Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
De várom már! 😀Szerintem ők is szívesen játszanának veletek 😊
Mondjuk én személy szerint szívesen játszanék a ZP-vel,
még sosem meccseltünk!barbárJW
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
De várom már! 😀Mondjuk én személy szerint szívesen játszanék a ZP-vel,
még sosem meccseltünk!
több mint 15 éve
A rájátszásban szerintem simán belefér és benne van a pakliba!Hát igen, kissé keletre tolódott a div1 mezőnye.
Ennyi erővel a DIV 1-ben is lehetne panaszkodni.
Békéscsaba-Zalaegerszeg 800km
Nyíregyháza-Zalaegerszeg 900km
Ezt vállalják a nevezéssel a csapatok.barbárJW
Nekünk is sokat kell utazni, és hozzánk is sokat kell utazni, bárhogy is alakul a sorsolás 😊
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 15 éve
A rájátszásban szerintem simán belefér és benne van a pakliba!De míg az egyiknél nem tudjuk elkerülni az ilyen ügyeket, a másiknál igen. Azért ha van mód a biztosan költséghatékony kivitelezésre, az is komoly szempont. Mondjuk az elődöntőben valóban lehetne keresztbe játszani, mert akkor biztosan a két legjobb kerül döntőbe.
Ennyi erővel a DIV 1-ben is lehetne panaszkodni.
Ezt vállalják a nevezéssel a csapatok.barbárJW

több mint 15 éve
Szerintem csoporton belül kéne lejátszani, már csak azért is, hogy biztosan 2-2 nyugati és keleti csapat kerüljön be az elődöntőkbe. És elődöntőben meg keresztbejátszani.
több mint 15 éve
Sziasztok!A felnőtt csapat Try out-ja mellett, megalakul az Eagles junior csapata, gyere te is ha részese szeretnél lenni!
Siketek Sportpálya
1096 budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 a Lurdy mellett.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A rájátszásban szerintem simán belefér és benne van a pakliba!Ennyi erővel a DIV 1-ben is lehetne panaszkodni.
Ezt vállalják a nevezéssel a csapatok.
több mint 15 éve
A Pécs-Debrecen, Szombathely-Debrecen a két komolyabban problémás párosítás. Oda-vissza közel 1000 km mindkettő, az azért meleg pite.ugyanakkor egy bajnoki rájátszásban lehet hogy belefér, hogy utazni kell 😊csepi#49Értem, kösz.Igen, ez a kontra érv.KoriTE
... csak mert elképzeltem egy Debrecen-Szombathely helyosztót... 😊Gátwéder

