Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
cowboys 2 - eaglestöbb mint 13 éve
"a...nevű MAFSZ sportszervezet megbízásából, a sportszervezetünk mérkőzéseiről készített, készítendő, valamint a MAFSZ videó tárhelyére feltöltésre kerülő videó felvételek tulajdonjogáról térítésmentes a MAFSZ javásra lemondok, azokat jelen nyilatkozat aláírásával a MAFSZ-ra átruházom. Tudomásul veszem, hogy minden mérkőzés videó felvételének tulajdonjoga a MAFSZ tulajdonába és kezelésébe kerül, amelyet a sportszervezetünk által kijelölt és feltöltésre jogosultságot szerzett személyek a MAFSZ videó tárhelyre feltöltenek"Ez a nyilatkozat megint nettó baromság. Pláne evvel a kiegészítéssel:
Azért ez kemény. Ha a Mafsz eladja valakinek a videónkat egy forintot nem kapunk belőle.cápa77
"Amennyiben, az adott MAFSZ sportszervezet a videó felvételek tulajdonjogának az átruházására vonatkozó
nyilatkozat eredeti példányát nem juttatja el a MAFSZ részére, ..., úgy azon a sportszervezet
részére kizárólag a www.mafszvideó.com oldalról történő letöltés lehetősége kerül megállapításra, így a
letöltési jogosultsághoz szükséges adatok kerülnek megküldésre."
Azaz, ha nem mondasz le a tulajdonjogról, akkor CSAK LETÖLTENI engednek... Nahát, újabb érdekes kiskapu.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Nem pont ide tartozik, de egy kicsit azért mégis: http://jegkorong.blog.hu/2011/06/14/kanadai_hokiakademia_indul_budapestenAzért a jégkorong is csak mostanra jutott idáig, hogy egy akadémiát tudnak indítani. De ez hosszútávon nagyon jól fogja tudni szolgálni a sportágat. Ezért volt számomra örvendetes az, hogy ilyennel próbálkoztak az amerikai foci terén is, de sajnos az nem jött össze, pedig abból is sokat profitálhatott volna a sportunk, de még szerintem nem elég széles a háttér hozzá. De előbb-utóbb kell egy ilyen jellegű dolog nálunk is.
több mint 13 éve
"a...nevű MAFSZ sportszervezet megbízásából, a sportszervezetünk mérkőzéseiről készített, készítendő, valamint a MAFSZ videó tárhelyére feltöltésre kerülő videó felvételek tulajdonjogáról térítésmentes a MAFSZ javásra lemondok, azokat jelen nyilatkozat aláírásával a MAFSZ-ra átruházom. Tudomásul veszem, hogy minden mérkőzés videó felvételének tulajdonjoga a MAFSZ tulajdonába és kezelésébe kerül, amelyet a sportszervezetünk által kijelölt és feltöltésre jogosultságot szerzett személyek a MAFSZ videó tárhelyre feltöltenek"Azért ez kemény. Ha a Mafsz eladja valakinek a videónkat egy forintot nem kapunk belőle.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A győri srácok kölcsönjátékosok, és tudtommal a kölcsönjátékosokra nincs 15 fős szabály. Ha lenne white sharks, vagyis sharks2, akkor oda ki kéne jelölni Győrben 15 játékost, akik abban nem, csak a sharks 1 ben játszhatnának. Ez a kölcsönadás viszont más tészta.Az ifik?Ezt találtam (kicsit lerövidítve, és a div1-2-t összevonva): "Azon sportszervezeteknek, melyek a Div I./Div II. mellett magasabb osztályban is indítanak csapatot, a következők szerint kell eljárniuk. A sportszervezetnek le kell adnia egy 15 főt tartalmazó rostert, amelyen szereplő játékosok kizárólag a legmagasabb osztályban indított csapatában léphetnek pályára adott sportszervezetnek 2011-es, MAFSZ által szervezett hazai férfi felnőtt bajnokságban."tehát a Sharks-nál be van nevezve a 15-be a Vili szomszédja, meg a kissrác is a vegyesboltból? ki az a 15 fő?Harminch37
Azaz a 15 fős szabály egyedül a W2, és a C2 játékoskeretét szűkíti. De a Wolves-os és Cowboysos 15 fős keménymag is besegíthetne a Gorillaz és a Crushers hiányposztjaira kölcsönjátékosként, ha jól értelmezem. Az más kérdés, hogy szerintem épeszű játékosnak esze ágában sincs lejátszani 1-2 bajnoksággal, ahogy ezt a BW és a BC nem is teszi tudtommal.
