Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Komoly kis cikk Zánkáról, srry ha volt már. http://www.origo.hu/sport/20110114-zankarol-az-nflbe-magyarorszagon-europa-elso-amerikaifociakademiaja.html
több mint 13 éve
fokhagyma
40
Kis témaváltás.http://hu.wikipedia.org/wiki/I._Blue_Bowl
Valaki megtudná nekem mondani, hogy még annó volt egy úgynevezett Blue Bowl, hogy az mivolt, és kikvoltak, és mi alapján? Mert erre sose tudtam fényt deríteni. még annó egy honlapja is volt meg MAFK-s logó meg minden. 😊Szmájli
több mint 13 éve
Kis témaváltás.ha jól emlékszem, az volt a kupa 😊
Valaki megtudná nekem mondani, hogy még annó volt egy úgynevezett Blue Bowl, hogy az mivolt, és kikvoltak, és mi alapján? Mert erre sose tudtam fényt deríteni. még annó egy honlapja is volt meg MAFK-s logó meg minden. 😊Szmájli
Kopasz: akkor rosszul tudtam, bocs 😊
több mint 13 éve
Szmájli
31
Kis témaváltás.Valaki megtudná nekem mondani, hogy még annó volt egy úgynevezett Blue Bowl, hogy az mivolt, és kikvoltak, és mi alapján? Mert erre sose tudtam fényt deríteni. még annó egy honlapja is volt meg MAFK-s logó meg minden. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi!Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?deacon75http://vimeo.com/18792111KoriTE
több mint 13 éve
Kopasz98
93
és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊ezt a vallást nem lehet csak úgy felvenni mint a keresztet 😉
Kori, Vizi? 😊JSanyo
aréna kiírás? 😕
több mint 13 éve
Kori
1 169
Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?deacon75http://vimeo.com/18792111
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki nem tudja, hogy hol lehet elérni/megnézni az Sport 1-en leadott AFA interjút (Mai Helyzet)?
több mint 13 éve
Kori
1 169
😀, hét közepére meg lesz a naptár.Köszönöm a kérdést, én sem értem mit pörögnek rajta. 😊KoriTEEz jó volt 😀JSanyo
több mint 13 éve
Ez jó volt 😀és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊Köszönöm a kérdést, én sem értem mit pörögnek rajta. 😊KoriTE
Kori, Vizi? 😊JSanyo
több mint 13 éve
Kori
1 169
és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊Köszönöm a kérdést, én sem értem mit pörögnek rajta. 😊
Kori, Vizi? 😊JSanyo
több mint 13 éve
és ha előbb volt meg a tetkó, minthogy felvette volna az adott vallást? ha jól tudom, van rá lehetőség.. 😊 egyébként nem értem mit pörögtök még mindig ezen a témán 😊Kori, Vizi? 😊
több mint 13 éve
Kopasz98
93
De tetováláskor nem vesznek vért... Hogy honnan tudom? Tőlem sem vettek 😀JUNIOR#46nem fikázásnak szántam, hanem érdekességnek. előtte írtam h jóarcnak tűnik, csak a kettő nem fér össze. egyébként a tetoválásnál nem a vérvétel számít, hanem h tűszúrás éri a bőrt, a testyedet, ami nem a tiéd hanem a fentieké. még a női kozmetikai tetoválás sem megengedett 😀 hogy honnan tudom? na ezt már inkább hagyjuk 😀
több mint 13 éve
Nem, csak mondom nehogy lemaradjon a tesója mögött 😊+volt? 😉DiamondsHead44Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.A másik lánya is elég jó! 😊Bruce
A Rachel nevű lánya meg valami Gyönyörű!!!!kutya23c
több mint 13 éve
De tetováláskor nem vesznek vért... Hogy honnan tudom? Tőlem sem vettek 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
+volt? 😉A másik lánya is elég jó! 😊BruceLehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_xLehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
A másik lánya is elég jó! 😊Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..Kopasz98Lehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_x
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
attól függ mi az ára...Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..Kopasz98Lehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_x
több mint 13 éve
kutya23c
223
Lehet fikázni az öreget,de azért szeretnék én ennyi idősen majd így kinézni-respect.ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..Kopasz98Lehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂pc_x
A Rachel nevű lánya meg valami Gyönyörű!!!!
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..Kopasz98Lehet, hogy ilyen lemosható turbórágos cucc volt 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
merthát a tetoválást is tűvel szokták csinálni, jobb helyeken.
több mint 13 éve
Kopasz98
93
ha jól tudom, a tű miatt nem engedte, mer ugye a vallása nem engedi. csak mert én dávidcsillagos tetoválást láttam rajtuk, tehát valószínű héber vallásúak, amivel ugye semmi gond nincs, de a tetoválás tilos a hithű zsidónak. honnan tudom? egy rabbitól..
több mint 13 éve
de villámláskor nem lehet játszani 😀illetve a sisakokon lévő tükröződést kicsit lejjebb vehetnétek 😊JSanyoCsináljon nektek kedvcsinálót a nyári villám 😀
A sisakjaink meg hadd csillogjanak már hazai pályán!kutya23c
több mint 13 éve
Annyira nem volt amfocis vonzata, de megemlítette benne az amerikai focit azért!volt a héten a fókuszban ugye a nyíregyi játékos, aki egyébként tök szimpin nyilatkozott, jóarcnak tűnt. ő tagadta meg a dopping vizsgálatot a vallására hivatkozva?Kopasz98Igen.
Valakinek egyébként archívból megvan az adás? (Lusta voltam guglizni, ne utáljatok. 😀) Vagy nem volt annyira amerikai focis vonzata a dolognak?Zahó
http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/114073
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt a héten a fókuszban ugye a nyíregyi játékos, aki egyébként tök szimpin nyilatkozott, jóarcnak tűnt. ő tagadta meg a dopping vizsgálatot a vallására hivatkozva?Kopasz98Igen.
Valakinek egyébként archívból megvan az adás? (Lusta voltam guglizni, ne utáljatok. 😀) Vagy nem volt annyira amerikai focis vonzata a dolognak?