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ugyanakkor egy bajnoki rájátszásban lehet hogy belefér, hogy utazni kell 😊Értem, kösz.Igen, ez a kontra érv.KoriTE
több mint 15 éve
Ha ma elkészül a versenynaptár az mikorra lesz megtekinthető Kori???JUNIOR#46türelem versenynaptárt terem 😊
A héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. KoriTE
több mint 15 éve
Ha ma elkészül a versenynaptár az mikorra lesz megtekinthető Kori???
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
A tavalyi pesti Arénán lett két out-for-season sérültünk, akik ráadásul kulcsemberek lehettek volna a tavalyi szezonban a felnőtt és junior csapatban is.Az edzővel kapcsolatos információkat a játékosok hivatalból nem tudják, így egyébként felesleges találhatni. Egy fix: ha találtok magatoknak külföldi edzőt, nektek kell egy olyan, mindkét fél számára elfogadható, kompromisszumos megegyezést "szülni", ami belefér az elképzeléseitekbe ill. pénztárcátok is bírja.
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 15 éve
énsem tudok ilyen infoval szolgálni..nálunk 1 egész éves Vadaspark bérlet van az autó helyett...thebekeÁllatkert nálunk is van, nem is akármilyen 😉 eddig jók vagyunk, más kell még? 😊kisdani
több mint 15 éve
nálunk 1 egész éves Vadaspark bérlet van az autó helyett...thebekeÁllatkert nálunk is van, nem is akármilyen 😉 eddig jók vagyunk, más kell még? 😊
több mint 15 éve
nálunk 1 egész éves Vadaspark bérlet van az autó helyett...
több mint 15 éve
Hát gondolom nem kis kiadás az új edző.Azért gondolom kocsit nem kap az edző...
Nem akarok a Miskolc zsebében turkálni 😊 ezért általánosságban kérdezem, hogy mik a tapasztalatok (Újpest , Cowboys,Miskolc stb)mennyi az a havi fizu tól-ig amit egy amerikai edző kér?(gondolom lakás, teló, kocsi stb. az alap)kisdani
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Én ehhez túl apró homokszem vagyok a gépezetben 😕 😊
több mint 15 éve
Hát gondolom nem kis kiadás az új edző. Nem akarok a Miskolc zsebében turkálni 😊 ezért általánosságban kérdezem, hogy mik a tapasztalatok (Újpest , Cowboys,Miskolc stb)mennyi az a havi fizu tól-ig amit egy amerikai edző kér?(gondolom lakás, teló, kocsi stb. az alap)
több mint 15 éve
Nemtudom mi miért nem indulunk arénánfeltehetőleg (szerintem): vagy a decemberi saját aréna folytán, vagy pénzügyi okok miatt (edző), vagy amiatt hogy ne 5 hanem 7 hét pihi legyen, vagy a sérülések elkerülése miatt, vagy a tavaszi szezont helyezve előtérbe, úgy felépítve az edzésmunkát amibe lehet nemfér bele az arénára való felkészülés, vagy mind ezek együttvéve 😊
több mint 15 éve
De nem csak Bp.-en volt jó Aréna, sőt sokan a Szolnokit jobbnak találták.megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊Boti63A Mi arénánkra is csak 2 csapat jött el 😊Szmájli
Nagyon egyszerű és egyből végleges lebonyolítás, olcsóbb volt a nevezés, és első három pénzjutalomban is részesült + kupák, nem csak érem vagy kupa...
Szóval van élet Budapesten kívül is, és szerintem a " Nem fér bele a programunkba" az a diplomatikus elutasítása a lehetőségnek...
Az ok mindenkinél más és más, de voltak már az előző 4 arénán finoman szólva is furcsa lebonyolítási furcsaságok, valaki meg nem tud vagy akar fizetni annyit érte... stb.
több mint 15 éve
megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊Boti63A Mi arénánkra is csak 2 csapat jött el 😊
több mint 15 éve
Értem, kösz.Igen, ez a kontra érv.

több mint 15 éve
Gátwéder
52
Értem, kösz.... csak mert elképzeltem egy Debrecen-Szombathely helyosztót... 😊
több mint 15 éve
Szerinted ki találta ki, illetve Kori kinek tépte annyit a száját? 😀 😉 😀 😉Mit iszol? 😀
Jelenleg úgy néz ki, hogy a JB tudja vállalni ezt, de még egy utolsó pillantást teszünk közösen az elkészült verzióra, mielőtt kimegy a nyílvánosság elé. Szerencsére az új VB ebben maximálisan partner, minden előre van egyeztetve, így jóval kevesebb dolgot kell a kihirdetés után javítgatni, visszavonni/módosítani... max.Respect!!! 😊VIZILÓ
Kérdés Kori-hoz:Jó kérdés, itt is vannak pro és kontra érvek. De majd meglátjuk.
"Div II: két csoportgyőztes első körben pihen, csoport 2.-3. meccs az elődöntőért, majd elődöntő és döntő"
Csoporton belül játszik újra egymással a 2.-3., vagy keresztbe?Gátwéder

több mint 15 éve
kutya23c
223
Szerintem keresztbe, úgy lenne logikus.
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."