, akik és akikért bármelyikünk képes lenne meghalni a pályán! Sőt még egyéb kapcsolatok is összefűznek minket pl keresztapaság stb. Nem láttok bele mi zajlik itt és Ti nem is sejtitek hogy milyen mentalitást adnak ők át a fiúknak és milyen szeretet és tisztelet övezi őket ebben a városban.
Ukrajnában nincs bajnokság pedig ezek a srácok élnek- halnak ezért a sportért, de nincs lehetőségük játszani csak edzenek és edzenek és hónapokat várnak egy-egy bíró nélküli barátságos meccsre.
Ha szeretnénk, komplett csapatot igazolhatnánk, mert kézzel- lábbal jönnének.
Mindenki pletykál itt pénzről meg ilyen zagyvaságokról, közben csak baráti viszonyokról van szó+ útiköltség .
Természetesen mindenkinek van véleménye, amit én tiszteletben tartok. Ezt a pár sort nem szabadkozásból írtam, hanem azért, hogy tisztábban lássatok és ezek után alkossatok véleményt.
A határozattal kapcsolatban csak annyit, hogy a rájátszásba került csapatok kérvénye miatt változtattak rajta.
Mindenkinek sok sikert a jövőben!