Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ferron
72
Én nem láttam semmi plusz dolgot beírva a jegyzőkönyvbe.Ha a bíró küldte el megnyugodni akkor az nem kiállítás? 😀
Szerintem a birói részről 15 yardot kaptuk érte mást nem, plusz el lett küldve, hogy megnyugodjon. Így ő utána már nem játszott.kisdani
Ha az edzője, akkor az viszont teljesen más és helyes cselekedet. Pályán nem lehet így viselkedni.
több mint 13 éve
Harminch37
103
ha kiállították, akkor az automatikusan egy meccses eltiltás, bár nálunk pl. 'verekedésért' osztottak már 3 meccseset is (akkor 5 meccs volt az alapszakasz, tehát, ez igencsak nevetséges)...:SLehet tudni amúgy mi a helyzet a sisakját rugdosó, pályán vetkőző, kur.. ...ázó Jászberényi játékossal?gyengejobbUgy erted azon kivul, hogy ott eleve kaptak miatta 15y buntit? Kiallitottak? Nem gondolom, hogy varhato tovabbi retorzio! Vagy igen?
Van illetekes jatekvezeto forumkozelben?PaTyOmKiN
nem vagyok játékvezető, ez az évek és a rutin...:S
több mint 13 éve
Én nem láttam semmi plusz dolgot beírva a jegyzőkönyvbe. Szerintem a birói részről 15 yardot kaptuk érte mást nem, plusz el lett küldve, hogy megnyugodjon. Így ő utána már nem játszott.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet tudni amúgy mi a helyzet a sisakját rugdosó, pályán vetkőző, kur.. ...ázó Jászberényi játékossal?gyengejobbUgy erted azon kivul, hogy ott eleve kaptak miatta 15y buntit? Kiallitottak? Nem gondolom, hogy varhato tovabbi retorzio! Vagy igen?
Van illetekes jatekvezeto forumkozelben?
több mint 13 éve
Ha ekkora probléma hogy ki hol van azona szaros tabellán akkor tegyetek elénk mindenkit, mi úgyis 0-6al végzünk idén, tökmind1 hogy és miként ér véget a szezon ha olyan jó meccseket tudunk játszani mint tegnap Berény ellen!gyengejobbGratula a hétvégi meccsetekhez 😉 Direkt nem idéztem konkrét csapattal kapcsolatos thread-et, de ha így is megbántottalak akkor sorry. Szerintem nem is feltétlenül mérvadó sok csapat esetében ez az egész, főleg azoknál akik kemény ellenfeleken vannak túl. Csak ha már a bajnokság közepén is ekkora fejetlenségek vannak a tabellákban, mint például a mafl.hu-n, akkor az a végén sem lesz jobb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lehet tudni amúgy mi a helyzet a sisakját rugdosó, pályán vetkőző, kur.. ...ázó Jászberényi játékossal?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha ekkora probléma hogy ki hol van azona szaros tabellán akkor tegyetek elénk mindenkit, mi úgyis 0-6al végzünk idén, tökmind1 hogy és miként ér véget a szezon ha olyan jó meccseket tudunk játszani mint tegnap Berény ellen!