Nemtom ez meg volt-e válaszolva, de a DIV1 győztes már idén is indulhat a HFL-ben? Vagy ha élnek a feljutás nyújtotta lehetőséggel, akkor több mint egy év magyar offseason vár rájuk?Tred
Ja az nem lehet mert HFL-ben és ifiben nem lehet egyszerre vagy de?ce
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az ifik?tehát a Sharks-nál be van nevezve a 15-be a Vili szomszédja, meg a kissrác is a vegyesboltból? ki az a 15 fő?Harminch37ha valaki nevezve van a HFL-be, az nem játszhat más magyar ligában, ugye? ergo én sem játszhattam volna mondjuk a Rebelsben meg a Hurricanesben párhuzamosan (csak tegyük fel...😊, ugye? akkor a györi srácok (az a maradék pár a régi 'nagy' csapatból) mért "játszhattak le"? ez elvileg egy bajnoki idénynek minősül, ugye?Harminch37Ezt találtam (kicsit lerövidítve, és a div1-2-t összevonva): "Azon sportszervezeteknek, melyek a Div I./Div II. mellett magasabb osztályban is indítanak csapatot, a következők szerint kell eljárniuk. A sportszervezetnek le kell adnia egy 15 főt tartalmazó rostert, amelyen szereplő játékosok kizárólag a legmagasabb osztályban indított csapatában léphetnek pályára adott sportszervezetnek 2011-es, MAFSZ által szervezett hazai férfi felnőtt bajnokságban."
Azaz a 15 fős szabály egyedül a W2, és a C2 játékoskeretét szűkíti. De a Wolves-os és Cowboysos 15 fős keménymag is besegíthetne a Gorillaz és a Crushers hiányposztjaira kölcsönjátékosként, ha jól értelmezem. Az más kérdés, hogy szerintem épeszű játékosnak esze ágában sincs lejátszani 1-2 bajnoksággal, ahogy ezt a BW és a BC nem is teszi tudtommal.
Nemtom ez meg volt-e válaszolva, de a DIV1 győztes már idén is indulhat a HFL-ben? Vagy ha élnek a feljutás nyújtotta lehetőséggel, akkor több mint egy év magyar offseason vár rájuk?Tred
Ja az nem lehet mert HFL-ben és ifiben nem lehet egyszerre vagy de?
több mint 13 éve
Harminch37
103
tehát a Sharks-nál be van nevezve a 15-be a Vili szomszédja, meg a kissrác is a vegyesboltból? ki az a 15 fő?ha valaki nevezve van a HFL-be, az nem játszhat más magyar ligában, ugye? ergo én sem játszhattam volna mondjuk a Rebelsben meg a Hurricanesben párhuzamosan (csak tegyük fel...😊, ugye? akkor a györi srácok (az a maradék pár a régi 'nagy' csapatból) mért "játszhattak le"? ez elvileg egy bajnoki idénynek minősül, ugye?Harminch37Ezt találtam (kicsit lerövidítve, és a div1-2-t összevonva): "Azon sportszervezeteknek, melyek a Div I./Div II. mellett magasabb osztályban is indítanak csapatot, a következők szerint kell eljárniuk. A sportszervezetnek le kell adnia egy 15 főt tartalmazó rostert, amelyen szereplő játékosok kizárólag a legmagasabb osztályban indított csapatában léphetnek pályára adott sportszervezetnek 2011-es, MAFSZ által szervezett hazai férfi felnőtt bajnokságban."
több mint 13 éve
Mi ne lennénk? 😀Hát amennyi infó kijött eddig a döntőről/ami még szerintem csak töredéke az egésznek/ már abból világosan látszik , hogy ez lesz az eddigi legszínvonalasabb egyben a legolcsóbb döntő ami kis hazánkba megrendezésre került.Ott leszünk Danikám? 😀Bruce
Gartula srácok!
