Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálunk az említettekhez hasonlóak a c2-ben játszanak..a wolvesnál valószínleg a w2-ben.
a győrnél meg... ööö... basszus :/
😀
több mint 13 éve
Harminch37
103
ha valaki nevezve van a HFL-be, az nem játszhat más magyar ligában, ugye? ergo én sem játszhattam volna mondjuk a Rebelsben meg a Hurricanesben párhuzamosan (csak tegyük fel...😊, ugye? akkor a györi srácok (az a maradék pár a régi 'nagy' csapatból) mért "játszhattak le"? ez elvileg egy bajnoki idénynek minősül, ugye?lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56
egyébként ennek a HFL-nek azért nincs értelme, mert ha a BPC, BPW és a GYS a div. 1-ben indult volna, pont ugyanolyan szintű ellenfelekkel kellett volna játszaniuk, csak még egy csomó másikkal is (ahol mondjuk szerepet kaphatott volna a backup bal guard, meg a 3. számú CB is, esetleg a 4., persze a fejlődés az első, blabla, de nekik marad az edzés)...
több mint 13 éve
😂 😂 engem megbántottál 😕Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)FerronMert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )Zorddd
több mint 13 éve
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)FerronMert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )
több mint 13 éve
Ferron
72
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)
több mint 13 éve
Bulldogs (3.) - Tata (6.)Elvileg akkor a Hurricanes játszik elődöntőbe az Eagles vs. C2 győztesével és a Crushers pedig a Tata vs. Bulldogs győztesévelLapenoés a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88asPontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.Tred
C2(4.) - Eagles (5.)
Ha a Bulldogs nyer, akkor ők játszanak a Crushers-zel, és a Hurricanes a másik meccs győztesével.
Ha a Tata nyer, akkor ők játszanak a Hurricanes-szel, és a Crushers a másik meccs győztesével.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elvileg akkor a Hurricanes játszik elődöntőbe az Eagles vs. C2 győztesévelés a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88asPontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.Tred
és a Crushers pedig a Tata vs. Bulldogs győztesével
több mint 13 éve
always next year...Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊ZordddTudod, majd jövőre 😀shawnka
több mint 13 éve
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88asPontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?
több mint 13 éve
Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊ZordddTudod, majd jövőre 😀
több mint 13 éve
igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számítNem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊
így a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.bpcj97
több mint 13 éve
...egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak...cápa77Lehet azért nem küldtek, mert nincsen kakasuk... 😀 😀 😀 (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni 😊 )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számítígy a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.
több mint 13 éve
lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56Sztem rosszul hallottad!Ricsi56akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77
több mint 13 éve
Igen elvileg mi vagyunk a negyedikek, de ki tudja 😀 Azért az nem mindegy h otthon vagy idegenben játszunk, még ha Pesten is lesz a meccs.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen C2 a negyedik 😊Bár itt tényleg nincs akkora jelentősége a dolognak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az egy dolog, de a C2 is megverte az eaglest.. akkor ők a negyedikek? sportmedian szar a táblázat akkor
(mondjuk ennél a párosnál ez mindegy)
több mint 13 éve
nektek nyilván egyszerű kérdés:egymás elleni eredményük
miért a mustangs jutott rájátszásba, és miért nem a gringos?
mindkét csapat 2-3al áll, a gringosnak jobb a mutatója, és kevesebb pontot is kaptak...88as
40-38 a Mustangsnak
--------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nektek nyilván egyszerű kérdés:miért a mustangs jutott rájátszásba, és miért nem a gringos?
mindkét csapat 2-3al áll, a gringosnak jobb a mutatója, és kevesebb pontot is kaptak...
több mint 13 éve
én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77Na erre a kérdésre adandó válaszokra én is kíváncsi vagyok.Sztem rosszul hallottad!Ricsi56
És még mindig ott a kérdés azokról a játékosokról, akik esetleg két csapatban lesznek bajnokok. Ha jól tudom szinte az összes győri játékos másik csapatban játszik most. Úgy halottam a Győrnek most nincs hivatalosan játékosa. Ugye ők nem játszhatnak ősszel a HFL-ben?cápa77
Crushers #12
több mint 13 éve
Edző bá...átfogalmazom nm ellököm lelököm magamról.. 😊Önöknél így megy,nálunk meg úgy...de ne féljen megkaptam érte a magam fejmosását...
Racsy drága,az hogy nekem meg milyen a játékstílusom az tök mindegy tőled egy nm kaptam pacsit máshonnan meg többet is kapok ez ilyen...csak az a különbség hogy én mindenkinek adtam,még annak is aki stoplival majdnem kilötte a szemem...szal ez szentem a te szegénységi bizonyítványod...
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Sajnos JAX nem írhatsz ide ma. Nem jött össze amiről beszéltünk.
több mint 13 éve
akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikSztem rosszul hallottad!Ricsi56Ebből kiindulva hogyan kerülhet 2 teljesen új csapat rögtön a HFL-be?Na erre a kérdésre adandó válaszokra én is kíváncsi vagyok.
SzentiRebel_#18
És még mindig ott a kérdés azokról a játékosokról, akik esetleg két csapatban lesznek bajnokok. Ha jól tudom szinte az összes győri játékos másik csapatban játszik most. Úgy halottam a Győrnek most nincs hivatalosan játékosa. Ugye ők nem játszhatnak ősszel a HFL-ben?cápa77
több mint 13 éve
Sztem rosszul hallottad!Ebből kiindulva hogyan kerülhet 2 teljesen új csapat rögtön a HFL-be?Na erre a kérdésre adandó válaszokra én is kíváncsi vagyok.
SzentiRebel_#18
Crushers #12