több mint 13 éve
"1. azonos pontok száma esetén, az egymás elleni mérkőzések szerzett – kapott pontjainak összesítettnekem inkább azt mondja meg vki,h hogy állhat egy 2-1-es csapat egy 2-0ás elött???Pacmanha jól sejtem, akkor így:
1 a győzelmek száma számít, az 2-2
2 a pontarány számít, nekik +34, nektek +13JSanyo
különbsége
2. azonos, vagy hiányzó egymás elleni összesített pontkülönbség esetén, a bajnoki mérkőzések kapott
pontjainak különbsége (kevesebb kapott pont)"
Tehát számomra nem teljesen világos módon, a kiirás előnyben részesít egy 0-0 közeli meccset mint egy pontgazdagot... De ez alapján
3 győzelem: 1. Rebels (3 0 94:45)
2 győzelem: 2. Gorillaz (2 0 57:14) 3. Raptors (2 0 31:18) 4. Soldiers (2 1 63:29) 5. Tigers (2 1 93:41) 6. Wolverines (2 2 46:81)
1 győzelem: 7. Steelers (1 2 58:54) 8. Predators (1 2 50:62) 9. Titans (1 2 66:101)
0 győzelem: 10. Wildfires(0 3 14:77) 11.Heroes (0 3 28:78)
több mint 13 éve
... helyesen egyelőre és nem pedig egyenlőre, abban a kontextusban ...arcsikeLegalább megvárnád, amíg megtesszük a tippjeinket! Így elrontottad a játékot. 😉 Pedig tudtam.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ott IS a potty! Pisz! 😊mivel én konzekvensen nagybetű nélkül írok ezért erre nem írok semmit, de mivel látom nem sikerült a hibát így se megtalálni ezért kiemelem mégegyszer! nem az ékezetekkel volt a baj amúgy 😊 és nem is ellened irányul, de szinte mindenki rosszul használja ezt a szót és nagyon rossz nézni! szóval helyesen egyelőre és nem pedig egyenlőre, abban a kontextusban amiben használtad! písz 😀 😛harmadsorban pedig mindenki olvassa el a magyar helyesírás szabályai c. örökbecsűt 😀 😛 egyelőre ennyi 😉arcsikeNegyedsorban kezdhetned Te is, mert helyesen: Magyar Helyesiras Szabalyai lenne, mivel ez az "orokbecsu" mu cime! 😊 😊 😊 😛PaTyOmKiN
üdv: kazinczy 😉arcsike
több mint 13 éve
arcsike
100
mivel én konzekvensen nagybetű nélkül írok ezért erre nem írok semmit, de mivel látom nem sikerült a hibát így se megtalálni ezért kiemelem mégegyszer! nem az ékezetekkel volt a baj amúgy 😊 és nem is ellened irányul, de szinte mindenki rosszul használja ezt a szót és nagyon rossz nézni! szóval helyesen egyelőre és nem pedig egyenlőre, abban a kontextusban amiben használtad! písz 😀 😛Negyedsorban kezdhetned Te is, mert helyesen: Magyar Helyesiras Szabalyai lenne, mivel ez az "orokbecsu" mu cime! 😊 😊 😊 😛PaTyOmKiNMaradjunk annyiban, hogy megvertuk mi magunkat! 😊 Nezd meg a statisztikat, hany fisrt downt csinaltatok egesz meccsen.😊harmadsorban pedig mindenki olvassa el a magyar helyesírás szabályai c. örökbecsűt 😀 😛 egyelőre ennyi 😉arcsike
masodsorban talan olvasd el a szabalyrendszert, es rajossz miert vagyunk elottetek egyenlore! 😊PaTyOmKiN
üdv: kazinczy 😉
több mint 13 éve
A sok grammarnáci...
