Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 13 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
tudja valaki, hogy lett-e eredménye a junior válogatott szövetségi kapitány keresésnek?

több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
A junior körkérdésre eddig 3 email érkezett (Berény, Eger, Dújv), pedig most péntekig kéne válaszolni. Legalább a junior játékosok mozgolódjanak már egy kicsit, mert így aztán baxxott nehéz lesz bármit tervezni.

De nézzük a jó oldalát, a válaszokat legalább könnyű lesz feldolgozni. 😛

több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
2 színjátszó kör..😊sLyNz
A Real nem egy bevásárló központ?JUNIOR#46
Junior létedre nem aludnod kellene ? ? ? :cool:kutya76
Szakdolgozatot csinálok csak már kicsit unom 😀 😀 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Mi az a Real-Barca???JUNIOR#46
2 színjátszó kör..😊sLyNz
Egy kiskereskedelmi lánc, olyan mint a Coop 😊
több mint 13 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
2 színjátszó kör..😊sLyNz
Junior létedre nem aludnod kellene ? ? ? :cool:

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 13 éve
2 színjátszó kör..😊sLyNz
A Real nem egy bevásárló központ?

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.Bruce
komoly filozófia kérdést vet fel, hogy a csapatok szerint a bíró mindig az ellenfélnek fúj. Akkor viszont a bíró mindenkinek fúj? Vagy senkinek sem? Vagy saját magának? :oZorddd
Szerintem néha a bírók sem tudják, hogy mit miért fújnak. Tisztelet a kivételnek 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
2 színjátszó kör..😊

......
több mint 13 éve
Mi az a Real-Barca???

75
75
több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.Bruce
komoly filozófia kérdést vet fel, hogy a csapatok szerint a bíró mindig az ellenfélnek fúj. Akkor viszont a bíró mindenkinek fúj? Vagy senkinek sem? Vagy saját magának? :o

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
had ne sírjak😊sLyNz
Hát ne sírjál 😊 Nem kért senki erre szerintem, én meg végképp nem. 😊
több mint 13 éve
sLyNz New Orleans Saints Oregon Ducks 731 — 100% Borsod
had ne sírjak😊

......
több mint 13 éve
Most nézve a Real - Barca meccset eltűnődtem, hogy miért kell, hogy a játékvezetők az esetek 80%-ban az egyik csapat felé fújjanak minden sportban. Idén minden meccsünkön elég aktívan ellenünk voltak a bírók, úgyhogy átérzem a Real szurkolók bánatát, annak ellenére hogy a Barcanak szorítottam.
több mint 13 éve
Kopasz98 93
http://www.youtube.com/watch?v=TcBZNrwJBoA
Rendesek a srácok 😀Kori
imádom ezt a videót 😀 mindig szakadok azon, hogy uralkodik magán, hogy ne káromkodjon és ne kiabáljon 😀 respect jár érte azért, bár lehet később megbosszulta 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rendesek a srácok 😀Kori
Jászberényben nem volt ilyen.vadibandi
Nem maradt viz a végére, meg hát az interview is elmaradt :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó hír:
Jelenleg meg senkit nem kerestek meg a WADA-tol hogy pozitív lett a mintája a ZP -Wolwerins mérkőzésen teszteltekből. 😀
A WADA oldalán sincs kint semmi evvel kapcsolatban így, a jelenlegi állas szerint nem doppingolt senki ott. Remélem hogy ezután ahányszor tesztelik a játékosokat az amerikai fociból mint negatív lesz az eredmény.delear
A WADA oldalán az eddigi pozitív esetek sincsenek fenn, szal ez annyira nem vehető fixnek.

De persze én azt remélem, h valóban negatívak lettetek.e53m62
jelenlegcápa77
Igen.
"Jelenleg"
Sajnos senkivel sem közölnek semmit, ha telefonon keresed nem veszik fel. 😕
A mintavételkor azt mondtak hogy Kb.3 hét alatt megvan az eredmény.
Azt is meg mondtak, hogy ha pozitív a minta akkor keresnek meg inkább, így ezeket összevetve és az eltelt időt nézve mondtam hogy negatívak a minták.
De mivel a NADO egy független szervezet, nincs határidejűk (sajnos) az eredmény ismertetésére, el nem elérhetők, minden felelősség a sportolóké; ez így nem éppen a tisztességesebb, főleg az amatőr sportolókkal.
Sajnos ebben nem mi (sportolok) döntöttünk/döntünk így csak sodródni tudunk az árral, elfogadva s betartva a szabályokat.
több mint 13 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
Jó hír:
Jelenleg meg senkit nem kerestek meg a WADA-tol hogy pozitív lett a mintája a ZP -Wolwerins mérkőzésen teszteltekből. 😀
A WADA oldalán sincs kint semmi evvel kapcsolatban így, a jelenlegi állas szerint nem doppingolt senki ott. Remélem hogy ezután ahányszor tesztelik a játékosokat az amerikai fociból mint negatív lesz az eredmény.delear
A WADA oldalán az eddigi pozitív esetek sincsenek fenn, szal ez annyira nem vehető fixnek.

