NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
[/quote=Farky]azért mondtam, hogy hajrá, próbálkoznilehet, izgalmas meccsnek ígérkezikKöszi, de ha ilyen hozzáállásunk lenne mint neked, eddig sem jutottunk volna el. 😊
Természetesen gratula a Bulldogsnak a győzelemhez a Crushersnek pedig az idei jó szerepléshez.
több mint 13 éve
THX! jövöre talán jobban megy!Nem hiszem, hogy sok beleszólásotok lesz, de azért drukkolok.HappyFarmerKöszi, de ha ilyen hozzáállásunk lenne mint neked, eddig sem jutottunk volna el. 😊
Természetesen gratula a Bulldogsnak a győzelemhez a Crushersnek pedig az idei jó szerepléshez.Farky
Crushers #12
több mint 13 éve
én is gratulálok mindnekinek, de leginkább a Szhelyi szervezőknek! Legyenek olyan kedvesek és osszák meg a többi csapat vezetőjével is, hogy lehet 1500-2000embert kicsábítani egy meccsre 😊Boti63nem kis melo volt benne. rengeteg utánajárás és az évek de leginkább az idei év remek marketingjének köszönhetöen. Ha vkinek konkrétum kell akk szívesen elmondjuk h mi hogyan is csináltuk ezt.
Köszi Boti h eljöttetek!!
Crushers #12
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy sok beleszólásotok lesz, de azért drukkolok.HappyFarmerKöszi, de ha ilyen hozzáállásunk lenne mint neked, eddig sem jutottunk volna el. 😊
Természetesen gratula a Bulldogsnak a győzelemhez a Crushersnek pedig az idei jó szerepléshez.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy sok beleszólásotok lesz, de azért drukkolok.
több mint 13 éve
Az szerintem teljesen egyértelmű..😀 úgyhogy beszélhetünk Hurricanes-Bulldogs döntőről..😀HappyFarmerAzért mi még "beleszólnánk" ebbe 😉
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Boti63
40
én is gratulálok mindnekinek, de leginkább a Szhelyi szervezőknek! Legyenek olyan kedvesek és osszák meg a többi csapat vezetőjével is, hogy lehet 1500-2000embert kicsábítani egy meccsre 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az szerintem teljesen egyértelmű..😀 úgyhogy beszélhetünk Hurricanes-Bulldogs döntőről..😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratula a Hurricanesnek! Történelmet írtak 😀Hát azért abba még a cowboys is beleszólhat 😊
Akkor ezekszerint Hurricanes-Bulldogs döntő lesz, ugye?HappyFarmer
több mint 13 éve
Gratula a Hurricanesnek! Történelmet írtak 😀Még visszavan a Hurricanes-C2 elődöntő 😉
Akkor ezekszerint Hurricanes-Bulldogs döntő lesz, ugye?HappyFarmer
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratula a Hurricanesnek! Történelmet írtak 😀 Akkor ezekszerint Hurricanes-Bulldogs döntő lesz, ugye?
több mint 13 éve
Hatalmas gratuláció a Hurricanesnek és Eleknek!!! (jól döntöttél) 😊
több mint 13 éve
bergerdani
4 913
nagy gratula mindkét csapatnak, akkor hadd jöjjön a div2 döntő 😊
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi az infót.Crushers - Bulldogs???matheisz wr#8220 - 26
Megérdemelten nyert a Bulldogs. Első félidőben nem voltunk egy szinten véleményem szerint.Ricsi56
Grat a Hurrikánoknak és a Bulldogoknak is!
több mint 13 éve
Gratulálok a Hurricanes-nek!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
A Gorillaz meccsen sajnos kijött a "zebra csorda" rutintalansága. Az egyik holdingnál olyan játékos mezszámát mondták be aki a pályán sem volt. Utána helyesbítették a számot csak éppen nála volt a labda egy futó játékban. A III. negyed végén a főbíró szerint vége volt az első negyednek.LOL 😊
Abban bízok, hogy a bírók is fejlődnek, mert azt kell hogy mondjam nem mindig állnak a helyzet magaslatán. Nyilván ebben az közrejátszik, hogy fiatal még a bajnokság és a sporik még nem láttak elég meccset. Popye
rutintalanságról szó sincs,abban a bírói crew-ban többen is előbb kezdték a fütyülést, mint amikor a 2 csapat alakult...
hát ilyen előfordul,emberből vagyunk 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Crushers - Bulldogs???matheisz wr#8220 - 26
Megérdemelten nyert a Bulldogs. Első félidőben nem voltunk egy szinten véleményem szerint.
Crushers #12
több mint 13 éve
Én is hadd gratuláljak a dolgozó nép nevében! :cool:
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Szép volt. Grat. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Crushers - Bulldogs???
több mint 13 éve
Gratula srácok
több mint 13 éve
Úgy van, le a kalappal a Hurricanes előtt! Nagy gratula mindenkinek! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Királyok vagytok GRATULA
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!