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
Kori
1 169
Negyedsorban kezdhetned Te is, mert helyesen: Magyar Helyesiras Szabalyai lenne, mivel ez az "orokbecsu" mu cime! 😊 😊 😊 😛PaTyOmKiN😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Negyedsorban kezdhetned Te is, mert helyesen: Magyar Helyesiras Szabalyai lenne, mivel ez az "orokbecsu" mu cime! 😊 😊 😊 😛harmadsorban pedig mindenki olvassa el a magyar helyesírás szabályai c. örökbecsűt 😀 😛 egyelőre ennyi 😉arcsikeengem nm zavar a köztes téma...csak eddig jolműködött az oldal aztan becsuszott elénk valahogy a soldiers..azért furccsának tartottam hoy megvertük öket azt még elöttünk vannakXDmindegy...nm esek kétségbe..azt hogy mennyivel végzünk meg majd kiderül junisusban...XDPacmanMaradjunk annyiban, hogy megvertuk mi magunkat! 😊 Nezd meg a statisztikat, hany fisrt downt csinaltatok egesz meccsen.😊
masodsorban talan olvasd el a szabalyrendszert, es rajossz miert vagyunk elottetek egyenlore! 😊PaTyOmKiN
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondolom ez nem nekem szol, mivel angol billentyuzetem van csupan, es igy ekezet nekul vagyok kenytelen irni...😊 ergo a mindenki olvassa felszolitasod kisse eros! 😊
több mint 13 éve
arcsike
100
harmadsorban pedig mindenki olvassa el a magyar helyesírás szabályai c. örökbecsűt 😀 😛 egyelőre ennyi 😉engem nm zavar a köztes téma...csak eddig jolműködött az oldal aztan becsuszott elénk valahogy a soldiers..azért furccsának tartottam hoy megvertük öket azt még elöttünk vannakXDmindegy...nm esek kétségbe..azt hogy mennyivel végzünk meg majd kiderül junisusban...XDPacmanMaradjunk annyiban, hogy megvertuk mi magunkat! 😊 Nezd meg a statisztikat, hany fisrt downt csinaltatok egesz meccsen.😊
több mint 13 éve
A first down kevés volt valóban, de az ún. spec team bepótolta ezt, azért az nem úgy volt hogy a szél befújta az 50 yardos fg-t, meg jóbarátodat, Pacman öccsét se az nyomta be 90 yardról az end zone-ba. 😊engem nm zavar a köztes téma...csak eddig jolműködött az oldal aztan becsuszott elénk valahogy a soldiers..azért furccsának tartottam hoy megvertük öket azt még elöttünk vannakXDmindegy...nm esek kétségbe..azt hogy mennyivel végzünk meg majd kiderül junisusban...XDPacmanMaradjunk annyiban, hogy megvertuk mi magunkat! 😊 Nezd meg a statisztikat, hany fisrt downt csinaltatok egesz meccsen.😊
és a versenykiírás szerint is előttetek vagyunk, mert a 2 győzelemért ugyanúgy megvan a 2 pontunk, ezutan az első tiebreaker az egymás elleni eredmény. De mondom, most ez tök mindegy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
engem nm zavar a köztes téma...csak eddig jolműködött az oldal aztan becsuszott elénk valahogy a soldiers..azért furccsának tartottam hoy megvertük öket azt még elöttünk vannakXDmindegy...nm esek kétségbe..azt hogy mennyivel végzünk meg majd kiderül junisusban...XDPacmanMaradjunk annyiban, hogy megvertuk mi magunkat! 😊 Nezd meg a statisztikat, hany fisrt downt csinaltatok egesz meccsen.😊
masodsorban talan olvasd el a szabalyrendszert, es rajossz miert vagyunk elottetek egyenlore! 😊
több mint 13 éve
Ja, pontosan így kellene. Egyenmez, egyennadrág, de a saját csapatszínű és logós sisak.szerintem király lenne a Magyar Amerikai Football válogatott, és valószínűleg nem lenne nagy költség játszani egy pár meccset a környező országok csapataival, okos médiával, jó eredményekkel lehetne nézőt csalogatni...CSAK NE KELLJEN PIROSRA FÚJNI A SISAKUNK...😀Harminch37a sisakja mindenkinek maradhatna a sajátja...mez kéne meg gatyaPacman
Ennyi jár a hazai szívnek.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
szerintem király lenne a Magyar Amerikai Football válogatott, és valószínűleg nem lenne nagy költség játszani egy pár meccset a környező országok csapataival, okos médiával, jó eredményekkel lehetne nézőt csalogatni...CSAK NE KELLJEN PIROSRA FÚJNI A SISAKUNK...😀Harminch37a sisakja mindenkinek maradhatna a sajátja...mez kéne meg gatya
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
engem nm zavar a köztes téma...csak eddig jolműködött az oldal aztan becsuszott elénk valahogy a soldiers..azért furccsának tartottam hoy megvertük öket azt még elöttünk vannakXDmindegy...nm esek kétségbe..azt hogy mennyivel végzünk meg majd kiderül junisusban...XD
See what you hit,and hit what you see
több mint 13 éve
Kori
1 169
szerintem király lenne a Magyar Amerikai Football válogatott, és valószínűleg nem lenne nagy költség játszani egy pár meccset a környező országok csapataival, okos médiával, jó eredményekkel lehetne nézőt csalogatni...CSAK NE KELLJEN PIROSRA FÚJNI A SISAKUNK...😀Harminch37Jó, akkor legyen zöld. 😀
Hétvégére:
Április 30-án kerül sor Győrben a Sharks - St. Pölten Invaders Interliga mérkőzésre. Aki most helyesen válaszol egy egyszerű kérdésre, ráadásul belépőt is nyerhet!