De persze én azt remélem, h valóban negatívak lettetek.e53m62
jelenleg

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Rendesek a srácok 😀Kori
Jászberényben nem volt ilyen.

több mint 13 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Rendesek a srácok 😀

több mint 13 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Szerintem Egri Zoli (Lue), a volt gringos qb tartja a legtöbb TD-s rekordot, 2009-ben a cowboy2 ellen 7 passzolt és 1 futott td-t produkált.Zorddd
Respekt. Az sem kevés.e53m62
Biztos, hogy "csak" ennyit? Az a meccs ha jól emlékszem 68:8 lett és ha az emlékeim nem csalnak végig a Lue irányított😊 (bár le kellett jönnöm közben mert elszakadt az ujjamban a szalag úgyh figyelni nem tudtam)...de mintha lett volna egy defense TD is, úgyh valszeg igazad van 😛 Mind1 a statisztika sose volt az erősségem. Mivel ez sem hivatalosan megerősített adat így sajna nem hiszem hogy elfogadná akárki is rekordnak :/ valaki tud több TDről magyar bajnokin? 😊Jamie
Úgy tudom hogy azon kívül volt egy defense td, meg egy punt return talán, de nem voltam ott, csak közvetetten értesülök 😛

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 13 éve
maximilien 214 — #5
Azt tudja vki, h Magyarországon egy negyedben mennyi volt a legtöbb vitt pont?

Illetve egy meccsen ki vitte a legtöbb TD-t? És pontosan mennyi is volt az?e53m62
a magyar statisztikusok világhírűek, úgyhogy csak böngéssz bátran a statisztikákban...pff, a fszt, rohadtul semmilyen stat nincs már, pedig szerintem a foci pont egy olyan sport, ahol nem csak érdekesség egy-egy számadat!
amikor voltak statisztikusok, szart sem értek, most nincsenek, ugyanott vagyunk...:S
a miskolci srác frankón 6 TD-t csinált?!
ellenünk is volt vagy 80-100 yardja (TD nélkül), ügyes srác...😉Harminch37
Amikor anno a Vipers-el cserékkel álltatok fel a Wolves ellen, akkor mennyi volt egy-egy negyed? Emlékszel még?
De53m62
0-29 volt az első negyed után,50 a félidőben.

http://twitter.com/bencsics05
több mint 13 éve
Mohi24 99
http://www.youtube.com/watch?v=6fln6Jkiaog

Nyerhettek ingyen jegyet a meccsre, csak egy kérdésre kell helyesen válaszolni emailben! Bővebben az alábbi linken:
http://sharks.hu/index.php/component/content/article/9-sharks/145-nyerj-jegyet-gyr-sharks-st-poelten-invaders-interliga-merkzesere-.html

http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 13 éve
Harminch37 Las Vegas Raiders 103

Illetve egy meccsen ki vitte a legtöbb TD-t? És pontosan mennyi is volt az?e53m62
a magyar statisztikusok világhírűek, úgyhogy csak böngéssz bátran a statisztikákban...pff, a fszt, rohadtul semmilyen stat nincs már, pedig szerintem a foci pont egy olyan sport, ahol nem csak érdekesség egy-egy számadat!
amikor voltak statisztikusok, szart sem értek, most nincsenek, ugyanott vagyunk...:S
a miskolci srác frankón 6 TD-t csinált?!
ellenünk is volt vagy 80-100 yardja (TD nélkül), ügyes srác...😉Harminch37
Amikor anno a Vipers-el cserékkel álltatok fel a Wolves ellen, akkor mennyi volt egy-egy negyed? Emlékszel még?

Tudom, h görény kérdés, de kíváncsi vagyok.

És igen, a srác valóban 6 TD-t csinált. Volt futott, elkapott és visszahordott TD-je is. Ha játszana a def-ben, akkor sztem lett volna INT ret TD-je is. 😀e53m62
fogalmam sincs, az a Vipers nagyon sötét korszaka, sötét vezetőség, sötét vezetőedző, megmondom őszintén, már a meccs elött lesz.rtam, mi lesz a pályán, és csak a végén tudtam meg, mennyi lett az eredmény (WR-ként élménygazdag életem volt)...😀

a Rebels vs. W1 meccs valahogy máshogy festett...😊

több mint 13 éve
Jamie 28

Szerintem Egri Zoli (Lue), a volt gringos qb tartja a legtöbb TD-s rekordot, 2009-ben a cowboy2 ellen 7 passzolt és 1 futott td-t produkált.Zorddd
Respekt. Az sem kevés.e53m62
Biztos, hogy "csak" ennyit? Az a meccs ha jól emlékszem 68:8 lett és ha az emlékeim nem csalnak végig a Lue irányított😊 (bár le kellett jönnöm közben mert elszakadt az ujjamban a szalag úgyh figyelni nem tudtam)...de mintha lett volna egy defense TD is, úgyh valszeg igazad van 😛 Mind1 a statisztika sose volt az erősségem. Mivel ez sem hivatalosan megerősített adat így sajna nem hiszem hogy elfogadná akárki is rekordnak :/ valaki tud több TDről magyar bajnokin? 😊

,,Hit it like you mean it!"
PunBB bbcode test
2007-2009: Pécs Gringos #83
2010- : Tata Mustangs #47
több mint 13 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades

Respekt. Az sem kevés.

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...