U.I:A hideg sört se felejtsétek 😉kisdani
több mint 13 éve
Hát amennyi infó kijött eddig a döntőről/ami még szerintem csak töredéke az egésznek/ már abból világosan látszik , hogy ez lesz az eddigi legszínvonalasabb egyben a legolcsóbb döntő ami kis hazánkba megrendezésre került.Ott leszünk Danikám? 😀
Gartula srácok!
U.I:A hideg sört se felejtsétek 😉kisdani
több mint 13 éve
Hát amennyi infó kijött eddig a döntőről/ami még szerintem csak töredéke az egésznek/ már abból világosan látszik , hogy ez lesz az eddigi legszínvonalasabb egyben a legolcsóbb döntő ami kis hazánkba megrendezésre került.Gartula srácok!
U.I:A hideg sört se felejtsétek 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom olvastátok-e a hfl kiírását, mindenesetre az biztató és talán jövőbe mutató is, hogy a tavaszi szezonban problémás pontok ki lettek cserélve logikusabbakra.
több mint 13 éve
Ezért javasoltuk mi azt anno, hogy legyen őszi-tavaszi (vagy tavaszi-őszi) lebonyolítási rend, mindhárom osztályban. Mondjuk jól elhúzódna a szezon, mert ugye vannak nemzetközi kötelezettségek és néhány csapatnál, de meg lehetne oldani. És így nem lenne gond a feljutó csapatoknak, hogy ki kell hagyni tényleg több mint egy évet. (persze ha feltételezzük a jövő évben is a hasonló lebonyolítást) Ez nagyon sok és ezt senkitől nem lehet elvárni ebben a formában.
több mint 13 éve
Szerintem nem indulhat. Logikátlan lenne. Gyakorlatilag két idény jelentene (minden vonatkozó költséggel együtt) egy év alatt.Nemtom ez meg volt-e válaszolva, de a DIV1 győztes már idén is indulhat a HFL-ben? Vagy ha élnek a feljutás nyújtotta lehetőséggel, akkor több mint egy év magyar offseason vár rájuk?Tred
Ez érdekes, mert anno, mikor div 2-3 volt tavasszal, és div1 ősszel (talán 2009-ben), akkor ugyanez a probléma fogalmazódott meg. De mivel nem látom esélyét, hogy ez a rendszer fennmaradna jövőre is, ezért nem kell nagyon gondolkodni ezen 😊Zorddd
Hosszú a kihagyás. Megfontolandó, hogy a feljutó csapat szövetkezzen egy másik, közeli egyesülettel (amely játszik a Div1 és/vagy 2-ben), hogy ott játszhassa néhány játékosát. Cserébe a másik egyesület legjobbjai is játszhatnának a HFL-ben. Nos? :rolleyes:
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
tibibá
54
és Wild Card esélyek, tippek?😛 😊..........................
sztem a Bulldogs 2-3 TDvel hozza az első meccset, a másik viszont szorosabb lehet, ha ismét kap frissítést a C88as
több mint 13 éve
közbe megtudakoltam mástól, de azért köszi neked is. 😉a pécsi gerincsérült srácról, ha vkinek van vmi infoja pls ossza már meg...reméljük jobban van.Divatsemmi komolyabb, saját felelősségre elhagyhatta a kórházat 😉JSanyo
|
több mint 13 éve
Ez érdekes, mert anno, mikor div 2-3 volt tavasszal, és div1 ősszel (talán 2009-ben), akkor ugyanez a probléma fogalmazódott meg. De mivel nem látom esélyét, hogy ez a rendszer fennmaradna jövőre is, ezért nem kell nagyon gondolkodni ezen 😊
több mint 13 éve
ha valaki nevezve van a HFL-be, az nem játszhat más magyar ligában, ugye? ergo én sem játszhattam volna mondjuk a Rebelsben meg a Hurricanesben párhuzamosan (csak tegyük fel...😊, ugye? akkor a györi srácok (az a maradék pár a régi 'nagy' csapatból) mért "játszhattak le"? ez elvileg egy bajnoki idénynek minősül, ugye?Harminch37Ezt találtam (kicsit lerövidítve, és a div1-2-t összevonva): "Azon sportszervezeteknek, melyek a Div I./Div II. mellett magasabb osztályban is indítanak csapatot, a következők szerint kell eljárniuk. A sportszervezetnek le kell adnia egy 15 főt tartalmazó rostert, amelyen szereplő játékosok kizárólag a legmagasabb osztályban indított csapatában léphetnek pályára adott sportszervezetnek 2011-es, MAFSZ által szervezett hazai férfi felnőtt bajnokságban."