Minden jó válasz ingyenes belépőt ér, így igazán érdemes részt venni a játékban.
Nem kell mást tenned, mint a lenti kérdésre csütörtök délig a helyes választ elküldeni a westgatejatek@gmail.com címre.
A tárgy mezőbe kérjük írd be, hogy "játék".
A válaszod után add meg a neved és a címed is, hogy a beléptetésnél azonosítani tudjunk.
A kérdés:
Melyik csapat ellen vívta a Sharks az EFAF Challenge Cup-ban a döntőt 2009-ben?
forrás: http://sharks.hu/index.php/component/content/article/9-sharks/145-nyerj-jegyet-gyr-sharks-st-poelten-invaders-interliga-merkzesere-.html
több mint 13 éve
A versenykiírás szerint a 2. rangsoroló az egymás elleni eredmény, utána jön csak a globális pontkülönbség. Persze bajnokság közben tényleg kár ezzel foglalkozni...nekem inkább azt mondja meg vki,h hogy állhat egy 2-1-es csapat egy 2-0ás elött???Pacmanha jól sejtem, akkor így:
1 a győzelmek száma számít, az 2-2
2 a pontarány számít, nekik +34, nektek +13JSanyo
több mint 13 éve
Harminch37
103
szerintem király lenne a Magyar Amerikai Football válogatott, és valószínűleg nem lenne nagy költség játszani egy pár meccset a környező országok csapataival, okos médiával, jó eredményekkel lehetne nézőt csalogatni...CSAK NE KELLJEN PIROSRA FÚJNI A SISAKUNK...😀Egy nagyon érdekes, tanulságos cikk, szerintem főleg a végén olvasható következtetések, tanulságok miatt érdemes nekünk is elolvasni, megfontolni -még akkor is, ha OFF a téma, nem a fociról szól.Na ja, amíg nincs néző, nem lesz semmi egyéb sem. A válogatott is azért lenne fontos, mert mifelénk talán az tudná jobban mozgatni az embereket, meg a médiát, főleg ha még jól is menne a csapatnak.Kori
De sok hasonlóságot lehet felfedezni, és ha egy kicsit szerencsénk van (és nagyon sokat dolgozunk) akkor évek múlva elérhetjük ennek a csodának a kuszöbét...
http://jegkorong.blog.hu/2011/04/24/nincs_ennek_vege_meg_csak_most_kezdodikKalo
több mint 13 éve
Kori
1 169
Egy nagyon érdekes, tanulságos cikk, szerintem főleg a végén olvasható következtetések, tanulságok miatt érdemes nekünk is elolvasni, megfontolni -még akkor is, ha OFF a téma, nem a fociról szól.Na ja, amíg nincs néző, nem lesz semmi egyéb sem. A válogatott is azért lenne fontos, mert mifelénk talán az tudná jobban mozgatni az embereket, meg a médiát, főleg ha még jól is menne a csapatnak.
De sok hasonlóságot lehet felfedezni, és ha egy kicsit szerencsénk van (és nagyon sokat dolgozunk) akkor évek múlva elérhetjük ennek a csodának a kuszöbét...
http://jegkorong.blog.hu/2011/04/24/nincs_ennek_vege_meg_csak_most_kezdodikKalo