Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálunk az említettekhez hasonlóak a c2-ben játszanak..
a wolvesnál valószínleg a w2-ben.
a győrnél meg... ööö... basszus :/
😀
több mint 13 éve
Harminch37 Las Vegas Raiders 103
akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77
én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56
lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...cápa77
ha valaki nevezve van a HFL-be, az nem játszhat más magyar ligában, ugye? ergo én sem játszhattam volna mondjuk a Rebelsben meg a Hurricanesben párhuzamosan (csak tegyük fel...😊, ugye? akkor a györi srácok (az a maradék pár a régi 'nagy' csapatból) mért "játszhattak le"? ez elvileg egy bajnoki idénynek minősül, ugye?

egyébként ennek a HFL-nek azért nincs értelme, mert ha a BPC, BPW és a GYS a div. 1-ben indult volna, pont ugyanolyan szintű ellenfelekkel kellett volna játszaniuk, csak még egy csomó másikkal is (ahol mondjuk szerepet kaphatott volna a backup bal guard, meg a 3. számú CB is, esetleg a 4., persze a fejlődés az első, blabla, de nekik marad az edzés)...

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)Ferron
Mert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )Zorddd
😂 😂 engem megbántottál 😕

több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)Ferron
Mert ha lejátszanák, akkor olyan mocskosul kérdéses lenne, hogy ki fog nyerni 😀 (és ezzel senkit nem akartam megbántani 😊 )

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
Ferron 72
Magyarul simán összejöhet egy Crushers-Hurricanes döntő, amit le se kell játszani mert a westgate csoport tagjai sosem akarnak feljebb jutni 😀 (lásd Gorillaz)
több mint 13 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88as
Pontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.Tred
Elvileg akkor a Hurricanes játszik elődöntőbe az Eagles vs. C2 győztesével és a Crushers pedig a Tata vs. Bulldogs győztesévelLapeno
Bulldogs (3.) - Tata (6.)
C2(4.) - Eagles (5.)

Ha a Bulldogs nyer, akkor ők játszanak a Crushers-zel, és a Hurricanes a másik meccs győztesével.
Ha a Tata nyer, akkor ők játszanak a Hurricanes-szel, és a Crushers a másik meccs győztesével.

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?88as
Pontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.Tred
Elvileg akkor a Hurricanes játszik elődöntőbe az Eagles vs. C2 győztesével
és a Crushers pedig a Tata vs. Bulldogs győztesével
több mint 13 éve
Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊Zorddd
Tudod, majd jövőre 😀shawnka
always next year...

Zoon Politikon
több mint 13 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Pontosan. Tehát a Crushers a Tatát, mi pedig a Bulldogsot biztosan nem kaphatjuk az elődöntőben.

M. Vikings
Always open!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és a PO 2. körében a #1 hurricanes kapja a "könnyebb", azaz az alapszakaszban hátrébb végző csapatot, a #2 Crushers, pedig az "erősebbet"?
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊Zorddd
Tudod, majd jövőre 😀
több mint 13 éve
igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számít
így a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.bpcj97
Nem kell minket sajnálni, saját magunkat lőttük tökön 😊

Zoon Politikon
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
...egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak...cápa77
Lehet azért nem küldtek, mert nincsen kakasuk... 😀 😀 😀 (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni 😊 )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen, elsősorban az egymás elleni eredmény számít
így a tata megelőzi a gringost, mi pedig az eagles-t. azért sajnálom ám a pécsi srácokat, ők voltak a legszimpatikusabb csapat, akikkel összefutottunk az alapszakaszban.
több mint 13 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
Sztem rosszul hallottad!Ricsi56
akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaikcápa77
én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?Ricsi56
lehet hogy kért a szövetség? ki tudja? te biztos...

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Igen elvileg mi vagyunk a negyedikek, de ki tudja 😀 Azért az nem mindegy h otthon vagy idegenben játszunk, még ha Pesten is lesz a meccs.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen C2 a negyedik 😊
Bár itt tényleg nincs akkora jelentősége a dolognak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az egy dolog, de a C2 is megverte az eaglest.. akkor ők a negyedikek?
sportmedian szar a táblázat akkor
(mondjuk ennél a párosnál ez mindegy)
több mint 13 éve
neuw 271 — Patriots fan
nektek nyilván egyszerű kérdés:
miért a mustangs jutott rájátszásba, és miért nem a gringos?
mindkét csapat 2-3al áll, a gringosnak jobb a mutatója, és kevesebb pontot is kaptak...88as
egymás elleni eredményük
40-38 a Mustangsnak

--------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nektek nyilván egyszerű kérdés:
miért a mustangs jutott rájátszásba, és miért nem a gringos?
mindkét csapat 2-3al áll, a gringosnak jobb a mutatója, és kevesebb pontot is kaptak...
több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Na erre a kérdésre adandó válaszokra én is kíváncsi vagyok.
És még mindig ott a kérdés azokról a játékosokról, akik esetleg két csapatban lesznek bajnokok. Ha jól tudom szinte az összes győri játékos másik csapatban játszik most. Úgy halottam a Győrnek most nincs hivatalosan játékosa. Ugye ők nem játszhatnak ősszel a HFL-ben?cápa77
én nemtom... info@sharks.hu ? lehet h kérni kellene?

Crushers #12
több mint 13 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
Edző bá...átfogalmazom nm ellököm lelököm magamról.. 😊
Önöknél így megy,nálunk meg úgy...de ne féljen megkaptam érte a magam fejmosását...
Racsy drága,az hogy nekem meg milyen a játékstílusom az tök mindegy tőled egy nm kaptam pacsit máshonnan meg többet is kapok ez ilyen...csak az a különbség hogy én mindenkinek adtam,még annak is aki stoplival majdnem kilötte a szemem...szal ez szentem a te szegénységi bizonyítványod...

See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Sajnos JAX nem írhatsz ide ma. Nem jött össze amiről beszéltünk.

több mint 13 éve
Ebből kiindulva hogyan kerülhet 2 teljesen új csapat rögtön a HFL-be?
SzentiRebel_#18
És még mindig ott a kérdés azokról a játékosokról, akik esetleg két csapatban lesznek bajnokok. Ha jól tudom szinte az összes győri játékos másik csapatban játszik most. Úgy halottam a Győrnek most nincs hivatalosan játékosa. Ugye ők nem játszhatnak ősszel a HFL-ben?cápa77
akkor valaki küldjön egy hivatalos győri roostert mert le kellene adnom a MACS-nak, és eddig azt mondták, hogy nincsenek játékosaik

több mint 13 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Ebből kiindulva hogyan kerülhet 2 teljesen új csapat rögtön a HFL-be?
SzentiRebel_#18
Sztem rosszul hallottad!

Crushers #12