Nemtom ez meg volt-e válaszolva, de a DIV1 győztes már idén is indulhat a HFL-ben? Vagy ha élnek a feljutás nyújtotta lehetőséggel, akkor több mint egy év magyar offseason vár rájuk?
több mint 13 éve
a pécsi gerincsérült srácról, ha vkinek van vmi infoja pls ossza már meg...reméljük jobban van.Divatsemmi komolyabb, saját felelősségre elhagyhatta a kórházat 😉
több mint 13 éve
nem rád, de 1 hónapja várom a játékoslistákat és tele van a tökömfogalmam sincs h kért-e, nem tudom...ejj de harapós vagy cápiRicsi56én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77
több mint 13 éve
fogalmam sincs h kért-e, nem tudom...ejj de harapós vagy cápilehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56
Crushers #12
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és Wild Card esélyek, tippek?sztem a Bulldogs 2-3 TDvel hozza az első meccset, a másik viszont szorosabb lehet, ha ismét kap frissítést a C
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még egy megjegyzés:még így is, hogy nem játszott mindenki mindenkivel, hatalmas körbeverések vannak. jó persze így is mutat valamit a kapott pontok száma, de csak aktuális forma kérdése jó néhány meccs, így szerintem egyáltalán nem mérvadó. pláne a jelenlegi versenykiírás mellett, ahol ti például rosszabbul jártok a kapott pontok tekintetében azzal, hogy több pontot vittetek a huligánoknak, mint például az enthroners. vagy mi azzal, hogy a pécs ellen az utolsó negyedben becsületből vittünk még 14 pontot..
A Hurricanes ellen mi vittük a legtöbb pontot,bár sokat is kaptunk tőlük, a Pécs és a Debrecen mellett s Ők voltak a legszimpatikusabbak számomra. Kíváncsi lettem volna ha mindenki játszik velük és akkor nézzük a kapott pont mutatókat,hogy állna a tabella?
Ezt a megjegyzést azért írtam,mert fentebb olvastam néhány hozzászólásban "hogy miért Ők és miért nem más ? 😊" A sorsolás az eredmények, a szabályok, ezt hozták.Mindenesetre egyre jobban szeretem az Amerikai Focit 😊tibibá
több mint 13 éve
majd sütök sütit, hogy kiengeszteljelek 😊 😀😂 😂 engem megbántottál 😕pc_xMagyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)FerronMert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )Zorddd
több mint 13 éve
tibibá
54
Mint ahogy tegnap mi is tökön szúrtuk magunkat !Az utolsó percben lett volna lehetősége a Mustangsnak fordítani az eredményen,de nem tette! "el kúrtuk" mondta valaki egyszer 😊igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számítNem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊Zorddd
így a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.bpcj97
Még egy megjegyzés:
A Hurricanes ellen mi vittük a legtöbb pontot,bár sokat is kaptunk tőlük, a Pécs és a Debrecen mellett s Ők voltak a legszimpatikusabbak számomra. Kíváncsi lettem volna ha mindenki játszik velük és akkor nézzük a kapott pont mutatókat,hogy állna a tabella?
Ezt a megjegyzést azért írtam,mert fentebb olvastam néhány hozzászólásban "hogy miért Ők és miért nem más ? 😊" A sorsolás az eredmények, a szabályok, ezt hozták.Mindenesetre egyre jobban szeretem az Amerikai Focit 😊