NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyanítom, hogy nem lesznek szar meccsek 😀Akkor Rebels - Tigers és Gorillaz - Raptors elődöntő lesz?BruceBizony bizonySzentiRebel_#18
több mint 13 éve
Akkor Rebels - Tigers és Gorillaz - Raptors elődöntő lesz?BruceBizony bizony
több mint 13 éve
Akkor Rebels - Tigers és Gorillaz - Raptors elődöntő lesz?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Állítólag (index fórum) 36-18 a Tigriseknek...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
keleti rangadóról valami infó?
több mint 13 éve
Végeredmèny: Raptors - Soliders 16-6. Félelmetes hangulatú mérkőzès volt. GO RAPTORS!!!nem tudod mi lett a vége? vagy mi az állás?szampi#33Soldiers-Raptors rol valaki? 😊zack81Félidőben Raptors - Soliders 7-6.Buga
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
nem tudod mi lett a vége? vagy mi az állás?Soldiers-Raptors rol valaki? 😊zack81Félidőben Raptors - Soliders 7-6.Buga
több mint 13 éve
zack81
35
Soldiers-Raptors rol valaki?
több mint 13 éve
Soldiers-Raptors rol valaki? 😊zack81Félidőben Raptors - Soliders 7-6.
több mint 13 éve
hát.. mint eddig is, lesznek vagy 3-6an. sztem h hiszel a csapatodban nem utál senki...Lehet érte utálni vagy akármi, de én hiszek annyira a csapatomban, hogy kijelntsem, akár most is legyőznénk "A Sharks-ot". Úgyhogy remélem játszanak majd a Haladásban... De addig még sok dolgunk, hogy ott legyünk 17-én 😉pc_xEgyébként most a Div II bajnoki címét az fogja eldönteni, hogy a Hurricanes le tudja-e győzni a Sharks-ot?Csak másodvonalas sharks játékosok játszanak a Szombathelynél.deacon75
Zárójelben jegyzem meg, remélem győzni fognak Forgószélék.e53m62
Crushers #12
több mint 13 éve
Gyors kérdés a Szombathelyhez: ha sikerülne megnyernetek a div 2-t (nyilván a Hurricanes ellen nem lesz könnyű), vagy helyosztót nyernétek, felmennétek egyáltalán a div 1-be?hát, ez még nem volt téma, de az ÉN!!! véleményem szeint nem lehhe a gond a "2 West Gates" csapat, mivel a dunaujvárosban nincs oylan györi aki ide, itt pedig nincs oylan aki oda lenne kölcsönadva. Közös edzö sinincs.... bár ez még nem volt téma... csak ötletek és vélemények. És ez itt msot az enyém.
Ha igen: nem baj, hogy akkor 2 West Gate csapat lenne ott?
Ha nem: mit szólnak ehhez azok a játékosok akik nem kapnak szerepet a felsőbb West gate meccseket?deacon75
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még ennél is többet?többet kellett volna kapnunkSzobi22Mi 166-ot, mert 7-et levontak tőlünk a buzi 35-ös szabály miatt.e53m62Mi 252-őt de a buzi szabály miatt csak 200 van a táblán. 😊 😊 😊cápa77
több mint 13 éve
kár, hogy nem lehet lájkolni 😊Lehet érte utálni vagy akármi, de én hiszek annyira a csapatomban, hogy kijelntsem, akár most is legyőznénk "A Sharks-ot". Úgyhogy remélem játszanak majd a Haladásban... De addig még sok dolgunk, hogy ott legyünk 17-én 😉pc_xEgyébként most a Div II bajnoki címét az fogja eldönteni, hogy a Hurricanes le tudja-e győzni a Sharks-ot?Csak másodvonalas sharks játékosok játszanak a Szombathelynél.deacon75
több mint 13 éve
Lehet érte utálni vagy akármi, de én hiszek annyira a csapatomban, hogy kijelntsem, akár most is legyőznénk "A Sharks-ot". Úgyhogy remélem játszanak majd a Haladásban... De addig még sok dolgunk, hogy ott legyünk 17-én 😉Egyébként most a Div II bajnoki címét az fogja eldönteni, hogy a Hurricanes le tudja-e győzni a Sharks-ot?Csak másodvonalas sharks játékosok játszanak a Szombathelynél.deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként most a Div II bajnoki címét az fogja eldönteni, hogy a Hurricanes le tudja-e győzni a Sharks-ot?Csak másodvonalas sharks játékosok játszanak a Szombathelynél.
több mint 13 éve
Egyébként most a Div II bajnoki címét az fogja eldönteni, hogy a Hurricanes le tudja-e győzni a Sharks-ot?Zárójelben jegyzem meg, remélem győzni fognak Forgószélék.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Nagyobb kérdés, hogy ezt a korlátlan kölcsönadásos rendszert meddig akarja fenntartani a szövetség, meg hogy a HFL nevű csodából lesz-e egyáltalán idén valami.TredAddig, amíg Bachrathy Kornél ott méltózkodik lenni a Westgate képviselőjeként a Versenybizottságban...
Neked is jól jönne egy ilyen belső illetékes, hogy a kedved szerint hajtogassa a szabálykönyvet. Mikor megválasztották, azt hittem, korrekt arc a figura, de persze tévedni emberi dolog.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Gyors kérdés a Szombathelyhez: ha sikerülne megnyernetek a div 2-t (nyilván a Hurricanes ellen nem lesz könnyű), vagy helyosztót nyernétek, felmennétek egyáltalán a div 1-be?Nagyobb kérdés, hogy ezt a korlátlan kölcsönadásos rendszert meddig akarja fenntartani a szövetség, meg hogy a HFL nevű csodából lesz-e egyáltalán idén valami. Addig meg döntse el a bajnokság, hogy ki jut tovább. Közel sincs ez még lejátszva...
Ha nem: mit szólnak ehhez azok a játékosok akik nem kapnak szerepet a felsőbb West gate meccseket?deacon75
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Oké oké, de nem ez a lényeg... feltételezzünk.Gyors kérdés a Szombathelyhez: ha sikerülne megnyernetek a div 2-t (nyilván a Hurricanes ellen nem lesz könnyű), vagy helyosztót nyernétek, felmennétek egyáltalán a div 1-be?MÉG NEM VAGYUNK A DÖNTŐBENcápa77
több mint 13 éve
na persze 😊többet kellett volna kapnunkSzobi22Mi 166-ot, mert 7-et levontak tőlünk a buzi 35-ös szabály miatt.e53m62Mi 252-őt de a buzi szabály miatt csak 200 van a táblán. 😊 😊 😊cápa77
több mint 13 éve
Gyors kérdés a Szombathelyhez: ha sikerülne megnyernetek a div 2-t (nyilván a Hurricanes ellen nem lesz könnyű), vagy helyosztót nyernétek, felmennétek egyáltalán a div 1-be?MÉG NEM VAGYUNK A DÖNTŐBEN
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyors kérdés a Szombathelyhez: ha sikerülne megnyernetek a div 2-t (nyilván a Hurricanes ellen nem lesz könnyű), vagy helyosztót nyernétek, felmennétek egyáltalán a div 1-be? Ha igen: nem baj, hogy akkor 2 West Gate csapat lenne ott?
Ha nem: mit szólnak ehhez azok a játékosok akik nem kapnak szerepet a felsőbb West gate meccseket?
több mint 13 éve
Ferron
72
És kinek lesz a legerősebb az apukája? 😀